Élvonal

FTC: Hajnal Tamás jobban van

A középpályásnak az agyrázkódáson kívül más baja nincs.
 
 

Élvonal

FTC: Hajnal Tamás jobban van

A középpályásnak az agyrázkódáson kívül más baja nincs.
 
 
 
 
 

Élvonal

FTC: Hajnal Tamás jobban van

A középpályásnak az agyrázkódáson kívül más baja nincs.

Lovrencsics Gergő kupadöntőbeli sérülése után vasárnap, a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzés második félidejében ismét ijesztő jeleneteknek voltak szemtanúi a Ferencváros szurkolói és játékosai.

Tíz perc lehetett hátra a mérkőzésből, amikor Hajnal Tamás egy ütközés után mozdulatlanul a földre rogyott. Először nem is lehetett tudni, mi történt, azonban a játékos környezetében állók azonnal orvosi segítségért kiáltottak. A szakemberek gyorsan odaértek és ellátták a középpályást, akit nyakmerevítővel, hordágyon kellett levinni a pályáról.

Azonnal az Uzsoki Kórházba szállították, ahol Reha Gábor irányítása mellett kivizsgálták, és agyrázkódást állapítottak meg. Már a mérkőzést követő sajtótájékoztatóján megnyugtatott mindenkit Thomas Doll vezetőedző: nem történt nagy baj, a rutinos labdarúgó nem szenvedett maradandó sérülést.

Az ijesztő eset

Mindezt hétfőn megerősítette az FTC honlapján az egészségügyi stáb vezetője, Pánics Gergely is.

‒ Tamás szerencsére jobban van, eszméleténél van, nincsenek komolyabb panaszai. A remények szerint holnap elhagyhatja a kórházat és megkezdheti a visszatéréshez szükséges rehabilitációs munkát. Agyrázkódást szenvedett, ezért két hétig nem sportolhat, de azt követően fokozatos terhelés mellett visszatérhet.

Az orvos elmondta, hogy bár hasonló jelenetek játszódtak le a pályán, mint Lovrencsics Gergő esetében, de Hajnal Tamás szerencsésebben megúszta, mert az orra nem törött el. A visszatérést illetően viszont hasonló protokoll szerint járnak majd el.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.