Hófoci 

Hóhelyzet!

Nem rendeznek fordulót a hétvégén!
 
 

Hóhelyzet!

Nem rendeznek fordulót a hétvégén!
 
 
 
 
 

Hóhelyzet!

Nem rendeznek fordulót a hétvégén!

Gyorsan szeretnél értesülni a kefoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jelenleg több út járhatatlan Komárom-Esztergom megyében, falvakat zár el a hó. Ez nem lenne meglepetés, ha December, esetleg Január hónapban történik, de jelenleg Március 14 a dátum.

A Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatóságának versenybizottsága a rendkívüli időjárás miatt a hétvégi - március 16-ra és 17-re kisorsolt fordulókat - törli, és a fordulók halasztott időpontját az alábbiak szerint határozza meg:

Megyei II. osztály felnőtt és U-19 - XVIII forduló: 2013.06.16., U-19: 16 óra, felnőtt 18 óra. Megyei III.osztály. Déli csoport és Északi csoport felnőtt és tartalék - XVIII. forduló: 2013. 06.16.: tartalék: 16 óra, felnőtt 18 óra.

Az MLSZ KEM IG Versemybizottsága a 2013.03.16 - 17-re kisorsolt - M.I.O. felnőtt és U - 19 - XVIII. forduló mérkőzéseit a rendkívüli időjárás miatt kialakult pályaviszonyokra való tekinettel törli!

Egyben ezúttal felkéri a sportszervezeteket, hogy állapodjanak meg egymással a mérlkőzések lejátszásának új időpontjában! A halasztott mérkőzéseket 2013.04.30 -ig le kell játszani!

Friss hír, hogy az NB III Duna csoportjának küzdelmei is elmaradnak a hétvégén.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.