Eurotrade megyei II. osztály, 6. forduló

Kiütötte ellenfelét az Ete

Meglepetésgyőzelmet aratott a Süttő a hétvégén.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 6. forduló

Kiütötte ellenfelét az Ete

Meglepetésgyőzelmet aratott a Süttő a hétvégén.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 6. forduló

Kiütötte ellenfelét az Ete

Meglepetésgyőzelmet aratott a Süttő a hétvégén.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

TFCE Tatabánya–Ászár KSE 8-0 (2-0)

Tatabánya, vezette: Horváth I. (Szabó G., Lőrincz D.).

TFCE: Balla – Kovács (Víg, 73.), Árvai, Nagy R. (Horváth Á. A., 80.), Megyesi, Wágner (Karap, 80.), Soltész, Krupánszki, Klausz (Horváth M., 80.), Hajas (Farkas M., 46.), Farkas V. Edző: P. Nagy László.

Ászár: Sommer – Nokta, Rakó D., Ligeti, Pirik, Kiss, Nagy J., Nagy M., Répási (Kohl, 63.), Hnizda, Molnár. Edző: Rakó László.

A Tatabánya magabiztosan, szokás szerint nagy fölénnyel nyert. Ezúttal az Ászár látogatott hozzájuk, és kétség sem fért a győzelemhez. Ezúttal Árvai szerzett mesterhármast.

Gólszerző: Klausz (23.), Megyesi (43.), Wágner (49.), Árvai (53., 57., 81.), Nagy R. (68.), Farkas V. (90.).

Bar-Nul Szomódi SE–Piliscsévi SE 1-2 (0-1)

Szomód, vezette: Vojvoda M. (Drabon B., Marosi M.).

Szomód: Ficsur – Tóth Z. P., Clerc (Metzger, 67.), Bárányos, Tóth L., Szili, Pinezich (Kovács, 46.), Czeglédi, Csizmadia, Lounes (Gerencsér, 79.), Bujdosó. Edző: Tóth János.

Piliscsév: Simon – Rábl, Török (Balogh, 92.), Hutera, Jámbor, Danov, Varga (Morecz R., 46.), Morecz B. (Tirpák, 81.), Koller G., Koller T. (Béres, 83.), Bogárdi. Technikai vezető: Gálicz Ferenc.

Az újonc Szomód és a Piliscsév csapott össze vasárnap. A hazaiak újonchoz képest jól rajtoltak, de Piliscséven is ritkán örvendhettek ilyen jó kezdésnek. A lendület most a vendégek oldalán volt, Koller az első félidő végén megszerezte a vezetést. A térfélcsere után ugyan egyenlített a Szomód, de a vendégekben volt még egy gól, amivel haza is vitték a három pontot.

Gólszerző: Tóth Z. P. (63.), illetve Koller T. (37.), Danov (77.).

Környe SE–Etei SE 3-9 (2-8)

Környe, vezette: Erdélyi D. (Szabó V., Lőrincz D.).

Környe: Szemeti – Tóth V., Fábián, Sárközi, Erdelics (Altrichter, 81.), Kovács, Békefi, Kishonti (Takács, 46.), Boda, Szalczinger (Tóth N. N., 46.), Török. Edző: Selymes Attila.

Ete: Sulyok (Tálos Z., 81.) – Vági, Farkas, Baráth, Gyüszi, Roll, Biri (Marák, 67.), Tálos G., Szeles, Puzsoma (Bősze, 55.), Tóth H.

A forduló rangadója maradéktalanul sima lett. Az Ete már kettő-nullra vezetett, mikor a Környe emberhátrányba került, innen pedig nem volt megállás. Farkas és Roll három góllal zárt, az Ete pedig kilenccel, de a Környe is szerzett hármat.

Gólszerző: Kovács (24., 45., 76.), illetve Farkas (2., 20., 32.), Roll (13., 18., 41.), Gyüszi (27., 68.), Puzsoma (40.).

Kiállítva: Fábián (15.), illetve Szeles (66.).

Mocsa KSE–Kocs KSE 6-1 (3-0)

Mocsa, vezette: Juhász D. (Szabó R. J., Szabó G. M.). Mocsa: Kovács M. – Natkai I., Rácz R., Janó, Csizmadia, Kántor, Varga, Czifra (Pokk J., 65.), Farkas (Vass, 56.), Rácz J. R., Jordán G. Edző: Jordán Jenő.

