Idén sem fogták vissza magukat a gólkirályok

Összeállításunkban megvizsgáltuk, hogyan szerepeltek a támadók a megyei bajnokságokban.
 
 

Idén sem fogták vissza magukat a gólkirályok

Összeállításunkban megvizsgáltuk, hogyan szerepeltek a támadók a megyei bajnokságokban.
 
 
 
 
 

Idén sem fogták vissza magukat a gólkirályok

Összeállításunkban megvizsgáltuk, hogyan szerepeltek a támadók a megyei bajnokságokban.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Véget értek a bajnokságok, így megvizsgáltuk, hogy a bajnokságokban kik voltak a leggólerősebb játékosok. Az elsőosztályban Rába Jenő toronymagasan lett gólkirály, összesen 36 találatot jegyzett a Tata támadója. A második helyen a bajnok Vértesszőlős támadója, Szőke Roland végzett, aki 21 találatot szorgoskodott össze a bajnokságban. A dobogó legalsó fokán a Nyergesújfalu fiatal játékosa, Manga Zsoltot találjuk, ő végül 19 alkalommal keserítette az ellenfél kapusát.

A másodosztályban Dobai Péter hatalmasat hajrázott, az utolsó hétvégén hét gólt szerzett, így társgólkirály lett a Bana rutinos támadója. Ugyanannyit lőtt, mint a dobogón végző Koppánymonostor fiatal támadója, Kerekes György, 38-38 találattal végeztek. Bucsi Dávid is lehetett volna gólkirály, ám végül csak 37 találattal zárt, így lemaradt az elsőségről.

A harmadosztály déli csoportjában Bauer Attila toronymagasan kiemelkedett, 49 alkalommal gyakorolhatta a gólörömöt a bajnokságban a Császár fiatal csatára. Mögötte Kolompár István, az Almásfüzitő gólvadásza 39 találatot ért el, míg a dobogón a rutinos középpályás, Megyesi László végzett, aki Tatabányán töltötte a szezon felét, így ez a teljesítmény nagy bravúr.

Az északi csoportban Goldschmidt Tibor zárt az élen, 37 találat van a neve mellett, így alaposan kivette a részét a Vértestolna bronzérméből. Második lett Bolla Károly (Szárliget) 24 góllal, míg a dobogón Czeglédi László lett, aki Bolla csapattársa, ő egy góllal szerzett kevesebbet.

Az ifjúsági bajnokság elsőosztályában Bauer Richárd lett magabiztosan az első: 51 találattal zárt a Sárisáp játékosa. Mögötte a bajnok Tata támadója, a 36 gólos Koronczi Szabolcs végzett, a dobogó legalsó fokát pedig Proceller Krisztián (Ete) érdemelte ki 31 találatával.

A másodosztályban is aktívak voltak a fiatalok, Sáhó Bence egészen elképesztő teljesítménnyel rukkoltak elő, 62 alkalommal okozott kellemetlen perceket az ellenfelek kapusainak. Teljesítménye nagyban hozzájárult az Ászár bajnoki címéhez. Csakúgy, mint csatártársáé, Büki Csanádé, aki 41 gólt szerzett, kettőjük együtt pedig 103 találatnál állnak. Kerekes Milán a dobogó legalsó fokán zárt a maga 32 góljával, így csapata, a Koppánymonostor ezüstérmes lett.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.