Eurotrade megyei II. osztály, 27. forduló

Tizenharmat vert a Bokod

Csizi négyet, Bucsi és Kerekes hármat vágott.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 27. forduló

Tizenharmat vert a Bokod

Csizi négyet, Bucsi és Kerekes hármat vágott.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 27. forduló

Tizenharmat vert a Bokod

Csizi négyet, Bucsi és Kerekes hármat vágott.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Táti SE–Süttői SC 4-0 (1-0)

Tát, vezette: Szeibert P. (Baranyai L., Szántó R. D.).

Tát: Szabó D. – Szabó Á. (Juhász, 79.), Kiss, Szakmáry, Pázmándi, Tóth D., Matisz (Bősz, 57.), Nagy Sz., Felföldi (Palincsár, 57.), Lohner L., Tillman. Edző: Mechler Norbert.

Süttő: Karvalics – Nagy D. Z., Pintér, Tárai G., Tárai Á., Lohner Á., Székely, Buxbaum, Tóth B., Gáll, Török. Technikai vezető: Daróczi István.

A Tát a múltheti botlás után most a Süttő ellen javított. Az első játékrész csak egy találat hozott, a szünet után viszont a Tát belehúzott, és még hármat rúgtak.

Gólszerző: Tóth D. (21., 78.), Kiss (65.), Pázmándi (77.).

Bakonysárkányi SE–Gyermely 1-4 (1-1)

Bakonysárkány, vezette: Horváth I. (Szabó G.).

Bakonysárkány: Török – Tóth R. F., Király, Samu, Fűrész, Csapó E. (Spohn G., 72.), Horváth E., Horváth K., Varga T. M. (Trojkó, 77.), Koncz, Balogh I. (Kecskés, 81.). Játékos-edző: Balogh István.

Gyermely: Kővári – Izsó, Tömör, Stréhli N., Veres, Horváth M. E., Petróczi, Tóth Z., Balázs, Oláh (Nagy, 58.), Sándor. Edző: Nagy Imre Tamás.

A Gyermely múlt héten nagy bravúrt mutatott be, hogy leikszelt a Bokoddal, most egy fokkal könnyebb ellenfél várt rájuk. A Bakonysárkány viszont megszerezte a vezetést a vezetőedző találatával, ám két perccel később már egál volt. A térfélcsere után már csak a Gyermely szerzett gólokat, ráadásul hármat, így el is vitték a három pontot.

Gólszerző: Balogh I. (34.), illetve Tóth Z. (36.), Oláh (57.), Tömör (72., 74.).

Banai KSK–Mocsa KSE 3-1 (1-1)

Bana, vezette: Ferling Á. (Drexler D., Korcsok D. A.).

Bana: Pirik – Zsolnai J., Zsolnai M., Szabó, Vincze D., Zsolnai A., Dobai, Róth G., Vincze Á., Róth M., Járóka. Edző: Sárközy Attila.

Mocsa: Kovács (Vass G., 40.) – Pokk R., Natkai István (Vass N., 83.), Rácz R., Janó (Jordán G., 58.), Fórizs, Csizmadia R., Gyöngyösi (Farkas, 66.), Czifra, Rácz. J. R. (Varga, 64.), Kántor. Edző: Jordán Jenő.

A forduló meglepetését ezúttal a Bana okozta, bár nem sokkal voltak a Mocsa mögött. Legalábbis helyezésben, hiszen pontban 14 volt a különbség, de a tabellán pont a Mocsa alatt voltak. A vezetést a Mocsa szerzete meg, de Szabó egalizálni tudott a szünet előtt. A második félidőben aztán a Banáé volt a játékrész, két gólt is szereztek, így otthon tartották a három pontot.

Gólszerző: Szabó (37., 78.), Róth M. (64.), illetve Fórizs (19.).

Bokod Transintertop–Ászár KSE 13-2 (4-1)

Oroszlány, vezette: Erdélyi D. (Szabó M., Szijártó M.).

Bokod: Grósz – Valter, Zséfár, Zóka, Bucsi, Horváth, Csizi G., Csizi I., Sáry, Babicz, Balogh (Szöllősi, 61.). Technikai vezető: Barabás Tibor.

Ászár: Sommer – Nokta, Bősze István, Ligeti D., Pirik, Kiss, Nagy J., Horák, Répási (Németh B., 39.), Szabó, Molnár N. (Takács, 46.). Edző: Rakó László.

Az előző fordulóban "csak" döntetlent játszott a Bokod, így most kettőzött erővel mentek neki az Ászárnak. Meg is lett az eredménye, hiszen kiütéses győzelmet arattak. A szünetre csak 4-1 volt az állás, a térfélcsere után viszont záporoztak a gólok, így nehéz volt számolni a végén.

