Megye III., Északi csoport 26. (utolsó) forduló

Kiütéssel búcsúzott a Bajót

Északon is véget értek a küzdelmek.
 
 

Megye III., Északi csoport 26. (utolsó) forduló

Kiütéssel búcsúzott a Bajót

Északon is véget értek a küzdelmek.
 
 
 
 
 

Megye III., Északi csoport 26. (utolsó) forduló

Kiütéssel búcsúzott a Bajót

Északon is véget értek a küzdelmek.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Bajóti Szikra SE–Szárliget SE 8-4 (4-2)

Bajót, vezette: Hartdégen Zs. (Kovács I., Vankó D. G.).

Bajót: Juhász D. – Kaptás (Vörös, 83.), Pálinkás (Kocsis, 55.), Varga L. (Urbán, 61.), Rácz, Aradi (Varga B., 64.), Kecskés (Vida, 53.), Török (Teiter, 61.), Gách, Galba (Kovács P., 67.), Juhász I. Tamás. Technikai vezető: Dudás Júlia.

Szárliget: Pásku – Tóth, Braitigam, Kapui, Maróti, Bányai, Szabó M., Czeglédi, Szabó R., Labuda, Bolla K. Technikai vezető: Straub József.

A Bajót magabiztosan tudta nyerni utolsó meccsét is, így győzelemmel búcsúzott a bajnok is. A vezetést ugyan a Szárliget szerezte meg, de a Bajót hamar megfordította. A félidőben 4-2 volt a helyzet, majd a térfélcsere után ugyanennyi gólt lőttek a csapatok, így végül 12 találatot láthattak a kilátogatók, amiből nyolcat a bajnok szerzett.

Gólszerző: Kecskés (17.), Galba (19., 40.), Aradi (31., 49.), Kocsis (63.), Rácz (71.), Kovács P. (83.), illetve Pálinkás (öngól, 6.), Bolla K. (24., 75.), Braitigam (47.).

TABAK–Csolnoki SZSE 1-5 (1-2)

Tokodaltáró, vezette: Havasházi Sz. (Vas K., Vankó M.).

TABAK: Farkas P. I. – Szabó F., Fehér, Nemes, Kara, Viszolai, Tóth M., Vágási, Farkas G., Nagy Sz. G., Felföldi G. Játékos-edző: Szabó Ferenc.

Csolnok: Tóth B. – Bulfán (Vörös N., 54.), Parti (Lévai, 46.), Bodnar, Gál, Farkas A., Kovács Bence, Kocsis, Nagy Z., Vörös D. Z., Cserepes. Edző: Mátyás Zsolt.

A Csolnok is győzelemmel akarta befejezni a bajnokságot, és össze is jött nekik. Vörös már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést, majd Cserepes góljával már kettő volt a fór. Nem sokkal később a TABAK szépített, de ezzel el is lőtték az összes puskaport. A Csolnokban még volt gól, ki is hoztuk magukból, így a végére magabiztosan nyertek.

Gólszerző: Fehér (25.), illetve Vörös D. Z. (8., 77.), Cserepes (22.), Farkas A. (60., 90.).

Epöl-Máriahalom–Pilismarót KSK 2-5 (1-1)

Epöl, vezette: Józsa Cs. (Holczhacker A. Gy.).

Epöl-Máriahalom: Bábszki – Gellért, Genszki, Imre T., Somogyi (Fábián, 78.), Üveges, Lénárt P. (Tóth M. A., 38.), Szöllősi, Horváth T., Horváth G., Katona I. (Kelemen, 9.). Technikai vezető: Horváth Márton.

Pilismarót: Ördög – Pintér G., Iván, Pivók (Pintér M. L., 78.), Horváth L. (Trenger, 86.), Páldi (Varga, 62.), Schubauer, Imre E. R., Kis B., Juhász, Visnyovszki. Edző: Osvald Zsolt.

A Pilismarótnak végül meg kellett elégednie a második hellyel, de vélhetően ezzel sem szomorúak. Az utolsó meccsen a gyengélkedő Epölt látogatták meg. Már a második percben megzörrent a háló, de a hazaiak gyorsan egalizáltak. A szünet után percek alatt kettőt vágtak a marótiak, majd emberhátrányba kerültek, de ez sem akadályozta őket két újabb találat ünneplésében. A találkozót hazai gól zárta.

Gólszerző: Horváth G. (10.), Tóth M. A. (88.), illetve Visnyovszki (2., 84.), Schubauer (53., 75.), Kis B. (55.).

Kiállítva: Imre E. R. (59., Pilismarót).

Annavölgyi Bányász SE–Tokod SE 2-3 (1-1)

Annavölgy, vezette: Baranyai L. (Szabó R. J.).

Annavölgy: Kerekes – Turcsán G. (Flórián, 69.), Bauer (Dékány, 81.), Fluxa, Somogyi, Balogh Zs. (Mészáros G., 46.), Rovách, Ferenczy I., Ferenczy L., Rovács M. (Ferenczi, 46.), Sasvári. Játékos-edző: Ferenczy László.

Tokod: Tóth L. – Varga A. (Schiller-Kertész, 60.), Szőke, Kiss Sz., Varga G. (Tóth B., 69.), Robotka, Kara, Balogh J. (Rovács D. G., 41.), Cauxeiro, Berber, Vajda. Edző: Kiss László.

Itt sem volt tét, talán mindkét csapat többet várt magától előzetesen erre a szezonra vetítve. A vezetést az Annavölgy szerezte meg, de nem sokkal később már egál volt. A szünet után aztán már fordított volt a téma, előbb a Tokod szerzett gólt, amire az annavölgyiek feleltek, de az emberhátrányban játszó Tokod a hosszabbításban eldöntötte a találkozót.

Gólszerző: Rovách (25.), Fluxa (89.), illetve Balogh J. (37.), Szőke (70.), Vajda (92.).

Kiállítva: Rovács D. G. (80., Annavölgy).

Dunaszentmiklósi SE–Vértestolna TE 2-6 (1-4))

Dunaszentmiklós, vezette: Lovas G. (Füleki M., Bakri Cs. L.).

Dunaszentmiklós: Csaplár – Dinga, Schlepp, Schmidt M., Apagyi (Kristóf, 46.), Kerekes, Schmidt D. Z., Stodola, Takács, Schmidt R. (Vislóczki, 81.), Sós (Bakos, 53.). Technikai vezető: Nágel Imre.

Vértestolna TE: Barassó – Szöllősi (Ladányi, 62.), Pálinkás, Szőnyi, Laczi (Adorjáni, 58.), Pruzsina (Erdős, 46.), Radomir J. (Fülöp, 46.), Goldschmidt T., Radomir P. (Goldschmidt Z., 46.), Velencei, Szarvas. Játékos-edző: Goldschmidt Zoltán.

A biztos dobogós Vértestolna sem fogta vissza magát az utolsó hétvégén. A gólkirály Goldschmidt négy góllal növelte találatainak számát ezen a találkozón. A Dunaszentmiklós kétszer is betalált, de ez nagyon kevés volt a pontszerzéshez.

Gólszerző: Schmidt M. (35.), Bakos (79.), illetve Goldschmidt T. (15., 22., 45., 50.), Laczi (20.), Erdős (74.).

A Ceferino Roma Csapat–Héreg FC mérkőzés elmaradt.

Szabadnapos: Bar-Nul Szomódi SE.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.