Négyszer is egyenlített az újonc Szomód

A TFCE magabiztosan nyert a városi derbit.
 
 

Négyszer is egyenlített az újonc Szomód

A TFCE magabiztosan nyert a városi derbit.
 
 
 
 
 

Négyszer is egyenlített az újonc Szomód

A TFCE magabiztosan nyert a városi derbit.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

TFCE Tatabánya—TÉG-Felsőgalla 6-0 (4-0)

Tatabánya, vezette: Kolonics G. (Horváth I., Büki F.).

TFCE: Balla (Szekér, 82.) – Árvai, Kovács, Nagy, Megyesi (Fehér, 75., Karap, 82.), Wágner (Horváth M., 82.), Soltész, Krupánszki, Klausz, Farkas M. (Horváth Á. A., 71.), Farkas V. Edző: P. Nagy László.

Felsőgalla: Hanus – Scheib (Mata, 82.), Magyari V., Együd (Hajzer, 31.), Magyari M. (Eipl, 46.), Benő (Hajnál, 87.), Szabacsi, Komáromi, Zettisch (Hastó, 68.), Kósa, Kiss.

A villanyfényes Bányász napi rangadót magabiztosan nyerte a "hazai" TFCE. A kék-fehér csapat már az első percben megszerezte a vezetést, aztán a hatodikban már kettővel mentek. A szünetig négyre nőtt a különbség, így az is belefért, hogy a szünet után már "csak" két gólt láthatott az ezer fős közönség. Ezzel a Tatabánya továbbra is hibátlan.

Gólszerző: Wágner (1.), Klausz (6.), Megyesi (34.), Árvai (36.), Krupánszki (74.), Farkas V. (82.).

Bar-Nul Szomódi SE—Környe SE 4-4 (2-2)

Szomód, vezette: Horváth I. (Szijártó M., Hegedüs P.).

Szomód: Ficsur – Tóth Z. P., Mayer (Nagy, 64.), Tóth L., Szili, Pinezich (Bárányos, 46., Schmidtmayer, 87.), Czeglédi, Metzger, Csizmadia, Lounes, Bujdosó. Edző: Tóth János.

Környe: Erdősi – Tóth V. (Szakály, 46.), Fábián, Mészáros, Zelenai, Pankotai (Sárközi, 75.), Kovács (Erdelics, 79.), Békefi, Boda (Velőti, 46.), Szalczinger, Török. Edző: Selymes Attila.

Igazi thrillert nyomott az újonc Szomód és a Környe. A vendégek célja a dobogó környéki helyezés, míg a Szomódé a bennmaradás. Ezen a találkozón viszont nem látszott, hogy melyik csapat miért harcol. A Környe négyszer szerzett vezetést, a Szomód pedig négyszer egyenlített, legutoljára a 89. percben. A meccs hőse hazai részről Czeglédi volt, aki mesterhármassal segítette csapatát az egy ponthoz.

Gólszerző: Czeglédi (31., 43., 76.), Lounes (89.), illetve Zelenai (14., 35.), Békefi (55.), Ficsur (öngól, 77.).

Mocsa KSE—Piliscsévi SE 4-1 (2-0)

Mocsa, vezette: Szabó G. (Janovics I., Vas K.).

Mocsa: Kovács – Pokk R., Natkai, Vass, Pokk J. (Kántor, 86.), Rácz R., Janó (Varga, 81.), Csizmadia, Farkas (Karsai, 46.), Rácz J. R., Jordán.

Piliscsév: Mészáros (Béres, 53.) – Tirpák (Hutera, 49.), Morecz, Jámbor, Salik (Balogh, 63.), Koller T. (Szabó T., 86.), Rábl, Török, Simon, Bogárdi (Koller G., 49.), Danov. Technikai vezető: Gálicz Ferenc.

A Mocsa célja is a dobogós hely elérése, ehhez pedig nyerniük kellett a Piliscsév ellen. Nem is vártak sokat, Csizmadia már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést, majd Vass még az első félidő lefújása előtt megduplázta a hazaiak előnyét. A térfélcsere után a Piliscsév is ráérzett a gólszerzés ízére, de csak egy alkalommal. A találkozó utolsó perceiben aztán fordított volt a menü, előbb Vass, majd újra Csizmadia volt eredményes, így a végén magabiztos különbséggel nyert a Mocsa.

Gólszerző: Csizmadia (8., 88.), Vass (42., 85.), illetve Danov (52.).

Pilismarót SC—Ete SE 3-4 (0-2)

Pilismarót, vezette: Baranyai L. (Szabó G., M., Péntek E. R.).

Pilismarót: Kun – Stefanek, Iván, Fehér (Pintér G., 64.), Kovács P. (Bálint, 64.), Schubauer (Csipor, 64.), Imre, Méhes, Németh (Stáhl, 46.), Juhász, Kovács D. Edző: Osvald Zsolt.