Gólszerző: Zséfár (27., 37., 51.), Bucsi (35., 65., 76.), Csizi G. (38., 56., 57., 69.)., Zóka (73.), Csizi I. (85.), Babicz (88.)., illetve Kiss J. (23., 67.). Kiállítva: Nokta (41.), Bősze István (80.).

Dad KSE–TÉG-Felsőgalla 0-1 (0-1)

Dad, vezette: Hartdégen Zs. (Dávid R., Papes D.).

Dad: Méhes – Cseh (Szilágyi, 88.), Szücs, Magyar, Mayer G., Kovács L., Író (Szabó, 73.), Török, Markó, Mayer Á. (Juszkó J., 46.), Horváth. Játékos-edző: Juszkó József.

Felsőgalla: Farkasdi – Scheib, Magyari V., Magyari M. (Bogdán, 46.), Szám, Török, Szabacsi, Zettisch (Együd, 75.), Hajnál, Kósa (Benő, 61.), Kiss.

Egy szoros meccsen tudott nyerni a Felsőgalla. Egyik csapat vállát sem nyomta a teher, a Dad biztos bennmaradó, a Felsőgalla pedig már nem végezhet a dobogón. A találkozón mindössze egy gól esett, Szabacsi büntetőből volt eredményes, így el is vitték a három pontot.

Gólszerző: Szabacsi (16.).

Kocs KSE–Koppánymonostori SE 0-5 (0-4)

Kocs, vezette: Janovics I. (Büki F., Mohos K.).

Kocs: Natkai – Kovács I. (Juracsek, 66.), Szabó (Kvittung T., 10.) , Bercsi, Nagy P., Herczegh, Barsi Zs., Gombik Tibor, Szűcs (Eszlári, 80.), Csonka, Barsi R. Edző: Bódis Tamás.

Koppánymonostor: Raffai – Margl, Bilkó, Venczel (Vass, 71.), Tőcsér (Grónai, 53.), Kerekes Gy. (Kerekes M., 67.), Nagy T. (Herczeg Cs., 64.), Keszi (Kugler, 60.), Hetényi, Dávid, Tatai. Edző: Berecz Dezső.

A papírformát érvényesítette a monostor. Dávid már a második percben betalált, majd Kerekes duplázott, ezt pedig Hetényi gólja követte, és mindez az első félidőben zajlott le. A térfélcsere után már csak egy találat volt, a gólkirályi címre pályázó Kerekes ünnepelhetett ismét, így mesterhármassal zárt.

Gólszerző: Dávid (2.), Kerekes Gy. (32., 37., 46.), Hetényi (39.).

Tardos FC–Piliscsévi SE 1-2 (1-1)

Tardos, vezette: Frank V. L. (Szántó R. D., Sirokmán A.).

Tardos: Sztanek – Szalai (Mészáros P., 78.), Tobik (Mészáros B., 61.), Kovács K. M., Lipóczky D., Hastó, Visnyovszki, Kovács H., Kádas, Bélik, Schütt. Játékos-edző: Lipóczky Dániel.

Piliscsév: Hargitai – Balogh, Rábl, Kucsera T. (Mesterházi, 73.), Danov (Gálicz, 80.), Mészáros D., Béres, Morecz, Hutera, Varga, Jámbor. Technikai vezető: Bogardi János.

A Piliscsév egy győzelemmel megelőzhette a Tardost, így legalább ennyi tétje volt a találkozón. A rossz formában lévő csapatok közül a Piliscsév került előnybe, de az első félidőre már döntetlennel vonultak a felek. A szünet után aztán Kucsera eldöntötte a meccset, a győzelemmel pedig a Piliscsév megelőzte a Tardost a tabellán.

Gólszerző: Tobik (39.), illetve Morecz (13.), Kucsera T. (60).

Vértesi Erőmű SE–Környe SE 0-3 (0-2)

Tatabánya, vezette: Katona B. M. (Balázs K., Kolozsi P.).

Vértesi Erőmű: Zábráczki – Auerbach I. Péter (Ódor, 82.), Koma, Papp (Török, 61.), Bihari I. Ferenc, Schaffhauser, Lukács, Szigeti, Andrej, Turza, Hastó. Játékos-edző: Auerbach I. Péter.

Környe SE: Szemeti – Velőti, Szakály (Gáspár, 71.), Fábián, Pankotai Z., Szalczinger (Tóth N. N., 58.), Sárközi (Hrabovszki, 58.), Gulyás, Kovács, Auerbach N., Erdelics (Mata, 71.). Edző: Selymes Attila.

A Környe magabiztosan érvényesítette a papírformát. A dobogóra hajtó vendégek utaztak a kiesés elől menekülő tatabányaiakhoz, s ennek megfelelően szűk negyed óra alatt kétgólos előnybe kerültek. A meccs utolsó negyed órájában Pankotai aztán újra betalált, így sima környei győzelem alakult.

Gólszerző: Sárközi (8.), Pankotai Z. (13., 77.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.