Eurotrade megyei II. osztály, 29. forduló

Elmaradt a bajnokavató, de lehet, hogy nem is bánják

Megvan az ötödik hely tulajdonosa is.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 29. forduló

Elmaradt a bajnokavató, de lehet, hogy nem is bánják

Megvan az ötödik hely tulajdonosa is.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 29. forduló

Elmaradt a bajnokavató, de lehet, hogy nem is bánják

Megvan az ötödik hely tulajdonosa is.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Ászár KSE–Bakonysárkányi SE 10-0 (5-0)

Ászár, vezette: Hartdégen Zs. (Sirokmán A., Papes D.).

Ászár: Sommer (Kohl, 77.) – Horváth P., Rakó D. (Bősze Imre, 68.), Czeglédi (Németh G., 61.), Ligeti D., Pirik (Takács, 54.), Kiss, Nagy M., Hnizda, Büki (Szakály, 76.), Molnár N. Edző: Rakó László.

Bakonysárkány: Dezső (Ferenczi G., 80.) – Merkl, Tóth, Samu, Horváth E., Fűrész, Pirsli, Ritter, Varga T. M., Koncz, Balogh I. Játékos-edző: Balogh István.

Az Ászár nem kegyelmezett a pocsék formában lévő Bakonysárkánynak. Pedig a hazaiak sincsenek kirobbanó formában, hiszen mostanában nem nyertek, de így is osztálykülönbség van a két csapat között. Mindkét félidőben öt-öt gólt szerzett a hazai csapat, így kétjegyű lett a vége. A 17 éves Büki is duplázott.

Gólszerző: Molnár N. (10., 92.), Nagy M. (21., 35.), Büki (37., 74.), Czeglédi (40.), Hnizda (64.), Németh G. (75., 86.).

Banai KSK–Bokod Transintertop 2-2 (1-1)

Bana, vezette: Szabó G. (Horváth I., Jámbor B.).

Bana: Pirik – Zsolnai J., Bíró (Márkus, 68., Zsolnai A., 85.), Zsolnai M., Szabó A., Vincze D., Dobai, Róth G., Vincze Á., Róth M., Járóka. Edző: Sárközy Attila.

Bokod: Grósz – Valter, Zséfár, Zóka, Bucsi, Horváth Sz., Csizi G., Csizi I., Sáry, Kese I., Balogh. Technikai vezető: Barabás Tibor.

A forduló meglepetése! A Bokod simán bajnoki címet ünnepelhetett volna, de nem bírt a Banával. A felnőtt szintén 200. gólját szerző Dobai találatával a Bana már a harmadik percben megszerezte a vezetést, ráadásul kipókhálózta a ficakot, amit először a játékvezető érvénytelenített, ám asszisztensi jelzésre megadott. Ez annyira felpaprikázta a hazaiakat, hogy lőttek vagy három kapufát, de nem állt melléjük a szerencse, ám a másik oldalon Pirik is nagy védéseket mutatott be. Az első félidő lefújása előtt aztán egy szép támadás után egalizált a Bokod. A szünet után aztán ritkán látható nagy góllal szerezte meg a vezetést újra a Bokod, a 42 esztendős Bíró nagyjából ugyanennyi méterről vágott egy labdát a bokodiak kapusa felett a hálóba. A listavezető aztán erre is tudott reagálni, egy szabadrúgás után Zóka kotorta a hálóba a lasztit. Ekkor a Bokod emberelőnybe került, így negyed órát fölényben játszott, de így sem sikerült újabb gólt szerezni, ezzel maradt a döntetlen. Ez pedig azt jelenti, hogy jövőhéten a Felsőgalla ellen ünnepelhetik a bajnokságot, és ha minden igaz, már hazai pályán, Bokodon, a pályaavatón. Lehet, hogy így akarták...

Gólszerző: Dobai (3.), Bíró (56.), illetve Csizi I. (45.), Zóka (76.).

Kiállítva: Vincze Á. (76.).

