A Vértesszőlős nem csak a rangadót, de a bajnokságot is megnyerte (?)

Egyre nagyobb a tülekedés a felsőházba kerülésért.
 
 

A Vértesszőlős nem csak a rangadót, de a bajnokságot is megnyerte (?)

Egyre nagyobb a tülekedés a felsőházba kerülésért.
 
 
 
 
 

A Vértesszőlős nem csak a rangadót, de a bajnokságot is megnyerte (?)

Egyre nagyobb a tülekedés a felsőházba kerülésért.

Tatai AC-Vértesszőlősi SE 0-2 (0-1)

Tata, vezette: Széplábi G. (Kolonics G., Büki F.).

Tata: Sándor G. – Bombicz, Kun Sz., Csapó (Szűcs P., 56.), Csordás D., Berki, Tóth L. (Molnár D., 67.), Rába, Korcsok, Boros Á. (Purgel, 67.). Vezetőedző: Wéber Roland

Vértesszőlős: Giber – Szerencse, Dr. Veréb, Kiprich D., Matláry, Müller Z. (Ubornyák, 83.), Zuggó, Szőke R. (Plotár, 90.), Horti, Juhász T., Járóka F. (Bognár F.). Vezetőedző: Kiprich József

Szombaton rendezték a forduló, és talán az év legnagyobb rangadóját. A második helyezett Tata fogadta a listavezető Vértesszőlőst. A vendégek hamar megszerezték a vezetést, a jó formában lévő Szőke az első húsz percben betalált, amivel megadta az alaphangot a találkozónak. A szünet után aztán újra betalált a 'Szőlős, a Tata pedig hiába frissített cserékkel a csapatán, nem tudott ellenállni a vendéghengernek. Ezzel a Vértesszőlős tizennégy pontos előnyt épített ki, ami nagyon úgy néz ki, hogy bajnoki címet ér, de még sok van hátra..

Gólszerzők: Szőke R. (19.), Zuggó (59.)

Jók: Purgel, Szűcs P., Molnár D., illetve mindenki

Vértessomlói KSK-FC Esztergom 3-0 (0-0)

Vértessomló, vezette: Kolonics G. (Tóth R., Büki F.)

Vértessomló: Sztán – Szomolya, Horváth P. (Kozár, 24.), Koller (Eigner, 70.), Antalovits (Antal I., 27.), Kovács S., Kovács K., Kovács R., Gál P., Wágner Cs., Petőcz. Vezetőedző: Hegedűs István.

Esztergom: Iványi – Faragó, Szlovák, Czakó, Kollár, Budavári (Kovács M. 65.), Cserép, Bokros, Heller, Bugjó, Kiss B. (Farkas R., 46.). Vezetőedző: Veress Balázs.

Sorozatban második győzelmét is hozni tudta a Vértessomló, ilyen még idén nem nagyon történt velük. Az Esztergom tavasszal gyenge formában van, csak az Etét tudták verni. Az első játékrész gól nélkül zajlott, a szünet után viszont felülkerekedett a Somló: A Kovácsék közül előbb Krisztián talált be, a meccs végén pedig Sándor, kettőjük közé pedig Koller találata is befért. Ezzel a Vértessomlónak már 17 pontja van, de még így is 12. helyen állnak.

Gólszerzők: Kovács K. (56.), Koller M. (70.), Kovács S. (79.)

Jók: Kovács K., Kovács S. Koller M.

Nagyigmándi KSK-Bábolna SE 2-1 (2-1)

Nagyigmánd, vezette: Miráki G. (Lovas A. G., Bábszki G.)

