Mészáros és Mészáros megyei III. osztály, Déli csoport, 29. forduló

A Császár, a Naszály és a Súr is kiütötte ellenfelét

Az egyik találkozón 17 gól esett.
 
 

Mészáros és Mészáros megyei III. osztály, Déli csoport, 29. forduló

A Császár, a Naszály és a Súr is kiütötte ellenfelét

Az egyik találkozón 17 gól esett.
 
 
 
 
 

Mészáros és Mészáros megyei III. osztály, Déli csoport, 29. forduló

A Császár, a Naszály és a Súr is kiütötte ellenfelét

Az egyik találkozón 17 gól esett.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

D.M.A.C. Dunaalmás–Várgesztesi SFE 3-3 (2-1)

Dunaalmás, vezette: Józsa Cs. (Lovas G., Marosi M.).

Dunaalmás: Kaufmann – Borbély (Rubin, 67.), Szabó K., Mezei, Szelőczey, Csordás Á., Pente, Király, Fiedler, Sipos (Ollé, 70.), Tokaji (Bazsika R., 46.). Technikai vezető: Hegedüs Sándor.

Várgesztes: Cserteg – Turóczi, Hernádi, Schmidt, Hajdú, Hajzer, Tóth, Link, Ginder, Dóra (Vendégh, 78.), Csordás G. Edző: Horváth Attila.

Felszabadult játékkal, egy jó meccsen egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok. A Dunaalmás kezdett jobban, hiszen húsz perc alatt már kétszer is ünnepelhettek, de a szünet előtt a várgesztesiek szépíteni tudtak. A második félidőben sokáig nem esett újabb gól, de a 71. percben a hazaiak meglőtték a harmadikat, így úgy festett, hogy eldőlt a találkozó. A Várgesztes azonban nem adta fel, és előbb szépített, majd a hosszabbításban egyenlített, ezzel egy pontot meg is mentett.

Gólszerző: Csordás Á. (11.), Mezei (18.), Pente (71.), illetve Hernádi (39.), Ginder (78.), Tóth (93.).

Kisbéri Spartacus SE–Réde KSE 8-3 (5-3)

Kisbér, vezette: Szabó G. (Horváth I., Jámbor B.).

Kisbér: Kanozsai – Csaba, Wendl (Papp, 46.), Horváth M. (Verebics, 62.), Kósz, Horváth Á., Takács, Tóth, Korompay, Szabó B., Wolf. Technikai vezető: Fallmann József.

Réde: Léhner Zs. – Nebehaj Martin (Urszán, 70.), Seregély, Egri, Zeraji, Varga, Czigány, Zsargó (Rákóczi R., 30.), Serényi, Balogh D. (Kemény, 80.), Nebehaj T. Technikai vezető: Rákóczi Jenő.

A Kisbér annak rendje is módja szerint kiütötte a Rédét. A 23. percig a Réde még pariban volt, kétszer is egyenlített, ám a továbbiakban nem bírták a Kisbér támadásait. Tóth Gábor mesterötössel zárt, így továbbra is versenyben vannak az ötödik helyért.

Gólszerző: Horváth Á. (2.), Tóth (21., 25., 26., 85., 90.), Csaba (28.), Kósz (75.), illetve Seregély (9., 34.), Nebehaj T. (23.).

Bakonysárkányi SE II.–Baj KSE 2-5 (1-4)

Bakonysárkány, vezette: Rózsa Zs. K. (Hegedüs R.).

Bakonysárkány: Czulák D. – Varga T. M., Róth, Ritter, Király, Doktor (Csapó E., 55.), Végh (Merkl, 46.), Téglás (Szimler, 30., Kanc, 87.), Czulák B. (Kecskés, 77.), Spohn K. (Glaser, 77.), Varga F. (Trojkó, 66.). Technikai vezető: Kovács Sándor.

Baj: Kovács M. (Havran, 85.) – Tanka (Bóka, 72.), Weiszdorn, Beigelbeck, Bujdos (Kánya, 87.), Túri, Bugyi, Somogyi (Godina, 46.), Hocza K. P. (Megtért, 66.), Schunder, Sebestyén. Edző: Zombori Zoltán.

A Baj is megy az ötödik helyért, és hozták a kötelezőt a Bakonysárkány ellen. A Baj nagyon erősen kezdte a meccset, húsz perc sem kellett a négygólos előnyhöz. A szünet előtt szépített a Bakonysárkány, de a szünet után mindkét csapat betalált, így maradt a négygólos különbség.

Gólszerző: Szimler (45., 65.), illetve Sebestyén (7., 18., 29.), Tanka (11.), Túri (75.).