Dad KSE–Kocs KSE 2-5 (2-1)

Dad, vezette: Varga I. (Ferling Á., Drabon B.).

Dad: Méhes (Kovács B. L., 81.) – Szilágyi (Juszkó J., 40.), Szücs, Magyar, Mayer G., Kovács L., Rokosz, Török, Szabó, Író, Horváth. Játékos-edző: Juszkó József.

Kocs: Natkai – Kisék (Kvittung T., 84.), Bercsi (Eszlári, 81.), Barsi R., Herczegh, Barsi Zs., Gombik Tibor, Dombi, Szűcs, Csonka, Nagy. Edző: Bódis Tamás.

Mindkét csapatnak teljesen mindegy már, így játszhattak egy felszabadult meccset. A Dad bő fél óra alatt kettőt lőtt, így úgy festett, hogy megnyerhetik a meccset, ám a Kocs a szünet előtt még szépített. A dadi focisták ezzel lejátszottnak gondolták a találkozót, a Kocs viszont eredményes üzemmódba kapcsolt, és négyet rúgott. Ezzel magabiztosan vitték haza Dadról a három pontot.

Gólszerző: Rokosz (8.), Mayer G. (34.), illetve Barsi Zs. (40., 46., 85.), Csonka (54.), Barsi R. (76.).

Süttői SC–Környe SE 0-3 (0-1)

Süttő, vezette: Kristóf G. (Büki F., Szijártó M.).

Süttő: Karvalics – Buxbaum, Tárai G., Tárai Á., Ölveczky, Némedi, Gebei, Pintér, Török, Nagy, Gáll. Technikai vezető: Daróczi István.

Környe: Szemeti – Szakály, Fábián, Mészáros, Sárközi, Gulyás, Kovács (Tóth N. N., 66.), Gáspár, Boda, Szalczinger (Zelenai, 59.), Erdelics (Mata, 66.). Edző: Selymes Attila.

A Környe hozta a papírformát. A Süttő idén gyengélkedik, főleg tavasszal, a Környe pedig adott esetben még odaérhet a dobogóra, legalább is matematikailag. Az első félidő végén Sárközi szerezte meg a vezetést, majd nem sokkal később Kovács is rárúgta a másodikat, a félidő közepén meg jött a harmadik is, így nem volt kérdéses.

Gólszerző: Sárközi (41.), Kovács (50.), Zelenai (74.).

Tardos FC–Mocsa KSE 2-4 (0-4)

Tardos, vezette: Lovas A. G. (Papes D., Sirokmán A.).

Tardos: Sztanek (Varsányi, 46.) – Tobik (Szalai, 68.), Zhorela. Kovács K. M., Csukás, Lipóczky D., Visnyovszki (Mészáros P., 83.), Kovács H., Kádas, Bélik (Mészáros B., 79.), Schütt. Játékos-edző: Lipóczky Dániel.

Mocsa: Kovács M. – Pokk R., Natkai István (Vass N., 46.), Rácz R. (Vass G., 86.), Janó (Farkas, 75.), Csizmadia R., Varga, Czifra, Rácz J. R., Jordán G., Kántor. Edző: Jordán Jenő.

A Mocsa az ötödik helyért megy, és ezzel a győzelemmel meg is lett az. A Tardosnak már tulajdonképpen mindegy, a Mocsa pedig motiváltan utazott. Rácz és Janó hamar megkezdtél a gólgyártást, utóbbi duplázott, de még Csizmadia is meglőtte szokásos gólját a szünet előtt, így négygólos előnyre tettek szert a pihenőre a vendégek. Ezzel el is végezték a dolgukat, még az is belefért, hogy a Tardos percek alatt kettőt vágjon, hisz így is kétgólos volt a különbség a meccs végére.

Gólszerző: Visnyovszki (57.), Kádas (59.), illetve Rácz R. (4.), Janó (18., 35.), Csizmadia R. (45.).

