Húsz perc alatt annyit lőtt az Ács, mint eddig hét forduló alatt

Óriási meccset játszott a Zsámbék Komáromban.
 
 

Húsz perc alatt annyit lőtt az Ács, mint eddig hét forduló alatt

Óriási meccset játszott a Zsámbék Komáromban.
 
 
 
 
 

Húsz perc alatt annyit lőtt az Ács, mint eddig hét forduló alatt

Óriási meccset játszott a Zsámbék Komáromban.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Komárom VSE-Zsámbéki SK 3-2 (2-2)

Komárom, vezette: Miráki G. (Széplábi G., Sirokmán A.)

Komárom: Rigó – Módi, Kovács I., Szalai G. (Simigla, 57.), Végh T., Musitz, Kiss K. (Egyed, 90.), Solymos, Vincze V., Katona, Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Zsámbék: Lakatos – Marticsek, Juhász, Sugár, Mann, Király, Fekete (Nagy, 84.), László D., Veréb (Magyar, 84.), Karai (Bors, 68.), Tuba (Dávid, 60.). Technikai vezető: Bodó László.

Óriási meccset hozott az első és a második csatája. A rendkívül agresszíven és szervezetten játszó Zsámbék hamar megszerezte a vezetést egy óriási hiba után. Egy hazaadott labdára Mann csapott le, akinek csak a kapus mellett kellett elgurítania a lasztit. Két perccel később a Komárom egy büntetőből egalizált. Hamarosan újabb óriási baki volt látható, egy szabadrúgás gondtalanul lehetett volna Rigó kapusé, azonban kiejtette a kezéből, Mann Patriknak megint csak be kellett gurítania a labdát. A jól és szervezetten védekező Zsámbék jól állta a sarat a Komárom ellen, ráadásul még egy kapufát is lőttek. Egy darabig nem volt dolga Lakatos kapusnak, ám a félidő lefújása előtt egy szöglet után egyenlített a Komárom. A térfélcsere után is többet volt a labda a Komáromnál, viszont a mezőnyfölényük egy jó darabig meddő volt. Végül egy szerencsés támadás után Solymos újra betalált, így eldöntötte a meccset a Komárom, pedig a Zsámbék előtt is adódott egy hatalmas lehetőség, de a fiatal Karai elizgulta, és a kapussal szemben fölé vágta a labdát. Az NB III-as szintű találkozón végül a Komárom tartotta otthon a három pontot.

Gólszerzők: Solymos (8., büntetőből, 75.), Végh B. (45.), illetve Mann (6., 15.)

Jók: Musitz, Végh B., Kovács, Módi, Simigla, Solymos, illetve Marticsek, Tuba, László D., Király Z., Mann, Lakatos.

Vértesszőlősi SE-Wati Kecskéd KSK 1-1 (0-0)

Vértesszőlős, vezette: Kolonics G. (Nagy G., Büki F.)

Vértesszőlős: Giber – Juhász, Dr. Veréb, Matláry, Farkas Z. (Hribár, 72.), Miksi (Gulyás, 40.), Plotár, Szerencse, Hanikám, Hegedűs (Tóth, 85.), Gulyás. Vezetőedző: Kiprich József.

Kecskéd: Ténai – Katóka (Kiss Zs., 53.), Németh S. D. (Wéber T., 68.), Kohl, Busai (Greskó, 54.), Polyák, Kovács I. D. (Ignácz, 57.), Jónás, Neukunft, Tomayer R., Tomayer Á. Vezetőedző: Wéber Balázs.

A tartalékosan felálló Vértesszőlős a Kecskédet fogadta. Az első félidő nem hozott gólt, ám a térfélcsere után gyorsan vezetést szerzett a Kecskéd. Egy húsz perccel később Matláry egyenlített, így eldöntetlen maradt a rangadó. A Vértesszőlős így a második helyről folytatja a bajnokságot, a Kecskéd pedig továbbra sincs az első tízben.

Gólszerzők: Matláry (67.), illetve Kovács I. D. (48.)

Jók: senki, illetve senki.

Nagyigmándi KSK-Koppánymonostori SE 1-3 (0-0)

Nagyigmánd, vezette: Katona B. M. (Mihályi G., Csongrádi Cs.)

Nagyigmánd: Udvardi – Czeglédi, Simon P. (Szabó P., 65.), Altrichter (Gyöngyösi, 60.), Hévizi, Holbik, Viola (Müller Sz., 75.), Járóka, Torday, Nagy Cs., Pintér L. Vezetőedző: Mohácsi Antal.

Koppánymonostor: Zentai – Margl (Hegedűs, 75.), Szőnyi (Tatai, 54.), Venczel, Pekler, Kerekes (Bilkó, 60.), Nagy T. (Hajnal, 65.), Tőcsér (Dávid, 46.), Patócs, Rácz, Dombi. Vezetőedző: Vigh László.

Az egyre szervezettebben és jobban játszó Koppánymonostor Nagyigmándra utazott. Mohácsi Antal csapata az előző fordulóban szerezte meg első győzelmét, így magabiztosan várták a lilákat. Az első félidő nem hozott gólt itt sem, ám a szünet után a lila-fehérek rendesen belekezdtek. Előbb Pekler, majd Patócs talált be, ezt pedig Hajnal gólja követte. Bő húsz perc alatt háromig jutott a monostor, így már mindegy volt, hogy Gyöngyösi találatával szépített a Nagyigmánd.

Gólszerzők: Gyöngyösi (80.), illetve Pekler (50.), Patócs (65.), Hajnal (72.)

Jók: senki, illetve Dombi Cs., Pekler.

