Rangadót nyert a Mocsa és a Tát is

A Bokod viszont rosszul járt.
 
 

Rangadót nyert a Mocsa és a Tát is

A Bokod viszont rosszul járt.
 
 
 
 
 

Rangadót nyert a Mocsa és a Tát is

A Bokod viszont rosszul járt.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Dad KSE–Tardosi FC 2-5 (2-3)

Dad, vezette: Horváth I. (Kreitl T.).

Dad: Méhes – Szücs, Magyar, Magyarcsik, Mayer G., Török, Szabó, Mayer Á., Juszkó J. (Szilágyi, 60.), Író (Rokosz, 58.), Horváth P. Játékos-edző: Juszkó József.

Tardos: Sztanek – Tobik (Mészáros P., 64.), Zhorela, Csukás, Lipóczky D., Varsányi, Kovács H., Mészáros B. (Hastó, 44.), Visnyovszki, Kádas, Schütt. Játékos-edző: Lipóczky Dániel.

Egyik csapatot sem nyomta agyon a tét, hiszen a tabella alsóbb felében tanyáznak. A Dad 14. helye biztos, a Tardos pedig egy-két helyet léphet előrébb. A tét nélküli találkozón felszabadultak voltak a játékosok, ennek meg is lett az eredménye. Húsz perc alatt két gólt szerzett a Tardos, majd a Dad hamar szépíteni tudott. A szünet előtt azonban még a Tardos visszaállította a kétgólos differeciát, de pár perccel később újra betaláltak a hazaiak. A térfélcsere után aztán újra a tardosiak ünnepelhettek, majd a meccs végén meglőtték ötödik góljukat, ezzel végérvényesen eldőlt a három pont sorsa.

Gólszerző: Horváth P. (21.), Magyarcsik (36.), illetve Visnyovszki (10.), Zhorela (20.), Csukás (32., 80.), Tobik (47.).

Gyermely–Banai KSK 1-3 (0-1)

Gyermely, vezette: Juhász D. (Gabala Zs.).

Gyermely: Kővári – Izsó, Tömör, Nagy Zs., Veres, Kiss (Juhász K., 70.), Horváth, Gombás, Balázs, Oláh (Nagy Á., 42.), Stréhli N. Edző: Nagy Imre Tamás.

Bana: Pirik – Zsolnai M., Szabó, Márkus, Vincze D., Zsolnai A., Dobai, Róth G., Vincze Á., Róth M., Járóka. Edző: Sárközy Attila.

A Bana belejött, ismét nyerni tudtak. Dobai már hamar megszerezte a vezetést, majd a második félidőben sem várt sokat, hogy újra betaláljon. A 60. perchez közeledve megfogyatkozott a Gyermely, de negyed órával később így is szépíteni tudott. Szoros volt a meccs ezen tája, de az utolsó percekben Szabó is betalált, ezzel sima lett a Bana három pontja.

Gólszerző: Nagy Zs. (76.), illetve Dobai (7., 52.), Szabó (93.).

Kiállítva: Stréhli N. (59.).

Koppánymonostori SE–Vértesi Erőmű SE 14-0 (7-0)

Koppánymonostor, vezette: Frank V. L. (Papes D., Hegedüs P.).

Koppánymonostor: Raffai (Zentai, 47.) – Grónai, Bilkó, Venczel, Tőcsér (Herczeg Cs., 51.), Kerekes Gy., Nagy (Józsa Z., 61.), Kugler, Keszi (Vass, 66.), Dávid, Tatai. Edző: Berecz Dezső.

Vértesi Erőmű: Farkas – Papp (Rácz, 74.), Andrej (Ódor, 68.), Bihari II. Ferenc (Török, 40.), Schaffhauser, Lukács, Szigeti, Auerbach Á., Turza, Hastó (Koma, 34.), Henger. Edző: Auerbach I. Péter.

A Koppánymonostor nem kegyelmezett a Vértesi Erőműnek. Az nem meglepetés, hogy kiütés lett a vége. A hazaiak húsz perc után már öt góllal vezetettek, a szünetre hét lett a különbség. A térfélcsere után ugyanennyit vágtak, így egyik háló sem lett féltékeny a másikra. Kerekes öt góljával nagyot lépett a gólkirályi cím felé.

Gólszerző: Tőcsér (4.), Kerekes Gy. (6., 19., 45., 53., 86.), Keszi (9.), Tatai (16., 36., 77.), Dávid (52.), Nagy (57.), Bilkó (63.), Herczeg Cs. (80.).

Környe SE–Táti SE 1-2 (0-1)

Környe, vezette: Lovas A. G. (Komáromi N., Sirokmán A.).

Környe: Szemeti – Velőti, Szakály, Fábián, Pankotai Z. (Hrabovszki, 9.), Szalczinger, Sárközi (Mata, 75.), Gulyás (Tóth N. N., 70.), Kovács (Gáspár, 70.), Auerbach, Erdelics. Edző: Selymes Attila.

