Jó meccsekkel veszi kezdetét a tavaszi szezon a megye kettőben

Rögtön még szorosabb lehet a feljutásért és a kiesés elkerüléséért vívott harc.
 
 

Jó meccsekkel veszi kezdetét a tavaszi szezon a megye kettőben

Rögtön még szorosabb lehet a feljutásért és a kiesés elkerüléséért vívott harc.
 
 
 
 
 

Jó meccsekkel veszi kezdetét a tavaszi szezon a megye kettőben

Rögtön még szorosabb lehet a feljutásért és a kiesés elkerüléséért vívott harc.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Bokod-Vértesi Erőmű

A forduló egyik rangadója lehet, hiába szerzetez a tatabányaiak kilenc ponttal többet. A Bokod végig idegenben szerepelt az ősszel. Igaz, hogy a tavaszi mérkőzéseit is kvázi idegenben játsszák, ugyanis Oroszlányban lépnek minden egyes meccsen pályára a tavasszal. Jó meccs lehet, ahogy az őszi is az volt, mikor 3-2-re nyert a jelenleg második helyen álló Vértesi Erőmű.

Környe-Várgesztes

Nagy kérdés, hogy a Várgesztes melyik arcát fogja mutatni tavasszal. Az őszi szezon nehezen indult, aztán egy-két meglepetésgyőzelemmel a 12. helyre jöttek fel. A Környe is ígéretesen szerepelt az őszi szezonban, ez a hatodik helyre volt elég. Mindkét csapatnál rendkívül fontos lesz a rajt.

Tát-Kocs

A Tát a harmadik helyről várja a folytatást, de cél mindenképpen a bajnoki cím. Ettől mindössze négy ponttal vannak lemaradva, tehát nem rossz a helyzet. Ehhez persze a nyitányon le kell gyűrniük a Kocs gárdáját, ami ősszel speciel nem sikerült.

Bakonysárkány-Gyermely/Szomor

A Bakonysárkánynak nagyon kell a győzelem, ugyanis kieső helyen töltötték a téli szünetet. Kissé nehezen vették fel a megye kettő ritmusát, de még van félév javítani. A gyermelyieknél sincs minden rendben, több alapember távozott, állítólag nem jó a hangulat az öltözőn belül. Erre majd vasárnap kapunk választ.

Tardos-Süttő

A Süttő káprázatosan szerepelt eddig, nem túlzás állítani, hogy ők okozták a legnagyobb meglepetést. Élcsapattá fejlődtek, és minden bizonnyal ott is szeretnének maradni. A tavaszt Tardoson kezdik, ahol tavaly ilyenkor még megye egyes mérkőzéseket játszottak. Ősszel a két csapat találkozójából a süttőiek jöttek ki jobban, két gólos diadalt arattak otthon.

Piliscsév-Dad

Mindkét félnek nagyon kellene a három pont, ugyanis egyikőjüknek sincs túl sok. A Piliscsév neve mellett mindössze három áll, a dadiaké mellett tízzel több. Az újonc Dad jó meccseket játszott, ahol főszerepben a gólok voltak. Ez a két csapat kapta a legtöbb találatot, így most sem valószínű egy 0-0. Ősszel például 5-4 lett a Dad javára, most is kiegyeznénk egy kilenc gólos meccsel.

Nagyigmánd-Ászár

A bajnoki címre törő Nagyigmándnak kötelező feladatot kell, hogy jelentsen az Ászár legyőzése. Megyesiék három góllal voltak jobbak az őszi szezon nyitányán, ez a különbség most is reális lehet.

Mocsa-Koppánymonostor

A tavalyi szezonban ez egy hatalmas rangadó volt, hiszen fej-fej mellett álltak a csapatok, azonban idén sem lesz rossz. A mocsaiak ugyan jobban állnak a tabellán, jelesül az ötödik hely az övék, de reális esélyük van a feljutó helyek egyikén végezni. A monostor nem tudott kiegyensúlyozott teljesítményt produkálni, melyből kifolyólag mindössze a tizedik helyen állnak, ami a tavaly tavaszi teljesítményt elnézve igencsak csalódás. Ennek ellenére az első fordulóban utólag visszatekintve meglepően simán a Koppánymonostor nyert 3-0-ra.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.