Ete: Sulyok – Vági, Rigó (Tálos G., 80.), Farkas Z., Puzsoma (Biri, 77.), Baráth (Farkas T., 87.), Gyüszi, Roll, Proceller, Tóth, Dávid.

Üde színfolt a Pilismarót a megye kettőben, hiszen ahogy a harmadosztályban, úgy itt is felvállalják a támadójátékot újoncként. Persze nem is volt más választásuk, hiszen a második félidő elejére már három gólos volt a hátrány. Ebből kettőt le is dolgoztak, ám az Ete újra betalált. A meccset a Pilismarót zárta góllal, de nem volt elég a három, így pont nélkül maradtak a visszajutást célul kitűző Ete ellen.

Gólszerző: Stáhl (60.), Kovács D. (70.), Bálint (87.), illetve Proceller (19., 76.), Dávid (24.), Gyüszi (49.).

Süttői SC—Banai KSK 3-1 (0-1)

Süttő, vezette: Hartdégen Zs. (Varga I., Sirokmán A.).

Süttő: Székely (Juhász, 46.) – Karvalics, Belovai (Török, 90.), Tárai G., Kara, Tárai Á., Varga Á., Ölveczky, Varga M., Galambosi (Mátyás, 88.), Nagy.

Bana: Pirik – Zsolnai J., Szabó, Molnár, Mohácsi, Vincze D., Rózsahegyi, Róth G., Vincze Á., Róth M., Járóka.

A Süttő rosszul rajtolt, így a Bana ellen nem lehetett más a céljuk, mint megszerezni az első pontjukat. Ettől távolabb kerültek, mikor az első félidő lefújása előtt Mohácsi betalált. A félidőben aztán jó lehetett a fejmosás, hiszen Ölveczky percek alatt duplázott, így hamar megfordította a meccset Süttő. A meccs végén aztán hiába próbálkozott a Bana, csak egy öngólra futotta, amivel a Süttő előnyét növelték. Ezzel pedig a süttőiek megszerezték első győzelmüket, a Bana marad pont nélkül.

Gólszerző: Ölveczky (49., 50.), Rózsahegyi (öngól, 83.), illetve Mohácsi (45.).

Kiállítva: Zsolnai J. (74.).

Tardosi FC—Ászár KSE 3-2 (1-1)

Tardos, vezette: Erdélyi D. (Tatár L., Mohos K.).

Tardos: Varsányi – Zhorela, Lipóczky, Kovács K. M., Benczik (Kovács H., 73.), Csukás, Mészáros, Szalados (Szalai, 85.), Kádas (Fekete, 70.), Szileszki, Tebele. Technikai vezető: Árendás József.

Ászár: Sommer – Nokta, Rakó D. (Takács, 76.), Soha, Ligeti, Varga (Répási, 80.), Pirik (Molnár, 46.), Kiss, Nagy (Bősze, 73.), Szabó, Hnizda. Edző: Rakó László.

Egyik csapat sem rajtolt túl fényesen, így mindkét alakulat célja a kapaszkodás volt. Ehhez az Ászár került közelebb a 10. percben, de két perccel később újra egál volt. Az első félidőre el is lőtték csapatok a puskaport, de a szünet után Csukás ismét betalált. Az Ászárnak volt még válasza, ám a 90. percben ismét betalált a Tardos. A találkozó egy kiállítással zárult, de ennek már nem volt súlya.

Gólszerző: Csukás (12., 61.), Kovács H. (90.), illetve Rakó D. (10.), Hnizda (80.).

Kiállítva: Szabó (93., Ászár.).

Vértesi Erőmű SE—Gyermely 4-0 (2-0)

Tatabánya, vezette: Mihályi G. (Szeibert P., Kolozsi P.).

Vértesi Erőmű: Bán – Belán, Turza, Lakatos, Járóka (Török, 84.), Lukács (Auerbach Á., 68.), Horváth B. (Bihari II. Ferenc, 46.), Schaffhauser, Míg Zs., Szeibert (Farkas, 73.), Lajtos. Technikai vezető: Auerbach Péter.

Gyermely: Kővári – Stréhli N., Gombás, Horváth M. E., Kiss, Tóth, Balázs (Felsőházi, 69.), Tömör, Veszelovszki (Kovács, 79.), Veres, Nagy.

A Vértesi Erőmű úgy fest, hogy magára talál az előző szezon gyengélkedése után. Az első félidő elején egy öngóllal jutottak vezetéshez, ám gyorsan egy saját testrésszel szerzett gólt is beírhattak. A második félidőben is kétszer ünnepelhetett az Erőmű, így alaposan helyben hagyták a Gyermelyt. Ezzel már a második győzelmét aratta a Vértesi Erőmű, így már csak egyel van lemaradva a tavalyi teljesítményétől.

Gólszerző: Stréhli N. (öngól, 13.), Horváth B. (21.), Járóka (56.), Farkas (86.).

Szabadnapos: Kocs KSE.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.