Eurotrade megyei II. osztály, 30. (utolsó) forduló

Pályaavatón ünnepelhette a bajnoki címet a Bokod

A Felsőgalla újoncként a hatodik helyen zárt.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 30. (utolsó) forduló

Pályaavatón ünnepelhette a bajnoki címet a Bokod

A Felsőgalla újoncként a hatodik helyen zárt.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 30. (utolsó) forduló

Pályaavatón ünnepelhette a bajnoki címet a Bokod

A Felsőgalla újoncként a hatodik helyen zárt.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Bakonysárkányi SE–Banai KSK 2-10 (0-4)

Bakonysárkány, vezette: Varga I. (Mohos K., Lőrincz D.).

Bakonysárkány: Török – Glaser, Mikola (Ferenczi G., 81.), Samu, Molnár, Horváth E., Fűrész, Trojkó, Ritter, Varga T. M., Koncz. Edző: Balogh István.

Bana: Pirik – Zsolnai J., Bíró, Zsolnai M., Vincze D., Zsolnai A., Dobai, Róth G., Szabó, Róth M., Járóka. Edző: Sárközy Attila.

A Bana gólparádéval fejezte be, a Bakonysárkányt verték meg csúnyán. Már az első félidőben eldőlt a három pont sorsa, ekkor néggyel mentek a vendégek, majd a szünet után Dobai terminátor üzemmódba kapcsolt, és hat gólt vágott egymaga. Ezzel fellépett a góllövőlista tetejére, holtversenyben Kerekes Györggyel. A Bana ezzel a hetedik helyen végzett, a Bakonysárkány pedig az utolsó lett.

Gólszerző: Horváth E. (59., 79.), illetve Szabó (6.), Bíró (35.), Dobai (39., 55., 63., 68., 81., 85., 89.), Róth M. (45.).

Bokod-Transintertop–TÉG-Felsőgalla 8-1 (4-0)

Bokod, vezette: Juhász D. (Katona B. M., Thot Sz.).

Bokod: Grósz (Szalai R. F., 84.) – László, Zséfár (Kiss Z., 66.), Zóka, Bucsi, Horváth (Sáry, 63.), Csizi G., Csízi I., Kese I., Babicz (Talabér, 79.), Balogh (Szöllősi, 74.). Technikai vezető: Barabás Tibor.

Felsőgalla: Farkasdi – Scheib, Magyari V., Szám, Benő, Török (Varga, 46.), Szabacsi, Zettisch, Hajnál, Kósa, Kiss K.

A Bokod az eredmények alapján az utolsó fordulóban lehetett bajnok, ráadásul hosszú évek után újra hazai pályán. A matek egyszerű volt: amennyiben nyerni tudnak a tartalékos Felsőgalla ellen, bajnokok. Csizi gyorsan el akarta dönteni, így hat perc alatt duplázott, de tíz perccel később már a harmadik gólörömét gyakorolhatta. Bucsi még a szünet előtt négyre növelte az előnyt, majd a szünet után Szabacsi szépített. Ezt még négy bokodi gól követte, így nagyon magabiztosan, kiütéssel lett bajnok a Bokod Trainsintertop ebben a szezonban. Gratulálunk nekik! A Felsőgalla a hatodik helyen zárt, ami újoncként remek eredmény.

Gólszerző: Csizi G. (1., 6., 16.), Bucsi (41., 58., 72.), Babicz (61.), Talabér (83.), illetve Szabacsi (53.).

Dad KSE–Vértesi Erőmű SE 2-1 (0-1)

Dad, vezette: Kolonics G. (Büki F.).

Dad: Katona – Szücs, Magyar (Mayer Á., 56.), Magyarcsik (Olosz, 63.), Mayer G., Kovács L., Rokosz (Juszkó J., 76.), Török, Szabó, Író (Szilágyi, 73.), Horváth. Játékos-edző: Juszkó József.

Vértesi Erőmű: Ódor – Auerbach I. Péter, Papp (Koma, 63.), Bihari II. Ferenc, Schaffhauser, Fekete, Lukács (Hastó 66., Török, 90.), Szigeti, Auerbach Á., Turza, Henger. Játékos-edző: Auerbach I. Péter.

A biztos 14. helyen végző Dad fogadta az utolsó meccsen a biztosan 15. pozícióban végző Vértesi Erőműt. A találkozó nem volt olyan szoros, mint az eredmény mutatja, pedig a vezetést a vendégek szerezték meg. Ezt a szünet után két percen belül megfordította a Dad, és még többet is lőhettek volna, de a lényeg megvolt, hogy győzelemmel búcsúznak a megye kettőtől.

Gólszerző: Rokosz (57.), Író (59.), illetve Bihari II. Ferenc (35.). Kiállítva: Szücs (90.), illetve Auerbach I. Péter (86.).

Gyermely–Tardosi FC 3-2 (1-1)

Gyermely, vezette: Jurák F. (Széplábi G., Farkas B.).

Gyermely: Kővári – Izsó, Tömör, Nagy Zs., Stréhli N., Veres, Kiss (Tóth Z., 5.), Horváth (Kiss, 64.), Felsőházi (Nagy Á., 46.), Gombás, Oláh. Edző: Nagy Imre Tamás.

Tardos: Varsányi – Szalai, Tobik, Kovács K. M., Hastó (Sztanek, 69.), Csukás, Mészáros B., Kovács H., Kádas, Bélik, Schütt. Edző: Lipóczky Dániel.

