Győzelemmel kezdett a Szárliget

Hat csolnoki gól, hat csolnoki gólszerző.
 
 

Győzelemmel kezdett a Szárliget

Hat csolnoki gól, hat csolnoki gólszerző.
 
 
 
 
 

Győzelemmel kezdett a Szárliget

Hat csolnoki gól, hat csolnoki gólszerző.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Szárliget-Nagysáp 5-1 (2-0)

Ott folytatta a Szárliget, ahol abbahagyta! Idén továbbra is veretlenek, a Nagysáp sem tudta őket megszorítani. A 20. percben már a hazaiaknál volt az előny, aztán még a szünet előtt megduplázták azt. A térfélcserét követően három perc alatt három gól esett, de ebből kettőt a Szárliget vágott. A találkozó végéhez közeledve Szabó Milán meglőtte második gólját is, ami a csapatnak már az ötödik volt, így továbbra is a tabella élén áll a Szárliget.

Gólszerzők: Farkas D. (20.), Bolla K. (45.), Szabó M. (59., 81.), Szabó R. (61.) illetve Hidadi (60.)

Kesztölc-Epöl-Máriahalom 3-4 (1-2)

Majdnem ráfázott az Epöl! A Kesztölc mint ismeretes, idén még nem szerzett pontot, így az első tavaszi túrán három pontért utaztak az epöliek. Ennek ellenére már a 8. percben megszerezte a vezetést a Kesztölc, igaz, hogy négy perccel később már újra egál volt, és a félidőre már a vendégek mentek előnnyel. Sőt, pár perccel a szünet után újra gólt szerzett a vendég alakulat, a 67. percre pedig már 1-4 volt az állás. Ekkor eszmélt a Kesztölc, és szépített, majd a meccs utolsó perceiben a harmadikat is meglőtték, de az egy pontot jelentő negyedik már nem érkezett, így egy szoros meccsen a vendégek vitték haza a három pontot.

Gólszerzők: Horváth T. (8., öngól), Kosznovszki (69., 89.) illetve Halász (12.), Horváth G. (39.), Fluxa V. (49.), Gellért (67.)

Héreg-Szomód 0-5 (0-3)

A Szomód célja, hogy a dobogóért folyó harcba újra beszálljon, ehhez pedig nyerni kellett Héregen az első tavaszi körben. Ehhez meg is tettek mindent, Csizmadia 25 perc alatt duplázott, majd Bárányos toldotta meg az előnyt a szünet előtt, így három gólos fórral mentek a pihenőre a vendégek. Nem sokkal a térfélcsere után már négy volt a különbség, majd a meccs utolsó perceiben jött az ötödik szomódi gól is. Tehát magabiztosan nyertek a vendégek, és loholnak előre.

Gólszerzők: Csizmadia (23., 25.), Bárányos (42.), Lengyel (54.), Szentiványi (85.)

Csolnok-Ceferino 6-1 (2-0)

A Csolnok is hozta a kötelezőt. A Ceferino ellen nem egyszerű játszani, de nagyon kétarcúak, ám most a Csolnok magabiztosan tudott nyerni. Húsz perc sem kellett ahhoz, hogy megszerezzék a két gólos előnyt, amit a szünetig meg is tartottak. Azután ugyan szépített az esztergomi alakulat, de a Csolnok rákapcsolt, és még négy gólt vágott a maradék időben, így nem sokáig volt szoros a meccs. Zsolnai ezúttal "csak" egy gólt szerzett.

Gólszerzők: Belovai (11.), Bulfán (18.), Zsolnay (65.), Hering (70.), Hendrich (75.), Bokros (79.) illetve Sárközi (51.)

Vértestolna-Dunaszentmiklós 3-3 (2-1)

A forduló előtt három pont volt a különbség a két csapat között, így egy szoros meccset vizionáltunk. A több újonccal megerősített Vértestolna a meccs elején betalált, de tíz perccel később egalizálni tudott a Dunaszentmiklós. Azonban a szünetre mégis a hazaiak mehettek elégedettebben, hiszen a 40. percben újra gólt ünnepelhettek. Sőt! A második játékrész közepén jött a harmadik tolnai gól is, sokan már zsebben érezték a három pontot. Pedig nem volt ott... Előbb Szontágh a 77. percben szépített, majd Schmidt Martin a 88. percben egyenlített, így végül egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok.

Gólszerzők: Adorjáni (6.), Pruzsina (40.), Nyári (68.) illetve Németh T. (17.), Szontágh (77.), Schmidt M. (88.)

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.