Vezetőedzői nyilatkozatok a megye egy hatodik fordulójából

Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak az edzők a hétvégi forduló után.
 
 

Vezetőedzői nyilatkozatok a megye egy hatodik fordulójából

Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak az edzők a hétvégi forduló után.
 
 
 
 
 

Vezetőedzői nyilatkozatok a megye egy hatodik fordulójából

Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak az edzők a hétvégi forduló után.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Vértesszőlősi SE-Nagyigmándi KSK 1-0 (1-0)

Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: Nem játszottunk jól, de végigküzdöttük a kilencven percet, így megérdemelten nyertünk.

Mohácsi Antal, a Nagyigmánd vezetőedzője: Most sajnálom, hogy a labdarúgás nem pontozásos sportág, mert akkor ma mi örülhettünk volna. Minimum a döntetlen igazságosabb lett volna.

Komáromi VSE-FC Esztergom 8-0 (2-0)

Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: Egy nagyon szervezett ellenfél érkezett hozzánk, akik a gyors ellentámadásokról sem mondtak le, de a harmadik góllal megtörtük őket, és onnantól már csak a gólarány volt a kérdés.

Veress Balázs, az Esztergom vezetőedzője: Rendkívül lélektelen és gyáva társaság benyomását keltettük. Remélem, a játékosok is ugyanannyira szégyellik magukat, mint én.

Bokod Trainsintertop-Koppánymonostori SE 0-2 (0-1)

Babicz Pál, a Bokod játékos-edzője: Az ellenfélnek nem volt helyzete az egész mérkőzésen. Két gyermeteg hibával ajándékoztunk nekik két gólt. Helyzeteink kimaradtak. Ez már nem a megye kettő... Itt edzés nélkül nem fog működni a dolog.

Vigh László, a Koppánymonostor vezetőedzője: Nagyon örülünk annak, hogy sikerült nyernünk végre. Az elmúlt hetek munkája és hozzáállása alapján meg is érdemelték a srácok ezt. A győzelmünket szeretnénk az egyesületünk elnökének születésnapjára ajánlani.

Vértessomlói KSK-Zsámbéki SK 0-4 (0-3)

Hegedűs István, a Vértessomló vezetőedzője: Gratulálok a Zsámbéknak, jobbak voltak!

Bodó László, a Zsámbék technikai vezetője: A fegyelmezett, saját térfelére visszaálló Vértessomlót meglehetősen nehéz volt feltörni, de az első gól nagyon jót tett csapatunknak, és az első félidőben eldöntöttük a három bajnoki pont sorsát.

Sárisápi BSE-Nyergesújfalu SE 2-2 (1-2)

Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: Nem a legjobb előjelekkel érkeztünk a mérkőzésre, de a csapat nagy akarással játszva feledtette a mai öt hiányzónkat. A hozzáállásért gratulálok a játékosaimnak.

Elzer István, a Nyergesújfalu technikai vezetője: Nehéz, mély talajú pályán sok hiba mindkét oldalon. Az akarattal nem volt gond. Ha a második félidőben megrúgjuk a harmadikat, akkor miénk a meccs, de a Sárisáp felénk kerekedett, így döntetlen lett.

Bábolnai SE-OBSK Oroszlány 0-2 (0-1)

Csongrádi Péter, a Bábolna vezetőedzője: Erős mezőnymunka folyt. El kell ismerni, hogy egyelőre fizikálisan jobb volt az oroszlányi csapat. Dolgozunk tovább. A mai napon viszont a küzdeni tudásért dicséret a játékosaimnak.

Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: Jó pár helyen változott a kezdőcsapat az eddigiekhez képest. Hála Istennek ez nem látszódott meg a csapat játékán, talán még nagyobb akarattal játszottunk, mint eddig. Végre jól kezdtük a mérkőzést, és játszottunk egy olyan találkozót, ahol egy lüktető futball folyt, egy kis futásra kényszerítettek minket, amit mi szeretünk. Végre jól jöttek be a szögletek, szabadrúgások, a mezőnyben is jó munkát végeztünk egy harcos ellenfél ellen.

Olvastad már a forduló összefoglalóját? Ha nem, klikk [url=http://www.kefoci.hu/tartalom/cikk/433814_a_koppanymonostor_nyerte_az_ujoncok_harcat_kapott"]IDE[/url].

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.