Tát: Szabó D. – Szabó Á., Kiss, Szakmáry, Pázmándi (Szoboszlai, 64.), Tóth D., Matisz (Bősz, 78.), Nagy (Palincsár, 74.), Méhes, Lohner, Tillman. Edző: Mechler Norbert.

A Tát nagyon fontos meccset, és egyben a forduló rangadóját játszotta Környén. Amennyiben kikaptak volna, a Bokod bajnoki címet ünnepelhetett volna. Pázmándi a nyolcadik percben megszerezte a vezetést, majd a második félidőben is gyorsan betalált. A meccs végén Velőti szépített, így az utolsó percek szorosan teltek, de a Tát meg tudta őrizni a vezetést, így fontos három pont lett a jutalmuk.

Gólszerző: Velőti (85.), illetve Pázmándi (8., 55.).

Mocsa KSE–TÉG-Felsőgalla 4-3 (2-1)

Mocsa, vezette: Kiss L. (Miráki G., Szántó R. D.).

Mocsa: Kovács – Pokk R., Pokk J., Rácz R., Janó (Farkas, 65.), Fórizs, Csizmadia R., Gyöngyösi (Vass N., 90.), Varga, Czifra (Kántor, 78.), Jordán G. Edző: Jordán Jenő.

Felsőgalla: Farkasdi – Scheib, Magyari V., Magyari M. (Együd, 45.), Szám, Benő, Szabacsi, Miklós (Herceg, 23.), Zettisch, Kósa, Kiss K. Technikai vezető: Zovits Zoltán.

Ez a meccs sem volt kicsi! Mindkét csapat az ötödik helyre hajt, jó formában is vannak, így minden adott volt egy jó csatához. A Mocsa igen hamar, negyed óra alatt kétgólos előnybe került, majd visszaállt. A Felsőgalla előbb szépített, majd egy hosszú szünet után a második félidő közepén fordítani tudott. Mindössze egy percig volt náluk a fór, a Mocsa gyorsan egyenlített, majd Gyöngyösi nem sokkal később a győztes gólt is bevágta. Ezzel a Mocsa megelőzte a Felsőgallát a tabellán.

Gólszerző: Csizmadia R. (14.), Gyöngyösi (15., 79.), Farkas (75.), illetve Szabacsi (18., 74.), Benő (65.). Kiállítva: Együd (83.), Herceg (84.).

Piliscsévi SE–Kocs KSE 9-0 (7-0)

Piliscsév, vezette: Szeibert P. (Jurák F., Jászberényi M.).

Piliscsév: Hargitai (Simon, 46.) – Balogh, Rábl, Jámbor, Mészáros, Béres (Urbán, 80.), Morecz (Koller G., 46.), Hutera, Danov (Mesterházi, 72.), Varga, Koller T. Technikai vezető: Bogardi János.

Kocs: Natkai – Kisék, Gombos, Bercsi, Barsi R., Kovács I., Pech (Eszlári, 66.), Barsi Zs. (Kvittung T., 47.), Szűcs, Csonka, Nagy. Edző: Bódis Tamás.

Egyik csapat sem volt túl motivált, ám a Kocs pocsék formában van az elmúlt hetekben, ezt a Piliscsév pedig kegyetlenül kihasználta. Az első félidőben hetet lőttek a szétesett Kocsnak, a szünet után már csak kettővel növelték ezt, de így is kiütés lett belőle.

Gólszerző: Koller T. (19.), Morecz (25., 36.), Danov (30.), Varga (34.), Béres (44., 55.), Mészáros (45., 55.).

Süttői SC-Ászár KSE 2-2 (1-0)

Süttő, vezette: Varga I. (Korcsok D. A.).

Süttő: Karvalics – Nagy D. Z., Pintér, Tárai G., Tárai Á., Ölveczky, Némedi, Juhász, Török (Buxbaum, 51.), Gáll, Tóth B. Technikai vezető: Daróczi István.

Ászár: Sommer – Horváth, Rakó D., Czeglédi, Ligeti D., Varga M., Pirik (Németh G., 73.), Kiss, Nagy M. (Takács, 69.), Hnizda, Molnár N. Edző: Rakó László.

A két csapat nagyjából ugyanúgy áll, mindössze egy pont van kettőjük között a tabellán, ennyi az Ászár előnye. Ezen a meccsen a Süttő szerzett kétgólos vezetést, de a meccs utolsó húsz percében az Ászár felállt, és egalizálni tudott. Így végül döntetlen lett a vége.

Gólszerző: Gáll (39.), Ölveczky (50.), illetve Kiss (69.), Németh G. (77.).

A Bokod Transintertop-Bakonysárkányi SE mérkőzés félbeszakadt, miután a Bakonysárkány nem állt ki a második félidőre. Ekkor a Bokod 8-0-ra vezetett.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.