Megyei III. osztály, Északi csoport, 4. forduló

A Lábatlan nyert a forduló rangadóját északon

A Bajót az utolsó percekben mentett pontot.
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 4. forduló

A Lábatlan nyert a forduló rangadóját északon

A Bajót az utolsó percekben mentett pontot.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 4. forduló

A Lábatlan nyert a forduló rangadóját északon

A Bajót az utolsó percekben mentett pontot.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Baj KSE–Héreg FC 9-2 (2-2)

Baj, vezette: Szabó V. (Gaszner T., Kun P. A.).

Baj: Kovács M. (Nagy, 81.) – Godina (Megtért, 61.), Tobik, Beigelbeck, Bujdos, Túri (Mészáros, 46.), Nádolszky (Lázár, 46.), Somogyi, Németh, Kutak, Sebestyén. Edző: Zombori Zoltán.

Héreg: Szeiler – Lovasi, Beck (Váradi, 81.), Török, Tráj, Nemes, Piti, Karcagi, Forgó, Pisla (Csordás, 68.), Gyuricza. Technikai vezető: Vörös Balázs.

Itt is papírforma eredmény született, hiszen a Baj jóval eredményesebb volt az elmúlt fordulókban, a Héreg pedig számolatlanul nyelte a gólokat. Most sem volt ez másképp, ám az első félidő szoros volt. Nem is véletlenül, hiszen a Baj már a 14. perctől emberhátrányban játszott, ezek után pedig a Héreg fordítani tudott. A 45. percben azonban a Héreg is megfogyatkozott, kapusukat kiállították, innen pedig egyértelműen a Bajé volt a meccs. Végül hét gólt szereztek a második félidőben tíz a tíz ellen, így kiütötték ellenfelüket.

Gólszerző: Somogyi (8.), Kutak (45., 60.), Lázár (53., 84., 91.), Beigelbeck (77.), Tobik (82., 84.), illetve Forgó (15.), Karcagi (30.).

Kiállítva: Németh (14.), illetve Szeiler (45.).

Szárligeti SE–TABAK 9-0 (2-0)

Szárliget, vezette: Tatár L. (Józsa Cs., Vankó M.).

Szárliget: Farkas Z. M. (Pásku, 46.) – Farkas D., Pozsonyi T. P., Ungvári (Kapui, 65.), Maróti (Bolla K., 46.), Bányai, Szabó M., Németh (Bolla D., 53.), Szabó R. (Mikulinczki, 71.), Bódis (Nagy, 60.), Balogh. Edző: Mezei Ferenc.

TABAK: Farkas P. I. – Viszolai, Kara L. (Szabó F., 81.), Hegedűs, Juhász, Vágási, Kara K., Nemes, Felföldi Á. K., Kása, Takács (Fehér, 63.). Játékos-edző: Szabó Ferenc.

A Szárliget győzelme esélyes volt, de a kiütésre sokan nem számítottak a stabil TABAK ellen, ennek ellenére ez lett a vége. A szünetben még csak kettő volt a különbség, azonban utána beleszaladtak a késbe a tokodaltáróiak. Farkas négyet, Bolla hármat lőtt a találkozón.

Gólszerző: Szabó R. (12.), Farkas D. (34., 63., 78., 90.), Bolla K. (51., 85., 89.), Szabó M. (88.).

Bajnai SE–Annavölgyi BSE 3-3 (0-2)

Bajna, vezette: Lovas G. (Füleki M.).

Bajna: Győri (Pallagi, 44.) – Varga L. B. (Tóth L., 90.), Kondár (Kuczmog, 67.), Tóth M. A. (Madari, 77.), Varga M. J. (Tóth Z., 52.), Szántai, Flórián, Pásztor, Witzenleiter, Hagymási, Pongrácz.

Annavölgy: Szabó – Pulai, Turcsán (Ferenczy I., 77.), Bauer L., Lénárt, Somogyi, Bauer R., Sasvári, Balogh, Turi (Bankó, 60.), Ferenczy L. (Ferenczi, 46.). Technikai vezető: Hidasi Zsolt Milán.

Újabb pontot szerzett az újonc Bajna. Pedig az Annavölgy már kettővel ment bő fél óra után, azonban a térfélcserét követően nem csak egyenlíteni tudtak a hazaiak, hanem meg is fordították a meccset. Bauert azonban nem lehetett megállítani, a 92. percben harmadik gólját is meglőtte a találkozón, így egy-egy ponttal gazdagodtak a felek.