Bokod Transintertop-FC Esztergom 0-2 (0-0)

Bokod, vezette: Erdélyi D. (Frank V. L., Papes D.)

Bokod: Kovács – László, Pányi (Moldován, 76.), Bucsi, Horváth Sz., Babér, Magyar (Grósz, 80.), Sáry, Kese I., Czuppon (Erdős, 73.), Balogh L. Játékos-edző: Babicz Pál.

Esztergom: Erős – Budavári (Molnár N., 75.), Cserép (Bokros, 56.), Chrompota, Páldi, Gyebnár (Kiss B., 65.), Czakó, Klátyik (Heinczinger, 65.), Krammer, Heller, Bugjó (Dékány, 46.). Vezetőedző: Veress Balázs.

Mindkét csapatnak kellett a három pont, de csak egyikőjük szerezhette meg. Az Esztergom jobban kezdte a bajnokságot, mint az újonc Bokod. Az első félidő nem is hozott gólt, a szünet után azonban az Esztergom magához vette a kezdeményezést, ami góllá is érett. Előbb Krammer, majd a csereként beálló Dékány talált be, így az Esztergom vihette haza a három pontot.

Gólszerzők: Krammer (77.), Dékány (81.)

Jók: Kovács, illetve Páldi, Krammer.

Ácsi Kinizsi SC-Nyergesújfalu SE 6-5 (4-2)

Ács, vezette: Szeibert P. (Juhász D., Jászberényi M.)

Ács: Kovács Sz. (Boráros, 71.) – Kovács I., Szalai T., Herczeg, Ódor (Fehér, 46.), Sallai, Mesterházi, Lakatos, Lami, Zvér, Mészáros G. Vezetőedző: Karvaj Imre.

Nyergesújfalu: Kerekes – Tóth D. (Jámbor P., 83.), Katona, Gimesi, Manga, Nagy A., Kottra, Szabó, Tillman (Szoboszlai, 46.), Pázmándi, Eberst. Technikai vezető: Elzer István.

Óriási thriller! Az Ács eddig egy győzelmet szerzett a bajnokságban, ám a Nyergesújfalu sem kezdte túl jól a bajnokságot, ám a két csapat közötti különbséget zongorázni lehetne. Ennek ellenére az Ács úgy kezdte a meccset, mint ha a Nyergesújfalu nem szállt le volna a buszról. Az első 22 percben annyit lőtt az Ács, ahányat összesen a hét forduló alatt, azaz négyet. Ezt a Nyerges felállása követte, hamar 4-3 lett, de maradtak még gólok az utolsó tíz percre is. Mindkét csapat két-két alkalommal betalált, így a vége 6-5 lett a hazaiaknak.

Gólszerzők: Lami (5.), Lakatos (17., 83.), Zvér (20.), Szalai (22.), Fehér (90.), illetve Pázmándi (28.), Manga (41.), Tóth D. (47.), Nagy A. (84.), Hajnal (93.).

Vértessomlói KSK-Tatai AC 0-3 (0-3)

Vértessomló, vezette: Csejtei Cs. (Miráki G., Fiderman M.)

Vértessomló: Sztán – Szepesi, Koller, Járóka (Horváth, 76.), Antalovits (Szomolya, 46.), Einger (Heilman, 46.), Erdei, Kovács S., Antal (Eigner Zs., 54.), Petőcz. Vezetőedző: Hegedűs István.

Tata: Sándor G. – Csapó, Bombicz, Kun, Szűcs P. (Sasvári, 76.), Tóth (Molnár D., 79.), Berki, Csordás D. (Nagy B. G., 86.), Veres, Rába (Boros, 85.), Zuggó (Csordás G., 76.). Vezetőedző: Wéber Roland.

A Tata nagyon magabiztosan tudta megverni a Vértessomlót. A Tata igen rosszul kezdte a bajnokságot, most javítani akartak, és az első félidőben el is döntötték a három pont sorsát. A második félidőben ugyan emberhátrányban fociztak majdnem 40 percet, de így is sima volt.

Gólszerzők: Zuggó (35.), Szűcs (42., tizenegyesből), Tóth (44.)

Kiállítva: Kun (53., Tata)

Jók: senki, illetve Bombicz, Szűcs, Veres.

Sárisápi BSE-OBSK Oroszlány 2-2 (1-0)

Sárisáp, vezette: Széplábi G. (Lovas A., D., Szántó R. D.)

Sárisáp: Grósz – Fürst (Válent, 54.), Lohner, Szenes (Szakmáry, 80.), Jurásek Zs., Horváth Gy., Góman, Farkas Á. (Zsolnay, 68.), Karcagi (Fluxa, 63.), Lőrincz, Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.

Oroszlány: Pirik – Ratimorszky (Maronga, 68.), Németh, Bukovecz, Török (Soós, 46.), Kuzma, Petruska (Tóth Á., 46.), Fodor (Kiss M. Z., 57.), Szekér, Földi, Simonka (Bognár M., 46.). Vezetőedző: Hagymási Zoltán.

Mint arról már beszámoltunk, az Oroszlány busza balesetet szenvedett Sárisápra menet. A játékosokban lehet, hogy a látvány bennük maradt, hiszen nagyon gyengén kezdtek a Sárisáp ellen. Már kettővel mentek a hazaiak, mire az Oroszlány felébredt. Negyed órával a vége előtt ébredtek fel, és ennyi is elég volt ahhoz, hogy egy pontot szerezzenek.

Gólszerzők: Jurásek Zs. (25.), Horváth Gy. (73.), illetve Kuzma (78.), Szekér (81.)

Jók: Góman, Horváth Gy., illetve senki.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.