Hogyan lehet jövőre NB II-es a Tatabánya?

Számolgattunk!
 
 

Hogyan lehet jövőre NB II-es a Tatabánya?

Számolgattunk!
 
 
 
 
 

Hogyan lehet jövőre NB II-es a Tatabánya?

Számolgattunk!

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Ha az utolsó hat meccset vesszük alapul kétségtelen, hogy az NB III összes csapata közül a Tatabánya van a legjobb formában, ugyanis mind a hat találkozóját megnyerte. Szoros versenyben előzték meg a Közép-csoport listavezetőjét, a Kozármislenyt, és a Keleti elsőt, a Nyíregyházát, ugyanis ez a két csapat egy-egy döntetlent szerzett az utolsó hat meccsen, így a képzeletbeli tabellát a Tatabánya vezeti.

Más kérdés, hogy míg a Kozármisleny és a Nyíregyháza vezeti a tabellát, addig a Tatabánya 17 kör után a 11. helyen tanyázik. A kérdés, hogy ebből hogyan lehet feljutást érő helyet elérni.

Az idei évben minden csoportból két csapat jut fel. A nyugati csoport alapból furcsa helyzetben van, mert könnyen lehet, hogy két olyan csapat végez az első két helyen, akik nem jutnak fel. Jelenleg a Ferencváros és a Videoton második csapata vezeti a táblázatot, utánuk következik a Dorog és a Mosonmagyaróvár. A legjobb harmadik is feljuthat, azonban épp ezért ez nagy valószínűséggel nem a Nyugati-csoportból kerül ki.

A Tatabánya jelenleg 10 ponttal van a még feljutó helyen álló Mosonmagyaróvár mögött. Mivel még 15 találkozó van hátra, ez abszolút nem ledolgozhatatlan, főleg, ha a kék-fehér gárda tartja a mostani formát. Igen ám, de nem csak a Mosonmagyaróvárra kell figyelni, hanem megyei riválisára, a Győrre is. Az NB I-ből kizárt gárda mindössze egy ponttal van az MTE mögött, így kilenccel a Tatabánya előtt.

Sok minden eldőlhet a következő három fordulóban: Előbb a Győrt fogadja a Bányász hazai pályán, majd egy héttel később a Videoton II látogat ide. Utána a jelenlegi listavezető Ferencváros II lesz az ellenfél idegenben. Amennyiben ezt a három meccset kilenc ponttal hozza le Giordano Bruno alakulata, karnyújtásnyira kerül a feljutás. Jó hír még, hogy a Mosonmagyaróvárt is itthon fogadják, ez is fontos lehet a végelszámolásnál.

Sikerülhet a Tatabányának a feljutás? (lezárva)

 
 • 66   Igen!

   
 • 58   Nem!

   

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

  Hozzászólás

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.