Császári SE–Csém 9-1 (6-0)

Császár, vezette: Büki G. (Kovács M., Balogh I.).

Császár: Karászi (Kerekes, 49.) – Cseh, Akóts (Lázár, 61.), Szabó M., Mész G., Bauer, Rendes, Vincze (Beke, 58.), Kisvári, Szabó G., Csonka. Technikai vezető: Falman Bálint Péter.

Csém: Farkas – Szalai, Oláh, Széles, Körmendi, Csöre, Dián II. Gábor, Szabó Cs., Blascsák, Hódosi, Gerencsér. Technikai vezető: Dián I. Gábor.

A Császár nagyon megy a második helyért, most épp a Csémet takarították arrébb. Negyven perc alatt már hat góllal vezettek, így hamar el is dőlt a meccs. Bauer ismét mesterötössel jelentkezett, így nem sokáig volt kérdés.

Gólszerző: Bauer (6., 17., 22., 48., 68.), Csonka (15.), Vincze (32.), Rendes (40., 77.), illetve Széles (46.).

Naszály SE–Bakonyszombathely KSE 11-1 (6-0)

Naszály, vezette: Vojvoda M. (Pénzes N.).

Naszály: Igaz – Tóth, Gulyás V., Nagy G., Szuri, Kucsera, Nagy F., Gyalogos, Mátyás G., Nagy P., Hebling. Játékos-edző: Mátyás Gábor.

Bakonyszombathely: Laszák – Ferencz, Áment, Vass, Cserháti Roland, Petőcz, Szakál, Takács, Kiss, Simon, Tóth A. Technikai vezető: Olsa József.

A Naszály is nagyon magabiztosan tudott nyerni, ráadásul a végére tizenegy gólt szereztek. Ráadásul azt a bravúrt is képesek voltak összehozni, hogy nyolc játékos szerezte a tizenegy gólt. A szünetre már 6-0 volt, így nem sokáig volt kérdéses.

Gólszerző: Tóth (6.), Nagy G. (7., 41., 56.), Mátyás G. (10.), Nagy F. (19.), Gulyás V. (31.), Szuri (47.), Gyalogos (62., 80.), Kucsera (86.), illetve Vass (59.).

Tárkány KSE–Don Bosco Elie Súr 5-12 (3-6)

Tárkány, vezette: Kovács I. (Kreitl T., Vas K.).

Tárkány: Babai J. (Zalka, 46.) – Farkas J., Fekete, Babai M. M., Kozma, Buruli, Horváth L., Kovács A., Karvaly, Tóth, Németh.

Súr: Takács – Kuti, Schall, Sulák, Bakács Balázs (Fojtyik, 55.), Nyári II. Zoltán, Nyári M., Bakai (Nyári I. Zoltán, 46.), Mészáros, Borszuk (Czombál, 46.), Purgai. Játékos-edző: Nyári I. Zoltán.

Micsoda meccs! Purgai a kilencedik percre már mesterhármasnál tartott, a szünetben 6-3-ra ment a Súr. A térfélcsere után sem álltak le a csapatok, a vendégek megduplázták az első félidő teljesítményüket, de a Tárkány is lőtt még kettőt. A végén összesen 17 találat esett.

Gólszerző: Horváth L. (19.), Kovács A. (35., 41., 73.), Babai M. M. (81.), illetve Purgai (4., 6., 9., 37., 68., 77., 80.), Mészáros (24., 54.), Nyári II. Zoltán (45., 75., 88.).

TFCE Tatabánya–Almásfüzitői SC 4-0 (3-0)

Tatabánya, vezette: Németh R. (Dávid R., Marosi M.).

TFCE: Balla (Szekér, 68.) – Pawelecz, Megyesi (Víg, 59.), Wágner (Farkas M., 59.), Soltész, Krupánszki, Klausz, Györgykovács (Bogár, 59.), Fehér, Horváth M. (Horváth Á. A., 59.), Farkas V.

Edző: P. Nagy László. Almásfüzitő: Halasi – Móricz, Mózes, Ligacs, Kolompár, Balázs K., Mihaliszkó, Kovács (Hajnal B., 32.), Szalai, Szabó, Balázs A. Edző: Hajnal Árpád.

A forduló rangadója, legalább is papíron. A forduló előtt a TFCE volt az első, hiszen már zsebükben volt a bajnokság, az Almásfüzitő pedig a második. Az esti mérkőzésen jó hangulatban magabiztosan tudott nyerni a TFCE, tovább növelték már így is tetemes előnyüket.

Gólszerző: Klausz (29., 44.), Farkas V. (37.), Megyesi (54.).

Szabadnapos: Szákszendi SE.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.