Megyei III. osztály Déli csoport, 30. (utolsó) forduló

A Császár végül beért az ezüstérmes pozícióba

A Réde "kiesési" rangadót nyert, a Tatabánya húsz fölé jutott.
 
 

Megyei III. osztály Déli csoport, 30. (utolsó) forduló

A Császár végül beért az ezüstérmes pozícióba

A Réde "kiesési" rangadót nyert, a Tatabánya húsz fölé jutott.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály Déli csoport, 30. (utolsó) forduló

A Császár végül beért az ezüstérmes pozícióba

A Réde "kiesési" rangadót nyert, a Tatabánya húsz fölé jutott.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Baj KSE–Császári SE 0-1 (0-0)

Baj, vezette: Janovics I. (Marosi M.).

Baj: Kovács M. – Godina (Lázár, 60.), Tanka, Beigelbeck, Bujdos (Kovács B., 90.), Bóka (Kutak, 46.), Túri, Somogyi, Hocza K. P., Schunder, Sebestyén. Edző: Zombori Zoltán.

Császár: Karászi (Kerekes, 90.) – Cseh, Mész L., Szabó M., Mész G., Bauer, Rendes (Beke, 87.), Vincze (László, 76.), Kisvári (Akóts, 86.), Szabó G., Csonka (Bagócsi, 89.). Technikai vezető: Falman Bálint Péter.

A Császár beért az ezüstérmes pozícióba, így az elmúlt évek legjobb szezonját tudhatják magukénak, ráadásul a kupadöntőben is érdekeltek. A Baj ellen egy döntetlennel is nyertek volna, ám Szabó góljával sikerült győzelemmel búcsúzni a szezontól. A Baj végül a hatodik helyen zárt.

Gólszerző: Szabó M. (81.).

Bakonyszombathely KSE–TFCE Tatabánya 0-21 (0-10)

Bakonyszombathely, vezette: Rózsa Zs. K.

Bakonyszombathely: Polgár (Laszák, 46.) – Czeglédi, Áment, Vass, Sebők (Stoit, 46.), Takács, Kiss, Tóth A., Mészáros I., Tóth S., Cserháti Roland. Technikai vezető: Olsa József.

TFCE: Balla (Szekér, 46.) – Fehér (Farkas, 59.), Pawelecz, Megyesi, Wágner, Soltész, Krupánszki, Klausz, Bogár (Horváth Á. A., 46.), Hajas, Horváth M. (Víg, 46.). Edző: P. Nagy László.

A Tatabánya ebben a szezonban még egyszer sem jutott húsz fölé egy meccsen, most azonban ez is megtörtént. A két csapat látszott az osztálykülönbség, a kék-fehérek könnyen ütötték ki a Bakonyszombathelyt. Ezzel magabiztos győzelemmel léptek fel a megyei másodosztályba.

Gólszerző: Fehér (3.), Krupánszki (6., 8., 9., 39., 52., 72., 77.), Megyesi (10., 28., 35., 67., 70., 86., 89.), Horváth M. (16.), Klausz (38.), Horváth Á. A. (57.), Klausz (74., 88.), Soltész (75.).

Don Bosco Elie Súr–D.M.A.C. Dunaalmás 3-2 (0-2)

Súr, vezette: Holczhacker A. Gy. (Vas K.).

Súr: Bakai – Skrabák (Nyári I. Zoltán, 46.), Schall, Mészáros (Czombál, 78.), Sulák, Bakács Balázs (Borszuk, 70.), Nyári M., Mader (Fojtyik, 37.), Kuti, Takács, Purgai. Játékos-edző: Nyári I. Zoltán.

Dunaalmás: Kaufmann – Bognár (Ollé, 73.), Rubin, Mezei, Varga, Csordás, Pente, Takács Balázs, Szabó K., Janetka, Fiedler. Technikai vezető: Hegedűs Sándor.

Egyik csapatnál sem volt tét, így jó meccset játszhattak. A vezetést a Dunaalmás szerezte meg, sőt, fél óra után már kettővel mentek. A Súr a második félidőben ébredt, Kuti duplája után Nyári is betalált, így hamar a maguk felé fordították a találkozót. Több gól nem esett, a Dunaalmás emberhátrányban fejezte be a találkozót. Ezzel a Súr a nyolcadik, a Dunaalmás a tizenkettedik helyen fejezte be.

Gólszerző: Kuti (55., 58.), Nyári M. (62.), illetve Pente (18., 32.).

Kiállítva: Kaufmann (78., Dunaalmás).

Naszály SE–Várgesztesi SFE 10-2 (4-0)

Naszály, vezette: Szabó G. (Kovács M.).

Naszály: Igaz – Somogyi, Tóth J. (Hebling, 60.), Gulyás V., Nagy G., Szuri, Kucsera, Nagy F. (Németh I., 72.), Gyalogos, Szántó, Hamza. Edző: Mátyás Gábor.

Várgesztes: Cserteg – Turóczi, Hernádi, Schmidt, Hajdú, Vendégh, Tóth V., Link, Ginder, Dóra, Csordás (Szalontai, 36.). Edző: Horváth Attila.

A Naszály is kiütéssel zárt, a Várgesztest lépték le. Gyalogos már a hatodik percben betalált, a szünetre pedig már egy négyes volt a különbség. A szünet után a Várgesztes is betalált kétszer, de a Naszály még hatszor, így kiütéses győzelem lett a vége. A Naszály a negyedik, a Várgesztes a 10. lett.

Gólszerző: Gyalogos (6.), Kucsera (13.), Tóth J. (30.), Nagy F. (36., 61.), Nagy G. (66., 77.), Gulyás V. (69.), Hebling (81., 83.), illetve Hajdú (62.), Hernádi (67.).

Réde KSE–Bakonysárkányi SE II. 3-2 (1-1)

Réde, vezette: Kovács I. (Balogh I.).

Réde: Léhner Zs. – Egri, Seregély, Hutvágner (Kalányos, 46.), Kalmár, Zeraji, Szalai (Nebehaj Mihály, 19., Berszán, 72.), Czigány, Zsargó (Serényi, 31.), Varga (Kemény, 87.), Nebehaj T. (Bíró T., 82.). Technikai vezető: Rákóczi Jenő.

Bakonysárkány II.: Kanc – Galló, Róth, Csapó E., Király, Doktor, Spohn G., Németh, Czulák B., Spohn K., Csapó A. (Kecskés, 73.). Technikai vezető: Kovács Sándor.

Egyik csapat sem túl sokszor ürülhetett győzelemnek eddig, a Réde konkrétan egyszer, de azokat a pontokat is elveszítették. Most azonban a Bakonysárkány II ellen nyerni tudtak, így a végén három pont áll a nevük mellett. A vezetést korán megszerezték, de Király hamar egyenlített. A szünet után viszont tíz percen belül kettőt vágtak a rédeiek, amire a Bakonysárkány csak a meccs végén tudott felelni, de csak egy alkalommal, így a Réde búcsúzott győzelemmel. A Réde tehát utolsó, a Bakonysárkány II utolsó előtti lett.

Gólszerző: Czigány (6.), Zeraji (57.), Kalmár (67.), illetve Király (13.), Németh (88.).

Az Almásfüzitői SC–Kisbéri Spartacus SE mérkőzés félbeszakadt, a Szákszendi SE–Tárkány KSE összecsapás elmaradt.

Szabadnapos: Csém.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.