Megyei III. osztály, Déli csoport, 6. forduló

A Szákszend megállította a Császárt

Rangadót nyert a Naszály, így az élre állt.
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 6. forduló

A Szákszend megállította a Császárt

Rangadót nyert a Naszály, így az élre állt.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 6. forduló

A Szákszend megállította a Császárt

Rangadót nyert a Naszály, így az élre állt.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Gesztesi SE–D. M. A. C. Dunaalmás 4-0 (1-0)

Várgesztes, vezette: Szabó M. (Balogh I.).

Várgesztes: Kalics – Szalontai, Hernádi (Schrey, 73.), Schmidt (Turóczi, 61.), Balogh R. (Valakovics, 73.), Gruber (Anicka, 61.), Hideg (Vendégh, 66.), Hegyi (Buknicz, 66.), Molnár, Németh (Dóra, 61.), Ginder. Technikai vezető: Horváth Attila.

Dunaalmás: Kaufmann – Rubin, Herczeg, Mezei, Szelőczey, Bazsika, Király, Szabó, Ollé, Győrfi, Fiedler.

A Várgesztes tovább folytatja jó sorozatát, ezúttal a Dunaalmás csapatát verték el. A Dadról igazolt Balogh elemében volt, hiszen mesterhármassal segítette csapatát, a negyediket Hideg lőtte.

Gólszerző: Balogh R. (16., 52., 66.), Hideg (64.).

Kisigmándi KSK–BSE-Tárkány II. 3-1 (3-0)

Kisigmánd, vezette: Szabó G. (Horváth I.).

Kisigmánd: Farkas F. – Morvai, Szalai J. I. (Kugli, 46.), Maráz, Csige, Szalai Á., Farkas J., Takács (Zalka, 80.), Szilágyi, Török (Fancsik, 88.), Széles.

BSE-Tárkány II.: Németh – Erdei, Fekete, Kozma, Szedlacsek, Buruli, Horváth L., Tóth, Bálint, Nagy, Bednár. Edző: Karvaj Ottó.

A BSE-Tárkány II. fúziónak egyelőre továbbra sincs meg az első pontja, ezúttal az újonc Kisigmánd tudott nyerni. A hazaiak elég erősen kezdték a meccset, hiszen a 10. percben már 3-0 volt nekik. A kiütés elmaradt, a térfélcsere után a Tárkány szépített, de ez már lényegtelen volt.

Gólszerző: Szalai J. I. (6.), Török (8.), Széles (10.), illetve Buruli (50.).

Réde KSE–Bakonyszombathely KSE 1-6 (1-3)

Réde, vezette: Rózsa Zs. K. (Vankó M.).

Réde: Léhner – Czombál, Egri, Sinka, Hutvágner (Bozori, 79.), Zeraji, Kalmár, Holczinger, Czigány, Berszán, Balogh (Nikovits, 86.). Technikai vezető: Volf Csaba Sándor.

Bakonyszombathely: Polgár – Mészáros I., Gansperger (Bakács, 53.), Cserháti Roland, Kuti, Vass, Takács (Kiss, 65.), Tóth A., Czeglédi, Szabó, Tóth S. (Farkas, 65.). Technikai vezető: Olsa József.

Papírforma eredmény született. A pont nélküli Réde most sem tudott nyerni, ellenben a Bakonyszombathely megtartotta a gólerős formáját. Pedig a vezetést a Réde szerezte meg, ám a szünetben már a vendégeknél volt a fór. A térfélcsere után aztán jött még négy találat, így sima lett a szombathelyi siker.

Gólszerző: Zeraji (15.), illetve Vass (22.), Tóth S. (39., 64.), Kuti (50.), Bozori (öngól, 80.), Farkas (87.).

Szákszend, vezette: Drexler D. (Józsa Cs.).

Szákszend: Csupor – Dobai, Klestenitz, Kempf, Veiner, Nagy (Gerlinger, 78.), Samu G., Kovács, Cseh N. (Kocsis, 74.), Kiss L., Kiss J. (Vona, 66.). Technikai vezető: Simon József.

Császár: Karászi – Cseh G., Mész L. (Cságola, 64.), Szabó M., Mész G. (Vincze, 71.), Bauer, Rendes, Áment (Kisvári, 46.), Szabó G., Csonka, Horváth. Technikai vezető: Falman Bálint Péter.

A forduló rangadóján a Szákszendnek sikerült megállítania a Császárt. A szomszédvári csatán a Császár szerezte meg a vezetést, majd a Szákszend egyenlített. Ez még egyszer lejátszódott, ám a szünetre már a Szákszend ment előnnyel. A térfélcsere után aztán a Császár is egyenlíteni tudott, de a döntő gólt egyik fél sem tudta meglőni, így maradt a döntetlen.

Gólszerző: Samu G. (19.), Dobai (39.), Kiss J. (41.), illetve Mész L. (6.), Mész G. (35.), Szabó M. (79.).

Weldtech-Naszály SE–Dad KSE 3-2 (2-1)

Naszály, vezette: Dávid R. (Villám Cs.).

Naszály: Nagy P. – Nagy T., Gulyás, Nagy G., Kóródi, Szuri (Tóth, 63.), Kucsera, Nagy F. (Kecskés, 88.), Gyalogos, Szántó, Somogyi. Technikai vezető: Mátyás Gábor.

Dad: Drotár – Cseh, Szücs, Magyar, Magyarcsik, Olosz, Kovács (Mayer Á., 73.), Török, Markó, Szabó, Horváth.

A Naszály nagy rangadót nyert, így a tabella élére állt. A Dad még veretlenül utazott Naszályra, így igazi rangadó volt. A hazaiak gyorsan két gólos előnyre tettek szert, ám a Dad még a szünet előtt szépített. A második félidőben sokáig nem esett gól, viszont a Dad emberhátrányba került. Ezt tíz perccel később a Naszály gólra is váltotta, igaz, a találkozó lefújása előtt még a Dad is betalált, így az utolsó pár perc szoros volt, de több gól nem esett, így a zöld-fehérek ezzel a győzelemmel a dobogó tetejére álltak.

Gólszerző: Kóródi (15.), Nagy G. (22.), Tóth (84.), illetve Szabó (44., 88.).

Kiállítva: Magyar (74.).

A Kisbéri SSE–Almásfüzitői SC mérkőzést október 22-én rendezik. Szabadnapos: Bakonysárkányi SE, Csémi SE.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.