A Koppánymonostor nyerte az újoncok harcát, kapott gól nélkül a Zsámbék

A Komárom és a Vértesszőlős sem hibázott a hétvégén.
 
 

A Koppánymonostor nyerte az újoncok harcát, kapott gól nélkül a Zsámbék

A Komárom és a Vértesszőlős sem hibázott a hétvégén.
 
 
 
 
 

A Koppánymonostor nyerte az újoncok harcát, kapott gól nélkül a Zsámbék

A Komárom és a Vértesszőlős sem hibázott a hétvégén.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Vértesszőlősi SE-Nagyigmándi KSK 1-0 (1-0)

Vértesszőlős, vezette: Jurák F. (Szeibert P., Papes D.)

Vértesszőlős: Giber – Juhász T., Dr. Veréb, Matláry, Bencsik (Hanikám, 80.), Müller, Szappanos (Tóth B., 84.), Szőke, Szerencse, Nitti (Gulyás, 60.), Kocsis B. (Hegedűs, 60.). Vezetőedző: Kiprich József.

Nagyigmánd: Halasi – Czeglédi Á., Simon P., Altrichter, Viola, Gyöngyösi, Járóka, Torday, Müller, Nagy Cs., Pintér L. Vezetőedző: Mohácsi Antal.

A szezon előtt sokak által leírt Vértesszőlős ugyanúgy robog tovább, mint az előző szezonban, amikor bajnoki címet nyertek. Ezúttal a Nagyigmánd látogatott Kiprich Józsefékhez. A találkozó nem a szépségével emelkedett ki, szoros, brusztolós találkozó volt, ám Veréb doktor korábbi góljával kihúzták a Nagyigmánd méregfogát. A vendégek jól küzdöttek, de a három pont most otthon maradt.

Gólszerző: Dr. Veréb (3.)

Jók: Giber, Juhász, Dr. Veréb, Szőke, illetve mindenki.

Komáromi VSE-FC Esztergom 8-0 (2-0)

Komárom, vezette: Kolonics G. (Erdélyi D., Büki G.)

Komárom: Ujszászi – Kovács I., Végh T. (Egyed, 67.), Göncz (Simigla, 54.), Sinkó, Musitz (Mayer, 46.), Kiss K., Katona, Solymos, Szalai, Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Esztergom: Bábszki – Chrompota, Páldi, Szlovák, Czakó, Kiss B. (Heinczinger, 65.), Dékány (Bokros, 73.), Krammer, Heller (Cserép, 46.), Klátyik (Molnár N., 78.), Gyebnár. Vezetőedző: Veress Balázs.

Az NB III-ba visszavágyó Komárom nem kímélte a megye névadó testvérét. Solymos Zoltán elementáris formában űzte a futballt, öt gólt is szerzett. A szünetben csak kettő volt a különbség, ám a térfélcsere után alaposan belefutottak az esztergomiak a késbe. A csereként beállt Simigla mellett Kovács és Kiss is betalált.

Gólszerzők: Solymos (16., 18., 65., 67., 85.), Simigla (56.), Kovács I. (83.), Kiss K. (88.)

Jók: Végh B., Kovács I., Solymos, Kiss, illetve senki.

Bokod Trainsintertop-Koppánymonostori SE 0-2 (0-1)

Bokod, vezette: Szeibert P. (Katona B. M., Sirokmán A.)

Bokod: Grósz – László, Zséfár, Zóka, Bucsi, Horváth Sz., Babér, Csízi, Pányi (Sáry, 75.), Kese, Kiss Z. (Babicz, 60.) Játékos-edző: Babicz Pál.

Koppánymonostor: Zentai – Bokréta, Margl, Szőnyi, Bilkó (Hajnal, 82.), Venczel, Kerekes Gy. (Vass, 78.), Tőcsér, Patócs (Keszi, 85.), Rácz L. (Dávid, 75.), Dombi (Grónai, 66.). Vezetőedző: Vigh László.

Az újoncok csatája! A Bokod dominálta a másodosztályt, jóval több pontot szedtek ott össze, mint a Koppánymonostor, azonban a múltból nem lehet megélni. A vendégek jól erősítettek, és masszív játékkal sikerült legyűrniük a Bokodot. Patócs az első félidőben, Grónai a másodikban szerzett gólt, így három ponttal mehettek haza az újonc Bokodtól.

Gólszerzők: Patócs (36.), Grónai (80.)

Jók: senki, illetve Zentai, Tőcsér, Patócs, Szőnyi.

Vértessomlói KSK-Zsámbéki SK 0-4 (0-3)

Vértessomló, vezette: Kolonics G. (Frank V. L., Büki F.)

