Edzői nyilatkozatok a megye egyes forduló után

 
 

Edzői nyilatkozatok a megye egyes forduló után

 
 
 
 
 

Edzői nyilatkozatok a megye egyes forduló után

Vértesszőlősi SE-Tatai AC 1-2 (1-2)

Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: Ki-ki meccs volt, bámelyik csapat nyerhetett volna, tét nélküli csata volt. Nagyon sajnálom, hogy a Tatabányának nem kellett az NB-s csapat, Pénzt nem kértünk tőlük, csak utánpótlás-csapatokat, amit meg lehetett volna oldani, de a vezetőségük úgy döntött, hogy nem kell. Így ezáltal maradunk a megye egyben. Mi nem kitúrni akartuk őket, visszajöttünk volna a megyei elsőosztályba.

Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: Nem volt könnyű dolgunk a meccs elött. Sérülések, eltiltás és egyéb gondok miatt 10 mezőnyjátékos állt a rendelkezésemre. De bíztam a csapatban, és tudtam, hogy mindent meg fognak tenni a győzelemért. Kifejezetten jól játszottunk, és viszonylag gyorsan rúgtunk két gólt. Majd az első félidőben kaptunk egyet. Voltak helyzetek mind a két oldalon, de az eredmény nem változott már. Megérdemelten győztünk a már bajnok otthonában. Egy kis szépségtapasz a bajnokság végére. Gratulálok csapatomnak a 2.helyhez! Köszönjük vezetőségünknek, támogatóinknak, szurkolóinknak az egész éves támogatást, szurkolást. Gratulálok az ifjúsági csapatunknak a sorozatban 3. bajnoki aranyéremhez! És az összes utánpótlásedzőnknek a kiváló egész éves munkájukhoz! Kele Zoltán, Kovács Lóránt, Kisék Szabolcs, Schweininger Ferenc, Ligacs Béla, Farkas Zoltán, Hartmann Péter, Willi Attila, Gazda-Pusztai Zsolt, Seffer Péter! Hajrá TAC!

Nyergesújfalui SE-Oroszlányi SZE 4-3 (2-1)

Elzer István, a Nyergesújfalu vezetőedzője: Gratulálok a csapatnak, a célunkat elértük. Örülök, hogy az utolsó mérkőzésen sikerült győznünk. Kár hogy a végén kiengedtünk, így szorossá vált a végeredmény, amely akár máshogy is alakulhatott volna, 4-[p]5 góllal is győzhetünk volna.

Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: Az első húsz percben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, az utolsó húsz percben megfordíthattuk volna, de ami közte volt, ötven perc, az szégyenteljes. Ilyet nem engedhet meg magának egy 3. helyen végző csapat, függetlenül attól, hogy nem volt tétje. [/p]

FC Esztergom-Bábolnai SE 2-1 (2-1)

Veress Balázs, az Esztergom vezetőedzője: Örülök, hogy pozitív eredménnyel zártuk a szezont, amelynek a második része nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Ez a csapat jóval többre hivatott, mint ahol végzett a tabellán.

Csongrádi Péter, a Bábolna vezetőedzője: Sajnos ezen a mérkőzésen saját magunkat vertük meg, és kétgólos hátrányt nem sikerült ledolgozni, pedig nagy mezőnyfölényben játszottunk az egész találkozón. Szeretném a munkát megköszönni az áldozatos csapatomnak, a vezetőknek. A szurkolóinknak pedig a sok támogatást, Jó pihenést kívánok mindenkinek a nyárra!

Zsámbék SK-Sárisápi Bányász SE 12-0 (6-0)

Bodó László, a Zsámbék technikai vezetője: Nagyon sajnálom, hogy így alakult, ez sem nekünk, sem a Sárisáp U 19-es csapatának nem jó…

Párkányi Norbert, a Sárisáp megbízott vezetőedzője: A fiatalok hajtottak, küzdöttek, de ennyi volt bennünk sajnos.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.