Kiütéses győzelemmel búcsúzott hazai pályájától az NB III-ban a Komárom

Ráadásul a bajnokság egyik legjobb csapatát sikerült legyőzniük.
 
 

Kiütéses győzelemmel búcsúzott hazai pályájától az NB III-ban a Komárom

Ráadásul a bajnokság egyik legjobb csapatát sikerült legyőzniük.
 
 
 
 
 

Kiütéses győzelemmel búcsúzott hazai pályájától az NB III-ban a Komárom

Ráadásul a bajnokság egyik legjobb csapatát sikerült legyőzniük.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Utolsó hazai mérkőzősére készült az NB III-ból már biztosan kieső Komárom. Az ellenfél az ezüstérmes, sokáig a bajnoki tabellát is vezeti Érdi VSE volt, akiknek már szintén nem volt tét. Bozsik Péter csapata jobban felszívta magát, és erősen kezdett. A negyedik percben egy jobboldali szöglet után meg is szerezte a vezetést a házigazda, amikor a beadást öt méterről remek ütemben Katona Attila lőtte Borek Norbert kapujába.

Három perccel később Kelemen Patrik jobboldali akciója után a blokkról ment szögletre a labda. A sarokrúgás után Németh Gábor tüzelt 18-ról, de Szatmárt bravúrral védett.

A 28. percben egy szép átadás után került Németh elé a labda, majd a védőről ismét elépattant és kilőtte a rövid felsőt (1–1). Négy perccel később Végh Tibor lépett ki a hosszún, és ugyan csak a kapufát találta el, de a kipattanóra Kiss Károly érkezett, aki tízről az üres kapuba passzolt (2–1). A következő lehetőségre több mint tíz percet kellett várni, amikor Kiss Károly tizennyolcról tekert, de Borek védett, majd a túloldalon az érdiek nem találtak kaput. A 44. percben a pálya közepén adtak el egy labdát a vendégek, majd kettő az egyben vezették a kapura a labdát a hazaiak, akiktől Kovács István passzolt el Borek mellett (3–1).

A szünet után nem sokkal Solymos talált be (4-1), majd Sipőcz is ünnepelhetett (5-1). A találkozót az Érd zárta góllal, de eddigre már eldőlt a három pont sorsa. „Oroszlánok játszottak kiscicák ellen, nem is lehetett más az eredmény.” – foglalta össze a meccset Limperger Zsolt.

„Nem akarom túlokoskodni egy győzelem után, mert kevés ilyenben volt részünk tavasszal, de a játékunkban többször benne volt a győzelem. Nem feltétlenül az öt gól, most jól elsültek a lábak, kiszakadt a gólzsák. Örülök, hogy ez megtörtént és hogy ilyen jó csapat ellen történt meg, mint az Érd.” – mondta Bozsik Péter, a komáromiak edzője.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.