Vértessomló: Iváncsán – Nagy B., Antalovits, Szepesi, Batin, Gáspár D. (Koller, 56.), Einger B., Erdei (Horváth P., 82.), Kovács S., Gáspár Á., Petőcz. Vezetőedző: Hegedűs István.

Zsámbék: Sándor P. – Juhász Á., Marticsek, Sugár, Mann, Király, Fekete Cs., László D., Karai, Dávid Gy. (Kósa Szilágyi, 65.), Tuba. Technikai vezető: Bodó László.

A Zsámbék eddig megállíthatatlannak tűnik, miután ötödik meccsét is megnyerte, ráadásul úgy, hogy még mindig nem kaptak gólt. Ezúttal a tartalékosan felálló Vértessomló otthonába látogattak, ahonnan jó emlékeik vannak, hiszen nyáron itt nyerték meg a szuperkupát. Most gólerősebben kezdtek, mint akkkor, a 16 esztendős Karai nyitotta a gólok sorát, majd a házi gólfelelős Mann lőtt egyet. A szünet előtt még László is betalált, majd a térfélcsere után ismét Mann volt az elkövető. Ezzel magabiztos, négygólos előnyre tett szert a Zsámbék, amit meg is őrzött a meccs végéig.

Gólszerzők: Karai (22.), Mann (36., 49.), László D. (39.)

Jók: senki, illetve Tuba, László D., Fekete Cs., Mann.

Sárisápi BSE-Nyergesújfalu SE 2-2 (1-2)

Sárisáp, vezette: Csejtei Cs. (Széplábi G., Komáromi N.)

Sárisáp: Grósz – Szenes, Jurásek Zs., Horváth Gy., Góman, Zsolnay, Jurásek K., Karcagi (Horváth F., 68.), Jantos, Fürst (Szakmáry, 76.), Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.

Nyergesújfalu: Kerekes – Katona, Tóth D. (Takács E., 81.), Hajnal, Gimesi, Manga, Nagy A., Szabó Á., Tillman (Pázmándi, 73.), Szoboszlai (Jámbor, 79.), Eberst. Technikai vezető: Elzer István.

A forduló egyik rangadóját Sárisápon rendezték! Az egy dolog, hogy a Nyergesújfalu nem kezdte túl jól a bajnokságot, de a keret erőssége mindenképpen a tabella első felében predesztinálja őket. A Sárisáp már pontokat is gyűjtött, így jó csata volt kialakulóban. A vezetést a hazaiak szerezték meg, ám Hajnal nem sokkal később egyenlített, sőt, Manga találatával a szünet előtt már a vezetés is megvolt a Nyergesnek. A térfélcsere után eldönthette volna a vendég csapat, ehelyett a végén a Sárisáp ünnepelhetett újra Jurásek második góljának. Ezzel pedig döntetlennel zárult a találka, amely egyik csapatnak sem jó.

Gólszerzők: Jurásek K. (31., 82.), illetve Hajnal (38.), Manga (42.)

Jók: Horváth Gy., Jurásek K., Fürst, illetve mindenki.

Bábolnai SE-OBSK Oroszlány 0-2 (0-1)

Bábolna, vezette: Balázs K. (Havasházi, Szántó R. D.)

Bábolna: Pécsvárady – Valkó G., Vida (Kolonics, 46.), Valkó M., Róth, Kovács M. (Kalamár, 86.), Szendi, Magyar P., Horváth D., Tímár D. (Fábián, 80.), Csillag (Bukovics, 70.). Vezetőedző: Csongrádi Péter.

Oroszlány: Pirik – Ratimorszky, Németh I. (Tóth Á., 76.), Bukovecz, Török (Soós, 64.), Petruska, Fodor (Maronga, 81.), Szekér, Földi, Simonka (Győri, 69.), Bognár M (Kiss M. Z., 57.). Vezetőedző: Hagymási Zoltán.

A forduló másik rangadóját pedig Bábolnán rendezték. Mindkét csapat jól rajtolt, az Oroszlány egy hajszálnyival jobban, így utaztak Bábolnára. Elég hamar megszerezték a vezetést a szervezett Bábolna ellen, így játszhatták a saját játékukat. A térfélcsere után pedig Fodor talált be, amivel el is döntötte a találkát egy jó iramú mérkőzésen. Az Oroszlány ezzel nagy lépést tett a dobogó felé.

Gólszerzők: Szekér (15.), Fodor (69.)

Kiállítva: Győri (91., Oroszlány)

Jók: Magyar P., Horváth D., Kolonics, illetve Szekér, Bukovecz, Török, Fodor.

Az Ácsi Kinizsi SC-Wati Kecskéd KSK a pálya minősége miatt elmaradt.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.