Kocs: Natkai K. – Kovács I., Gombos, Kisék, Barsi R., Herczegh, Adorjáni (Eszlári, 73.), Gombik Tamás, Gombik L., Csonka, Nagy (Bercsi, 50.). Edző: Bódis Tamás.

A Mocsa tovább folytatja jó formáját, és kapaszkodik felfelé. Janó kezdte meg a gólgyártást, majd Csizmadia vágott rövid idő alatt egy mesterhármast. Már hatnál jártak a hazaiak, mikor a Kocs szépített, de ennek már nem volt jelentősége.

Gólszerző: Janó (11., 65.), Csizmadia (34., 45., 50.), Rácz R. (57.), illetve Bercsi (77.).

Pilismarót SC–Banai KSK 2-1 (0-0)

Pilismarót, vezette: Nagy G. (Tatár L., Hegedüs R.).

Pilismarót: Pintér K. – Stefanek (Németh, 81.), Pintér G. (Varga K., 40.), Iván, Csipor, Kovács P., Schubauer (Stáhl, 60.), Imre, Méhes, Juhász, Visnyovszki. Edző: Osvald Zsolt.

Bana: Pirik – Zsolnai J., Brulich, Zsolnai M., Szabó, Varga R. (Mohácsi, 65.), Vincze D. (Zsolnai A., 17.), Molnár, Rózsahegyi, Róth G., Róth M.

Tovább menetel az újonc Pilismarót! Az első félidő nem hozott gólt a Bana elleni mérkőzésen, ám a térfélcsere után beindultak a hazaiak. Két gólt is szereztek, a meccs végén a Bana szépített, de egyenlítésre nem maradt erő.

Gólszerző: Visnyovszki (55.), Stáhl (78.), illetve Szabó (85.).

Süttői SC–TÉG-Felsőgalla 4-3 (1-1)

Süttő, vezette: Ferling Á. (Vas K.).

Süttő: Karvalics – Belovai, Molnár (Szőke, 74.), Tárai G., Tárai Á., Gáll, Ölveczky, Galambosi, Magai, Varga M., Nagy.

Felsőgalla: Hanus – Scheib, Magyari V., Együd (Hajzer, 63.), Magyari M., Benő, Szabacsi, Komáromi, Zettisch (Hastó, 76.), Kósa, Kiss.

A forduló meglepetése! A Felsőgalla magabiztosan várta a Süttő elleni rangadót. Ennek ellenére a hazaiak szerezték meg a vezetést, ám a Felsőgalla fordítani tudott, és a 61. percre kétgólos előnyre tettek szert. Ekkor úgy festett, hogy a Felsőgalla hazaviszi a három pontot, ám a Süttő az utolsó szűk fél órában durva módra kapcsolt, és három gólt is szereztek, amivel megfordították a meccset nagy meglepetésre.

Gólszerző: Belovai (10., 74.), Molnár (65.), Tárai G. (89.), illetve Zettisch (24.), Együd (47.), Benő (61.).

Tardosi FC–Gyermely 0-2 (0-2)

Tardos, vezette: Janovics I. (Büki G., Mohos K.).

Tardos: Slezinger – Zhorela, Lipóczky, Kovács K. M., Csukás, Visnyovszki, Szalados, Kádas, Varsányi, Szileszki, Tebele. Technikai vezető: Árendás József.

Gyermely: Kővári – Izsó, Juhász, Stréhli N., Horváth, Kiss G., Balázs, Tömör, Kiss T. (Gombás, 61.), Veszelovszki, Veres.

A gyengén rajtoló csapatok közül a Gyermelynek ki jött most a lépés. A Tardos cserét sem tudott nevezni a találkozóra, de a gyermelyi padon is csak két játékos ült. A Gyermely az első félidő végén rövid idő alatt vágott kettőt, amivel el is döntötte a meccset. Az is belefért, hogy a találkozó utolsó szűk tíz percét emberhátrányban játsszák le a vendégek.

Gólszerző: Horváth (40.), Veszelovszki (43.).

Kiállítva: Kiss G. (84.).

Szabadnapos: Vértesi Erőmű SE.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.