Táti SE–Koppánymonostori SE 1-0 (0-0)

Tát, vezette: Kolonics G. (Hartdégen Zs., Lőrincz D.).

Tát: Szabó D. – Szabó Á., Szakmáry, Pázmándi (Juhász, 87.), Tóth (Hédl, 90.), Matisz, Nagy Sz. (Bősz, 82.), Tillman, Méhes, Lohner, Szoboszlai (Palincsár, 63.). Edző: Mechler Norbert.

Koppánymonostor: Zentai – Margl, Bilkó, Venczel, Tőcsér (Herczeg Cs., 69.), Kerekes Gy., Nagy T. (Józsa Z., 80.), Kugler (Grónai, 46.), Keszi (Vass, 77.), Dávid, Tatai. Edző: Berecz Dezső.

A forduló rangadója, a csapatok erősségét nézve mindenképp. A Koppánymonostor ugyan semmiképpen nem előzhette meg a Tátot, de preszízsértékű volt a meccs a két élcsapat között. A Tátnál még számolnak a bajnoki címmel, és miért ne tennék, hiszen ezzel a győzelemmel az utolsó forduló előtt csak két pont hátrányuk van. Persze sokáig nem úgy tűnt, hogy behúzzák, de a gólkirályuk, a fiatal Tóth a 89. percben eldöntötte a találkozót, így fontos meccset nyert a Tát, készülhet a kupára.

Gólszerző: Tóth (89.).

Kiállítva: Matisz (95.).

TÉG-Felsőgalla–Gyermely 1-2 (0-2)

Tatabánya, vezette: Janovics I. (Mohos K., Korcsok D. A.).

Felsőgalla: Farkasdi – Scheib, Magyari M. (Magyari V., 41.), Szám, Banő, Mészáros (Eipl, 53.), Szabacsi, Zettisch, Hajnál, Kósa, Kiss. Technikai vezető: Zovits Zotán.

Gyermely: Kővári – Izsó, Oláh, Juhász, Horváth, Felsőházi, Tóth Z., Gombás, Tömör, Veres, Nagy Á. Edző: Nagy Imre Tamás.

A több sebből vérző Felsőgalla nem tudta pótolni a hiányzóit, így meglepetésre a Gyermelynek sikerült elvinnie a három pontot. Gombás egy félidő alatt duplázott, majd a szünet után Benő hiába szépített, az egyenlítésre már nem maradt erő. A Felsőgalla ezzel biztos, hogy nem lesz ötödik, viszont a hatodik hely igen.

Gólszerző: Benő (65.), illetve Gombás (6., 44.).

Vértesi Erőmű SE–Piliscsévi SE 2-6 (1-3)

Tatabánya, vezette: Baranyai L. (Szabó M., Tatár L.).

Vértesi Erőmű: Ódor – Hastó (Koma, 46.), Papp (Auerbach I. Péter, 67.), Bihari I. Ferenc, Bihari II. Ferenc, Andrej, Schaffhauser, Turza, Fekete, Szigeti, Auerbach Á. Játékos-edző: Auerbach I. Péter.

Piliscsév: Hargitai – Danov, Mészáros, Gálicz, Béres (Urbán, 81.), Koller T., Jámbor, Hutera, Rábl, Salik (Mesterházi, 73.), Koller G. Technikai vezető: Bogardi János.

A Piliscsév az előző hétvégén kilencet lőtt, és most is benne volt a meccsben egy hasonló. A 13. percben már kettővel mentek az Erőmű ellen, de Bihari szépített. A szünet előtt azonban a cséviek lőttek még egyet. A térfélcsere után lemásolták a gólok számát, a hazaiak a meccs végén egyet, a piliscséviek pedig hármat kentek, így magabiztossá tették a győzelmüket.

Gólszerző: Bihari II. Ferenc (14.), Szigeti (90.), illetve Mészáros (5., 89.), Danov (13.), Jámbor (24.), Koller T. (48.), Béres (78.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.