Eurotrade megyei II. osztály, 5. forduló

Mindhárom tatabányai csapat nyert

A forduló kiütését az Ete mutatta be.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 5. forduló

Mindhárom tatabányai csapat nyert

A forduló kiütését az Ete mutatta be.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 5. forduló

Mindhárom tatabányai csapat nyert

A forduló kiütését az Ete mutatta be.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Gyermely–Etei SE 0-9 (0-4)

Gyermely, vezette: Havasházi Sz. (Nagy G., Sirokmán A.).

Gyermely: Kővári – Izsó, Oláh, Stréhli N. (Tóth B., 46.), Gombás, Horváth (Kiss, 56.), Tóth Z., Tömör, Veszelovszki, Veres, Nagy Zs.

Ete: Sulyok – Vági (Bősze, 65.), Puzsoma (Biri, 74.), Farkas, Baráth (Marák, 80.), Gyüszi, Proceller, Szabó, Szeles, Tóth H., Dávid.

A feljutásra hajtó Ete nem kegyelmezett a Gyermelynek. A félidőben már négy gól volt a különbség, de a szünet után még ötöt bevágtak a vendégek, így kilenc lett a vége. Gyüszi és a fiatal Proceller is négyet rúgott.

Gólszerző: Gyüszi (29., 36., 70., 79.), Proceller (33., 40., 57., 59.), Farkas (50.).

Vértesi Erőmű SE–Tardosi FC 5-0 (2-0)

Tatabánya, vezette: Szabó Géza (Drexler D., Jámbor B.).

Vértesi Erőmű: Katona – Turza (Szabó S., 68.), Henger, Lakatos (Papp, 82.), Ratimarszky, Lukács, Horváth (Farkas, 19.), Míg Zs., Járóka (Koma, 75.), Szeibert (Bihari II. Ferenc, 55.), Lajtos.

Technikai vezető: Györgykovács Zoltán. Tardos: Varsányi – Szalai, Zhorela, Lipóczky, Kovács K. M., Benczik, Mészáros, Szabó Gábor, Kovács G., Szileszki, Tebele (Schütt, 66.). Technikai vezető: Árendás József.

A Vértesi Erőmű már most túlszárnyalta saját előző szezonbeli teljesítményét. A Tardos ellen magabiztosan léptek pályára, és öt gólt be is pakoltak az ellenfél kapujába. Az első félidőben a visszatérő Henger szerzett gólt, majd Járóka duplázta meg az előnyt. A térfélcsere után aztán újabb három tatabányai gól következett, így sima volt a győzelem.

Gólszerző: Henger (18.), Járóka (39.), Lukács (49.), Farkas (63.), Lajtos (83.).

Bar-Nul Szomódi SE–Banai KSK 3-3 (2-1)

Szomód, vezette: Kolonics G. (Szabó G., Büki F.).

Szomód: Ficsur – Szentiványi (Schmidtmayer, 46.), Bárányos (Sándor, 81.), Szili, Székely (Clerc, 77.), Czeglédi, Metzger, Vipler (Pinezich, 37.), Csizmadia (Fail, 85.), Lounes, Bujdosó. Edző: Tóth János.

Bana: Pirik – Zsolnai M., Szabó A., Varga (Zsolnai A., 70.), Vincze D., Molnár, Rózsahegyi, Róth G., Vincze Á. (Mohácsi, 87.), Róth M., Járóka.

Az újonc Szomód továbbra is gól tartja magát. Ezúttal a gyengén kezdő Bana látogatott hozzájuk. Az első félidőben a Szomód kétszer is megszerezte a vezetést, ám a Bana a második félidőben nem csak újra egyenlíteni, de fordítani is tudott. A meccs végén aztán Czeglédi betalált, így 3-3-al ért véget a találka, ami nem volt unalmas. Molnár triplája így csak egy banai pontot ért.

Gólszerző: Szentiványi (21.), Czeglédi (41., 87.), illetve Molnár (32., 59., 80.).

Kocs KSE–TFCE Tatabánya 0-4 (0-2)

Kocs, vezette: Nagy G. (Erdélyi D., Korcsok D. A.).

Kocs: Natkai – Kovács I., Kisék, Barsi R., Herczegh, Adorjáni, Gombik Tamás, Barsi Zs. (Eszlári, 70.), Dombi (Bercsi, 48.), Gombik L., Csonka (Nagy P., 85.). Edző: Bódis Tamás.