Gólszerző: Hagymási (53.), Tóth Z. (72.), Pásztor (77.), illetve Bauer R. (6., 32., 92.).

Csolnoki SZSE–Epöl-Máriahalom 7-2 (4-1)

Csolnok, vezette: Bankó I. (Thot Sz.).

Csolnok: Tóth – Hendrich, Gál, Farkas A. (Táborszki, 68.), Lévai, Hering, Kocsis, Nagy, Vörös D. Z. (Gause, 46.), Tafferner (Kovács B., 46.), Farkas G. Edző: Vigh Attila.

Epöl-Máriahalom: Kovács A. – Barina (Üveges, 65.), Genszki, Mészáros, Imre T., Somogyi, Lénárt P. (Kelemen, 40.), Rovács (Tóth, 46.), Matkó, Horváth, Imre J.

A Csolnok magabiztosan verte az Epölt, mint ahogy a papírforma is mutatta. Már a hatodik percben megkezdték a gólgyártást, a szünetre pedig 4-1-re mentek a hazaiak. A térfélcsere után is még estek gólok, hármat a hazaiak, egyet a vendégek lőttek, így összesen majdnem tíz találatot láthattak a kilátogatók.

Gólszerző: Farkas A. (6., 35., 62.), Farkas G. (30., 44.), Gause (59.), Táborszki (78.), illetve Horváth (16.), Tóth (57.).

Tokod SE–Bajóti Szikra SE 3-3 (0-1)

Tokod, vezette: Baranyai L. (Schüller Zs., Péntek E. R.).

Tokod: Tóth L. – Varga G. (Robotka, 46.), Kiss Sz., Vajda (Cauxeiro, 46.), Balogh, Szőke (Teperics K., 58.), Bartl (Hőgyes, 92.), Horváth II. Richárd, Tóth M. K. (Teperics K. Zs., 83.), Berber, Horváth I. Richárd (Nagy, 60.). Edző: Kiss László.

Bajót: Juhász D. – Kaptás, Kocsis, Pálinkás, Varga L. (Vida, 50.), Rácz, Aradi, Török (Gách, 60.), Prskó (Biró, 70.), Galba, Juhász T. (Birkés, 68.). Technikai vezető: Dudás Júlia.

Botlott a címvédő! A Tokod ellen nem ígérkezett könnyűnek a meccs, és nem is volt az. A vezetést ugyan megszerezték az első félidőben, ám a Tokod teljesen más felfogásban jött ki a szünet után, így három gólt is lőttek. A Bajót viszont nem adta fel, és a találkozó utolsó perceiben Galba duplájával az egyik pontot megmentették. Ezzel maradtak a tabella elején, ám a Lábatlan is ugyanúgy áll.

Gólszerző: Tóth M. K. (56., 72.), Kiss Sz. (62.), illetve Preskó (21.), Galba (88., 94.).

Vértestolnai TE–Lábatlani ESE 2-4 (1-3)

Vértestolna, vezette: Szűcs S. (Holczhacker A. Gy.).

Vértestolna: Barassó – Szöllősi (Goldschmidt Z., 46.), Pálinkás, Szőnyi, Laczi (Erdős, 76.), Enyedi, Goldschmidt T., Radomir (Haraszti, 81.), Kun (Fülöp, 81.), Velencei, Miklos. Technikai vezető: Busch Imre.

Lábatlan: Török – Juhász, Németh, Konrád (Begala, 85.), Dudás (Balogh, 65.), Kalász, Ladányi, Tenki, Budaházi, Ollé (Nagy, 56.), Lengyel. Technikai vezető: Balla László József.

A forduló rangadóját a Lábatlan nyerte! Nem kizárt, hogy mindkét alakulat a dobogón végez, így ez a találkozó nagyon fontos volt, főleg, ha a Lábatlan vissza szeretne jutni. Ehhez meg is tették az első lépéseket a meccs elején, Konrád után a remek formában játszó fiatal tenki lőtt gólt. Egy öngóllal a hazaiak szépítettek, de Tenki még a térfélcsere előtt visszaállította a két gólos differenciát. A szünet után a Vértestolna újra betalált, de a találkozó végén még egy lábatlani gól esett, ezzel magabiztosan vitték haza a három pontot.

Gólszerző: Kalász (öngól, 32.), Laczi (67.), illetve Konrád (5.), Tenki (15., 43.), Juhász (87.).

A Dunaszentmiklós–Ceferino mérkőzés 7-0-s hazai vezetésnél félbeszakadt.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.