A Lábatlan javította a legtöbbet tavalyhoz képest

Nagy gondban azonban az Ács és a Tokod. Összeállítás!
 
 

A Lábatlan javította a legtöbbet tavalyhoz képest

Nagy gondban azonban az Ács és a Tokod. Összeállítás!
 
 
 
 
 

A Lábatlan javította a legtöbbet tavalyhoz képest

Nagy gondban azonban az Ács és a Tokod. Összeállítás!

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Éppen a 2015-2016-os bajnokság téli szünetében vagyunk. Az alábbi összeállításunkban megvizsgáltuk, hogy a tavaly ilyenkori álláshoz képest melyik csapat mennyit javított illetve rontott a teljesítményén.

Akik javítottak

A legnagyobb javuláson a Lábatlan ment át. Tavaly ősszel 27 ponttal álltak a negyedik helyen, amit az idény végén harmadikra javítottak. Jelenleg a második helyen állnak, és 12 egységgel gyűjtöttek többet, mint tavaly 15 kör alatt. Hasonlóan jól szerepelt idén a Komárom, hiszen vezetik a tabellát, tavaly 33 ponttal voltak a második helyen, ott is zártak. Javított még a Tata, a Vértesszőlős és a Zsámbék is.

Aki(k) nem változtak

Kottára azonos a tavalyi és az idei teljesítménye a Sárisápnak. A különbség csak a gólkülönbségben van, idén jóval kevesebbet kapnak, más kérdés, hogy ez csak az ötödik helyre elég, míg tavaly a harmadik helyen teleltek.

Akik rontottak tavalyhoz képest

A legnagyobb romlást tavalyhoz képest az Ács mutatja. Akkor 24 ponttal a hatodik helyen zárták az őszi szezont, vérmes dobogós reményekkel, idén viszont mindössze tíz pontot szerzetek, ami jelenleg a 15., azaz a kieső helyet jelenti nekik. Tavaly ilyenkor a Tokod kőkeményen a kiesés elől menekült, amit sikerrel vett, de akkor ősszel 12 pontot gyűjtöttek, idén viszont egyetlen árva egység van a nevük mellett, ami nagy valószínűséggel a kiesést fogja jelenteni. Az Esztergom hat, az Oroszlány öt, míg a Bábolna négy ponttal gyűjtött kevesebbet az idei 15 meccsen, mint a tavalyin, ezek már nem drámai különbséget. A Kecskéd is négy ponttal rosszabb, mint tavaly, pechükre ez a listavezető helyett a harmadik helyet jelenti nekik idén, de még nincs veszve semmi. A Bana majdnem lemásolta a tavaly őszt, mindössze egy pont a differencia az előző szezonhoz képest, így most is a 11. helyen töltik a tavaszt.

Lábatlan 27-39= +12 Komárom 33-41= +8 Tata 24-31= +7 Vértesszőlős 18-24= +6 Zsámbék 13-17= +4 Sárisáp 27-27= 0 Bana 17-16= -1 Kecskéd 38-34= -4 Ete 14-10= -4 Bábolna 24-20= -4 Oroszlány 25-20= -5 Esztergom 19-13= -6 Tokod 12-1 = -11 Ács 24-10= -14

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.