TFCE: Balla – Árvai, Nagy R. (Horváth M., 76.), Megyesi (Víg, 76.), Wágner (Hajas, 61.), Soltész, Krupánszki, Klausz, Kovács D. Sz. (Farkas M., 76.), Horváth Á. A. (Csontos, 61.), Farkas V. Edző: P. Nagy László.

A Tatabánya is magabiztosan, de nem kiütéssel tudott nyerni. Ez volt ebben a szezonban a leginkább "vérszegény" győzelem, hiszen "csak" négy gólt lőttek. Ezért pont ugyanúgy három pont jár a kék-fehéreknek. Az első félidőben Farkas és Megyesi talált be, a térfélcsere után pedig Árvai duplázott, így nem volt kérdés, kié lesz a három pont.

Gólszerző: Farkas V. (19.), Megyesi (45.), Árvai (47., 60.).

Környe SE–Pilismarót SC 3-3 (2-1)

Környe, vezette: Hartdégen Zs. (Ferling Á., Papes D.).

Környe: Szemeti – Tóth V., Szakály (Erdelics, 46.), Fábián, Sárközi, Pankotai (Tóth N. N., 70.), Kovács, Békefi, Kishonti, Boda, Szalczinger. Edző: Selymes Attila.

Pilismarót: Kun – Stefanek, Pintér G., Iván, Kovács P., Csipor, Schubauer, Imre, Méhes, Juhász, Visnyovszki (Fehér, 46., Varga, 51.). Edző: Osvald Zsolt.

A másik újonc Pilismarót továbbra is a támadójátékot preferálja, és ennek egy újabb fontos pont lett az eredménye. A vezetést ismét nem ők, hanem a Környe szerezte meg, de egyenlíteni tudtak. Más kérdés, hogy a félidőre a Pilismarót ment hátránnyal, de a remek formában lévő Schubauer nem csak egyenlített, de a vezetést is megszerezte. A támadólag fellépő Környe aztán a 90. percben tudott csak pontot menteni az újonc ellen.

Gólszerző: Sárközi (6.), Pankotai (34.), Boda (90.), illetve Schubauer (17., 64., 80.).

Piliscsévi SE–Süttői SC 3-1 (3-1)

Piliscsév, vezette: Balázs K. (Szántó R. D., Baranyai L.).

Piliscsév: Simon – Rábl, Mészáros (Béres, 59.), Morecz R. (Varga L. A., 54.), Hutera (Tirpák, 54.), Jámbor, Danov (Balogh, 75.), Török, Morecz B. (Bogárdi, 59.), Koller G., Koller T. Technikai vezető: Gálicz Ferenc.

Süttő: Karvalics – Belovai, Juhász, Gáll, Tárai G., Molnár (Buxbaum, 46.), Tárai Á., Kara, Varga M., Mátyás, Nagy.

Mindkét csapatnak nagyon kellett a pont, így jó meccsre lehetett számítani. A Süttő hamar megszerezte a vezetést, ám itt el is lőtték a puskaport. A hetedik percben már egál volt, a huszonharmadikra pedig már kettővel ment a Piliscsév. Mint később kiderült, eddigre már a végeredmény is kialakult, így a Piliscsév örülhetett a három pontnak.

Gólszerző: Koller T. (7., 23.), Danov (21.), illetve Molnár (4.).

TÉG-Felsőgalla–Mocsa KSE 2-0 (2-0)

Tatabánya, vezette: Szeibert P. (Katona B. M., Havasházi Sz.).

Felsőgalla: Hanus – Scheib, Magyari V., Magyari M. (Hastó, 74.), Benő, Hajzer (Együd, 63.), Szabacsi, Komáromi, Zettisch (Mata, 70.), Kósa, Kiss.

Mocsa: Kovács – Pokk R., Natkai, Pokk J., Rácz R. (Kántor, 70.), Janó (Farkas, 65.), Csizmadia, Karsai (Vass, 59.), Varga, Rácz J. R., Jordán.

Nagy rangadót nyert a Felsőgalla a tavalyhoz képest gyengülő Mocsa ellen. A vezetést már hamar megszerezték a tatabányaiak, de nem adták fel a támadásokat, aminek meg is lett az eredménye: Szabacsi a 30. minutumban rárúgta a másodikat. A vendégek hiába próbálkoztak, nem tudtak gólt szerezni, így a Felsőgalla - harmadik tatabányai csapatként - is nyerni tudott a hétvégén.

Gólszerző: Rácz J. R. (öngól, 8.), Szabacsi (30.).

Szabadnapos: Ászár KSE.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.