Rangadókkal rajtol a tavasz a megye háromban

Délen rögtön az első körben változhat a dobogó felállása.
 
 

Rangadókkal rajtol a tavasz a megye háromban

Délen rögtön az első körben változhat a dobogó felállása.
 
 
 
 
 

Rangadókkal rajtol a tavasz a megye háromban

Délen rögtön az első körben változhat a dobogó felállása.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Felsőgalla-Réde

Nem lesz egyszerű feladata a bajnoki címre törő Felsőgallának a nyitányon, ugyanis a Réde elég szépen muzsikált az ősszel, bár így is csak a nyolcadik helyen teleltek. A két csapat őszi összecsapását a Felsőgalla simán nyerte.

Szákszend-Tárkány

A Tárkány eléggé beragadt az idény kezdetekor, bár még mindig csak nyolc pont áll a nevük mellett, szemben a szákszendiek tizenkilencével. Az első fordulóban egy szoros, gólokban gazdag meccsen tudott nyerni a Szákszend, ez most sem elképzelhetetlen.

Kisbér-Oroszlány II

Az oroszlányiak két győzelemmel indították a bajnokságot, azóta viszont csak további két győzelemmel tudták gyarapítani a pontjaik számát. A Kisbér pont nélkül áll, így a piros-feketék talán a tavaszt is három ponttal kezdik.

Csém-Almásfüzitő

A Csém az idény meglepetéscsapata, ehhez aligha fűződhet kétség. A harmadik helyről várják a listavezető Almásfüzitő csapatát. Az első körben is egy szoros meccset játszottak, ahol mindössze egy 88. percben szerzett gól döntött a füzitőiek javára. Most is hasonlóan szoros mérkőzés várható.

Bakonyszombathely-Kömlőd

A Kömlőd rajtját sem fogják tanítani az egyetemes könyvekben, a Bakonyszombathely azonban nem volt rossz az ősszel, az ötödik hely lett az övék. Az őszi találkozójukon mindössze egy gól esett, azzal nyertek a szombathelyiek.

Naszály-Császár

Jó kis rangadó lesz ez, hiszen mindössze két pont van a két alakulat között, így mindketten a dobogóra vágynak. A Császár rajtja borzasztó volt, így az első körben a Naszály egy hatost mért rájuk, azonban tavasszal egészen biztos, hogy nem lesz ekkora különbség a két csapat között.

Dunaalmás-Súr

A Dunaalmás több, mint kétszer annyi pontot szerzett az ősszel, mint a Súr, ennek ellenére a két csapat első találkozóját a súriak nyerték. Most fordulhat a kocka, hiszen azóta nemigen gyarapította pontjai számát a súri gárda.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.