Itt sem volt már tét, így egy jó meccset vívtak a felek. Az első félidőben Tömör találatára Csukás még felelt, ám a szünet után kettőt is vágott a gyermelyi alakulat, amire a tardosiaknak csak egy ízben volt feleletük.

Gólszerző: Tömör (35.), Nagy Á. (60.), Oláh (84.), illetve Csukás (39.), Kovács H. (86.).

Koppánymonostori SE–Süttői SC 6-0 (4-0)

Koppánymonostor, vezette: Horváth I. (Jámbor B.).

Koppánymonostor: Zentai (Raffai, 48.) – Grónai (Kerekes M., 68.), Margl, Vass (Falu, 65.), Bilkó, Venczel, Tőcsér (Józsa Z., 62.), Kerekes Gy., Kugler, Keszi (Gerencsér, 78.), Tatai. Edző: Berecz Dezső.

Süttő: Karvalics – Nagy, Pintér, Tárai G., Tárai Á., Ölveczky, Némedi, Gebei, Buxbaum, Gáll, Tóth B. (Török, 46.). Technikai vezető: Daróczi István.

A Koppánymonostor végül a bronzéremmel ünnepelhette a feljutást. A Süttő ellen magabiztosan tudtak nyerni, az egyetlen kérdés csak az volt, hogy Kerekesből tudnak-e gólkirályt csinálni. Mivel azonban "csak" egyet rúgott, míg Dobai hetet, így társgólkirály lett Kerekesből.

Gólszerző: Bilkó (9., 41.), Keszi (17.), Grónai (26.), Kerekes Gy. (67.), Tatai (80.).

Környe SE–Ászár KSE 5-2 (3-0)

Környe, vezette: Ferling Á. (Kreitl T.).

Környe: Szemeti (Erdősi, 61.) – Velőti, Szakály, Fábián, Mészáros, Zelenai (Pankotai Z., 46.), Sárközi (Hrabovszki, 64.), Gulyás, Kovács, Boda (Gáspár, 61.), Erdelics (Tóth N. N., 71.). Edző: Selymes Attila.

Ászár: Sommer (Kohl, 46.) – Horváth, Rakó D., Czeglédi, Ligeti D., Varga, Pirik (Bősze Imre, 71.), Kiss, Nagy M., Hnizda (Takács, 71.), Molnár N. Edző: Rakó László.

A Környe is győzelemmel fejezte be a bajnokságot a fiatalos Ászár ellen. Kovács korai gólja után Zelenai még az első félidőben betalált, de Kovács keretbe lőtte a játékrészt, így háromgólos volt a hazaiak fórja a szünetig. Ezt követően sem álltak le, két újabb góllal bebiztosították a három pontot. A meccs utolsó tíz percében ugyan Kiss két perc alatt kettőt vágott, de még így is messze volt az Ászár a pontszerzéstől.

Gólszerző: Kovács (13., 45.), Zelenai (42.), Erdelics (46.), Velőti (71.), illetve Kiss (82., 83.).

Mocsa KSE–Kocs KSE 2-3 (1-1)

Mocsa, vezette: Erdélyi D. (Szijártó M., Papes D.).

Mocsa: Kovács M. – Pokk R., Pokk J. (Rácz J. R., 46.), Rácz R., Janó (Farkas, 60.), Fórizs (Natkai István, 57.), Csizmadia R., Gyöngyösi, Varga L., Czifra (Vass N., 57.), Jordán G. Edző: Jordán Jenő.

Kocs: Natkai – Kisék, Kovács I., Gombos, Szabó (Szűcs, 63.), Barsi R., Herczegh (Bercsi, 16.), Barsi Zs., Dombi, Csonka, Nagy. Edző: Bódis Tamás.

Mindkét csapatnak mindegy volt, hiszen a Mocsának adott az ötödik hely, a Kocsnak pedig a középmezőny. A vezetést kétszer is megszerezte a hazai csapat, de a kocsiak kétszer is egalizáltak, sőt, a meccs végén Kovács második találatával a meccset is behúzták, így a Kocs ment győzelemmel a nyári szünetre.

Gólszerző: Rácz R. (33.), Fórizs (52.), illetve Nagy (43.), Kovács I. (75., 88.).

Kiállítva: Pokk (84.), Varga L. (92.) - mindketten Mocsa

Piliscsévi SE–Táti SE 1-0 (1-0)

Piliscsév, vezette: Németh R. (Dávid R.).

Piliscsév: Hargitai – Mészáros, Hutera (Koller G., 74.), Béres, Morecz, Danov, Varga, Koller T., Rábl, Salik, Balogh. Technikai vezető: Bogardi János.

Tát: Szabó D. – Szabó Á., Szakmáry, Juhász (Palincsár, 49.), Nagy, Felföldi, Méhes, Bősz (Tácsik, 54.), Lohner, Szoboszlai (Zima, 61.), Tillman. Edző: Mechler Norbert.

A Tátnak még volt tétje, hiszen ha a Bokod kikapott volna a Felsőgallától, lehettek volna még bajnokok, ám korán eldőlt, hogy a Bokod nyerni fog. A tátiak nem törték össze magukat, a Piliscsév viszont szeretett volna győzelemmel búcsúzni, és ez végül sikerült is. A meccs végén Morecz mattolta Szabó kapust, így a Tát vereséggel búcsúzott ettől az osztálytól.

Gólszerző: Morecz (81.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.