NB III: Feljutásra éhesek csapataink

Összeállításunkban megvizsgáljuk, hogyan várják a tavaszt az NB III-as csapataink.
 
 

NB III: Feljutásra éhesek csapataink

Összeállításunkban megvizsgáljuk, hogyan várják a tavaszt az NB III-as csapataink.
 
 
 
 
 

NB III: Feljutásra éhesek csapataink

Összeállításunkban megvizsgáljuk, hogyan várják a tavaszt az NB III-as csapataink.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

A hétvégén újra kezdetét veszi az NB III-as bajnokság. Komárom-Esztergom megye két csapattal képviselteti magát a harmadosztály küzdelmeiben, jelesül a Tatabánya és a Dorog.

A Dorog áll a jobb pozícióban, hiszen az ősz során 33 pontot gyűjtöttek össze Németh Szabolcs fiai, ami a harmadik helyre volt elég. Csalóka a kép, ugyanis az őket megelőző két csapat ( Ferencváros II, Videoton II) nem juthat fel az NB II-be, így jelenleg a piros-feketék a feljutás első számú várományosai. Ennek ellenére több erősítés is volt a keretben. Érkezett kapus posztra az NB I-et megjárt Szemerédi Norbert, a védelembe Nagy Zoltán, valamint a középpályára a Tatabánya saját nevelésű játékosa, Kovács István, Reznek Donát és Hartyány Dániel. Közös jellemzőjük, hogy fiatalok, így tökéletesen beleillenek Németh Szabolcs elképzeléseibe. A téli felkészülés jól sikerült, többek között külföldi edzőtábor is volt a programban, de a legnagyobb erőfelmérő talán az NB I-ben szereplő Vasas legyőzése volt. Az első tavaszi fordulóban rögtön nagy fába vágja a fejszéjét a Dorog, ugyanis a második helyezett Videoton II-t fogadja. Az első fordulóban csúfos vereséget szenvedtek a dorogiak, így itt az idő a visszavágásra, ráadásul ezzel is be is érnék a fehérváriakat pontszámban.

Nem tétlenkedett télen a Tatabánya sem. Ők is legyőztek egy magasabb osztályban játszó csapatot, méghozzá a Csákvárt. Ezen kívül a Szolnok, a Honvéd és az Ajka is az ellenfelek között volt, tehát tudatosan erős ellenfeleket választott magának a kék-fehér alakulat. A játékoskeret itt is változott, azonban teljes képet még nem kaptunk. Az biztos, hogy Lettrich, Polyák, Pető, Wágner, Móri és Kocsis távozott, érkező fronton eddig csak Demjén Gábor neve vehető biztosra, több külföldi játékos is próbázott a télen. Ha valakinek rosszul jött a téli szünet, az mindenképpen a Tatabánya, hiszen azt megelőzően öt meccses győzelmi sorozatban voltak a kék-fehérek. Az első tavaszi meccs a Sárvár ellen lesz, akikkel ősszel egy 3-3-as döntetlent értek el.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.