Elhunyt szurkolójának ajánlotta a győzelmét a Mocsa

Tíz gólos meccsel kezdődött a megye kettő.
 
 

Elhunyt szurkolójának ajánlotta a győzelmét a Mocsa

Tíz gólos meccsel kezdődött a megye kettő.
 
 
 
 
 

Elhunyt szurkolójának ajánlotta a győzelmét a Mocsa

Tíz gólos meccsel kezdődött a megye kettő.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Bokod-Vértesi Erőmű 4-6 (1-4)

Tíz gólos meccsel indult a megye kettes bajnokság tavasza. A Vértesi Erőmű már négy gólos előnyre tett szert, mikor a hazaiak szépíteni tudtak. A második félidőben aztán a Bokod is rákapcsolt, potyogtak a gólok, végül 4-6 lett a vége. Járóka Ferenc mesternégyest szerzett.

Gólszerzők: Zóka (44.), Csízi I. (58.), Kese (65.), Talabér Z. (83.) illetve Járóka F. (9., 23., 37., 92.), Bihari F. (10., 73.)

Kiállítva: Magyar A. (93.)

Környe-Várgesztes 3-1 (2-1)

Már-már szokásos módon a Várgesztes szerezte meg a vezetést, de a Környe továbbra is élmezőnybe akar tartozni, így még az első félidőben megfordította az eredményt. A szünet után aztán megfogyatkozott a várgesztesi alakulat, ezt kihasználva a Környe újabb gólt ért el, ez pedig a három pontot szerezte.

Gólszerzők: Zelenai (17.), Velőti (43.), Kovács R. (66.) illetve Bilisánczki (13.)

Kiállítva: Ginder (60.)

Tát-Kocs 3-0 (1-0)

Tovább folytatta jó szereplését a Tát! A Kocs ellen ők voltak az esélyesek, és ezt a pályára is ki tudták venni. A vezetést megszerzéséhez húsz perc kellett, de ezek után hosszú ideig nem esett találat. A mérkőzés végén aztán bebiztosította a győzelmét a Tát, két gólt is lőttek az bő utolsó tíz percben. Ezzel továbbra is a dobogó legalsó foka az övék.

Gólszerzők: Pázmándi (18.), Katona K. (78.), Tóth D. (82.)

Bakonysárkány-Gyermely/Szomor 2-4 (0-0)

A gól nélküli első játékrész után a másodikban hat is esett. A szünet után percekkel előnybe került a kiesés elől menekülő Bakonysárkány, de nem tartott sokáig az öröm, a 64. percben már két gólos volt a vendégek előnye. Ezek után mind a két csapat egy-egy gólt tartogatott, így maradt a két gólos különbség, ami a gyermelyiek három pontját jelenti.

Gólszerzők: Koncz (47.), Petőcz (79.) illetve Stréhli (50., 74.), Gombás (62.), Friedrich (64.)

Tardos-Süttő 3-4 (1-3)

Nem szokott unalmas meccseket játszani a Süttő, most sem tette. Tardoson kezdték meg a tavaszi szezont, és tovább akarták folytatni a jó szériát, hogy a dobogóért küzdhessenek. Ehhez egy nagy lépést tettek az első félidőben, hiszen 1-3 volt az állás, de a második félidőben kétszer is szépíteni tudott a Tardos, de végül a Süttő vitte haza a három pontot, így a negyedik helyről várják a folytatást, célkeresztben a dobogó.

Gólszerzők: Mészáros (13.), Szalados (66.), Hornyák (84.) illetve Kis S. (4., 44.), Tobik (öngól, 14.), Tárai G. (44.)

Piliscsév-Dad 4-1 (2-0)

Meglepetés született! A kiesés elől menekülő Piliscsév otthon magabiztosan győzte le a Dad gárdáját. Hutera már a harmadik percben megszerezte a vezetést, majd még a szünet előtt kettőre növelte előnyét a hazai csapat. A szünet után aztán megfogyatkozott a Dad, de csak bő tíz percig voltak emberhátrányba, ugyanis az első gól szerzője, Hutera is pirosat kapott. Ezt rögtön gólra váltott a Dad, így szorosnak ígérkezett az utolsó negyed óra. De csak annak ígérkezett, ugyanis Morecz duplázni tudott, másodikat már bőven a hosszabbításban lőtte, így otthon tartott a Piliscsév a három pontot. Ezzel hat ponttal állnak, míg a Dad marad 13 egységgel a kiesőzóna felett.

Gólszerzők: Hutera (3.), Laky (36.), Morecz (78., 94.) illetve Méhes (75.)

Kiállítva: Hutera (74.) illetve Magyarcsik (61.)

Nagyigmánd-Ászár 8-1 (4-1)

Nagyon keményen kezdte a tavaszi szezont a Nagyigmánd, ugyanis nyolc gólig meg sem állt. Pedig nem kis meglepetésre az Ászár szerezte meg a vezetést, de mindkét félidőben négyet rúgott a Nagyigmánd, így nem sokáig fért kétség ahhoz, melyik csapaté lesz a három pont.

Gólszerzők: Zvér (29., 38.), Megyesi (30., 63.), Rácz (35.), Samu G. (73.), Pintér (81.) illetve Baksa (13.)

Mocsa-Koppánymonostor 3-2 (3-0)

Nem csak egy egyszerű presztízs meccs volt ez a Mocsának, és nem csak a dobogóért folyó harc egy nagyon fontos állomása, hanem becsületbeli ügy. A Mocsa törzsszurkolója, Kerekes Miklós elhunyt, és az ő emlékére is léptek pályára a Mocsa labdarúgói. Már a harmadik percben megszerezte a vezetést a Mocsa, majd az első játékrész végén újabb két gólt szereztek, így a szünetre három volt a különbség. Talán ez egy kissé kényelmessé tette őket, ugyanis a Koppánymonostor két gólt is szerzett a szünet után, és benne volt a levegőben az egyenlítés az utolsó percekben, ám végül behúzta hazai pályán a három pontot a Mocsa. Így méltóképpen emlékezett meg a csapat a néhai szurkolóról, Kerekes Miklósról.

Gólszerzők: Varga L. (3.), Csizmadia (39.), Janó A. (44.) illetve Margl (73.), Volincsák (88.)

Kiállítva: Rácz R. (93.) illetve Hetényi (93.)

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.