Így nyilatkozott a két vezetőedző a kupadöntő után

A Zsámbék és a Császár trénere is elégedett volt.
 
 

Így nyilatkozott a két vezetőedző a kupadöntő után

A Zsámbék és a Császár trénere is elégedett volt.
 
 
 
 
 

Így nyilatkozott a két vezetőedző a kupadöntő után

A Zsámbék és a Császár trénere is elégedett volt.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Zsámbék nyerte a Megyei Kupát. Így nyilatkozott a két vezetőedző a mérkőzés után:

Vincze Árpád, a Császár játékos-edzője: A csapat hatalmasat küzdött, megmutattuk most is, amit már hétről hétre, hogy nem szerencsével és érdemtelenül kerültünk a döntőbe. Ellenfelünk az első osztályban több góllal győzte le hétről hétre ellenfeleit, nekünk pedig csak a hosszabbításban sikerült begyötörniük egyet. Ez a keret helyt állna két szinttel feljebb is ebben biztos vagyok, de mi nem pénzért játszunk, hanem egymásért és a több száz főre duzzadt szurkolóinkért. A döntő hangulata nekik köszönhetően lenyomott jó pár NB I.- es mérkőzést is. Felemelő érzés a fiúkat irányítani és ilyen közösség részének lenni. Gratulálunk ellenfelünknek akik megérdemeltem nyerték meg a sorozatot!

Bodó László, a Zsámbék technikai vezetője: Rettentően boldog vagyok. Egy igazi fociünnep volt Vértessomlón. Fantasztikus hangulatot teremtett mind a két tábor, azt gondolom, hogy egy kimondottan izgalmas mérkőzésen – az egészét nézve – teljesen megérdemelten nyertünk. Le a kalappal a Császár csapata előtt, gratulálok nekik is. Köszönetet szeretnék mondani a vezetőségünknek, a szponzorainknak, és nem utolsó sorban a szurkolóinknak is, nélkülük nem sikerült volna. Ezt a kupagyőzelmet nem veszi el tőlünk senki, történelmet írtunk Zsámbékon.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.