Nagyigmánd: Gucsi – Nagy Cs., Szalai T., Altrichter (Zvér, 60.), Nagy Z. (Rácz L., 84.), Viola, Gyányi, Müller Sz., Horváth D. (Surapka, 46.), Simon P., Pintér L. Vezetőedző: Mohácsi Antal

Bábolna: Pécsvárady – Valkó G., Valkó M., Magyar P., Szedlacsek, László T., Szendi (Rózsahegyi, 46. (Bednár, 84.)), Róth I., Kaluha T., Horváth D., Csillag M. (Müller K., 78.) Vezetőedző: Csongrádi Péter

Remek rangadót játszott a Nagyigmánd és a Bábolna. A két csapat azonos pontszámmal állt a forduló előtt, így mindkét csapat a felsőházba szeretne kerülni, ám könnyen lehet, hogy csak egyikőjüknek sikerülhet. A vezetést a Bábolna szerezte meg, de nem sokáig örülhetett neki: két perccel a vezető gól után egalizált a Nagyigmánd, majd a 40. minutumban már a hazaiaknál volt az előny. A második félidő nem hozott gólt, de majdnem: a Bábolna büntetőt lőhetett a hosszabbításban, de nem sikerült betalálniuk. Ezzel pedig nagyot nyert a Nagyigmánd, így az ötödik helyen állnak jelenleg.

Gólszerzők: Szalai T. (37.), Nagy Z. (40.), illetve Csillag M. (35.)

Kiállítva: Gyányi (95.), illetve Horváth D. (76.)

Jók: mindenki, illetve Magyar P., Kaluha T.

Ácsi Kinizsi SC-Zsámbéki SK 1-3 (0-1)

Ács, vezette: Juhász D. (Jurák F., Jászberényi M.)

Ács: Sulyok J. – Blahó (Szőnyi, 70.), Bokréta, Ódor, Rusznyák, Sallai, Lakatos, Lami, Csapucha (Németh B., 63.), Mesterházi, Kovács I. Vezetőedző: Karvaj Imre.

Zsámbék: Sándor P. – Marticsek, Juhász Á., Sugár B., Király Z. (Fekete Cs., 89.), Kungl (Veréb, 82.), Kósa Szilágyi, László D., Mann (Laky, 87.), Káldi, Dávid Gy. (Szabó A., 87.). Technikai vezető: Bodó László.

A Zsámbék továbbra is jó formában van, sorozatban negyedik meccsüket hozták le veretlenül tavasszal. Ezúttal Áccsal találkoztak, de itt is jó játékkal rukkoltak elő. Előbb a Lábatlanról igazolt Király, majd a szünet után László is betalált a kissé tartalékos ácsiaknak. Ezt követően Ódor ugyan szépített, de a Zsámbék meglőtte harmadik találatát is, ezzel el is vitte mindhárom pontot.

Gólszerzők: Ódor (89.), illetve Király Z. (15.), László D. (50.), Kósa Szilágyi (73.)

Jók: Ódor, Rusznyák, Mesterházi, illetve Király Z., László D. Mann, Káldi

Etei SE-Sárisápi Bányász SE 1-2 (0-0)

Ete, vezette: Balázs K. (Szántó R. D., Csongrádi Cs.)

Ete: Tálos – Tóth L. R., Vági P. Peti, Gyüszi, Roll, Heilman, Rigó, Nagy B. (Tóth H., 69.), Bősze (Horváth D., 72.), Farkas Z. Játékos-edző: Gyüszi Levente

Sárisáp: Koller F. – Góman J. (Kiss G., 61.), Varga B., Jurásek Zs., Gyebnár, Jurásek K., Sándor P., Karcagi R. (Párkányi, 72.), Fürst (Jantos, 46.), Szenes, Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál

Egy nagyon szenvedős meccsen tudta hozni a kötelezőt a Sárisáp. Az Ete most játszott először hazai pályán, és alaposan megnehezítette a vendégek dolgát. A gól nélküli első játékrész után egy öngóllal megszerezték a vezetést, és sokáig úgy tűnt, hogy ez lesz a mindent eldöntő találat. Azonban az utolsó tíz percben két büntetőt is kapott a Sárisáp, Szenes mindkettőt bevágta, így meg tudta fordítani a meccset.

Gólszerzők: Koller F. (öngól, 52.), illetve Szenes (83., 88.)

Jók: Tóth L. R. Vági P., illetve Szenes

A Nyergesújfalu SE-OBSK ’70’ Oroszlány találkozó a pálya használhatatlansága miatt elmaradt. Szabadnapos: Kecskéd KSK

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.