Gyüszi elől, Sulyok hátul hozta az Ete győzelmét

Fordulatos fordulót hozott a megye kettes hétvége.
 
 

Gyüszi elől, Sulyok hátul hozta az Ete győzelmét

Fordulatos fordulót hozott a megye kettes hétvége.
 
 
 
 
 

Gyüszi elől, Sulyok hátul hozta az Ete győzelmét

Fordulatos fordulót hozott a megye kettes hétvége.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

TFCE Tatabánya–Gyermely 3-0 (2-0)

Tatabánya, vezette: Frank V. L. (Papes D., Mohos K.)

TFCE: Balla – Árvai, Nagy, Megyesi, Wágner, Soltész, Krupánszki, Horváth Á. A. (Karap, 66.), Hajas, Horváth M., Farkas. Edző: P. Nagy László.

Gyermely: Kővári – Izsó, Stréhli N., Gombás, Stréhli A. (Felsőházi, 71.), Horváth M. E. (Tóth B., 33.), Kovács, Balázs, Kiss, Veszelovszki, Veres.

A Tatabánya ezúttal nem kiütéssel, de magabiztosan nyert. A szünetben már kettő volt a hazai pályán játszó TFCE előnye, majd a meccs utolsó tíz percében jött a harmadik is. A Gyermely szervezetten védekezett, de így sem kerülték el a vereséget.

Gólszerző: Árvai (31.), Horváth Á. A. (45.), Wágner (83.).

Banai KSK–Etei SE 2-3 (1-3)

Bana, vezette: Horváth I. (Vas K., Drabon B.).

Bana: Pirik – Zsolnai J. (Járóka, 54.), Brulich (Vincze Á., 54.), Bíró (Mohácsi, 82.), Szabó A., Márkus, Vincze D., Molnár (Zsolnai A., 82.), Rózsahegyi, Róth G., Róth M. Edző: Sárközy Attila.

Ete: Sulyok – Vági, Rigó, Baráth (Tálos G., 60.), Gyüszi (Marák, 91.), Roll (Bősze, 83.), Szabó P., Szeles, Proceller, Tóth, Dávid (Biri, 73.). Edző: Boros György.

Remek meccs volt! A Bana kissé magára talált, egyébként nagyon sok pont volt a két csapat között a forduló előtt. A meccs eleje a vendégeké volt, Gyüszi büntetőből talált be, ám két perccel később egy szöglet után Brulich egalizált. Nem sokáig állt így a meccs, Gyüszi a tizenhatoson kívülről szerezte meg második gólját. A félidő előtt kissé szürreális gólt kapott a Bana, Pirik kapus hátba rúgta az egyik játékost, a labda pedig Gyüszi elé pattant, aki köszönte szépen, és megrúgta mesterhármasából hiányzó harmadik gólt. A térfélcsere után aztán változott a játék képe, a Bana vette át a kezdeményezést, és folyamatosan nyomás alá helyezték az etei védelmet. A vendégek kapusa, Sulyok viszont remek formában védett, egy kavarodás utáni gólt kapott csak, de több óriási mentése is volt. Ezzel az Ete vihette haza a három pontot.

Gólszerző: Brulich (15.), Szabó A. (66.), illetve Gyüszi (13., 22., 42.).

Bar-Nul Szomódi SE– Kocs KSE 5-0 (2-0)

Szomód, vezette: Drexler D. (Ferling Á., Sirokmán A.).

Szomód: Ficsur – Tóth Z. P., Bujdosó, Bárányos, Török (Sándor, 62.), Szili, Czeglédi, Metzger (Gerencsér, 78.), Csizmadia, Lounes (Sáhó, 82.), Clerc (Kovács J., 70.). Edző: Tóth János.

Kocs: Natkai – Kovács I., Gombos, Kisék, Kvittung, Adorjáni (Karsai, 85.), Barsi Zs., Dombi, Szűcs (Kovács K., 54.), Gombik L., Nagy (Pados, 68.). Edző: Takács István.

A Kocs ebben a szezonban nagyon gyengén szerepel, és most az újonc Szomód is átrobogott rajtuk. A szünetben már kettő volt a fór, aztán Czeglédi újabb kettőt lőtt a második félidőben is, de a fiatal Sáhó is betalált, így egy ötös lett a vége.

Gólszerző: Czeglédi (16., 44., 78., 90.), Sáhó (88.).

Kiállítva: Kvittung (91.).

Környe SE–Piliscsévi SE 6-3 (2-1)

Környe, vezette: Németh R. (Dávid R., Mohos K.).

Környe: Szemeti (Erdősi, 78.) – Tóth V., Fábián, Mészáros, Zelenai, Sárközi (Erdelics, 71.), Pankotai, Kovács, Békefi, Kishonti (Altrichter, 78.), Szalczinger. Edző: Selymes Attila.

Piliscsév: Hargitai – Rábl (Morecz R., 46.), Török, Tirpák, Hutera, Jámbor (Mesterházi, 86.), Danov, Morecz B. (Béres, 76.), Koller G., Koller T., Bogárdi (Varga, 78.). Technikai vezető: Gálicz Ferenc.

Potyogtak a gólok! Nagy rangadót játszottak Környén, hiszen mindkét csapat jól rajtolt, így a dobogóért is küzdhetnek. A meccs a Környének indult jobban, Békefi találata után Kovács értékesítette a büntetőt. A szünet előtt még szépített a Piliscsév, sőt, a térfélcsere után egalizáltak is. Nem sokáig volt iksz, Pankotai góljára Kovács ismét egy büntetőt értékesített, majd még két gólt szereztek a hazaiak, amire a meccs végén tudott csak válaszolni a Piliscsév. Ezzel pedig magabiztosan tartotta otthon a környei csapat a három pontot.

Gólszerző: Békefi (24.), Kovács (28., 61., 83.), Pankotai (58.), Erdelics (74.), illetve Danov (30.), Bogárdi (53.), Török (89.).

Mocsa KSE– Vértesi Erőmű SE 4-0 (2-0)

Mocsa, vezette: Kolonics G. (Komáromi N., Büki F.).

Mocsa: Kovács (Pálvölgyi, 71.) – Pokk R. (Pokk J., 71.), Natkai, Rácz R., Janó (Szekeres, 80.), Csizmadia, Karsai (Vass, 65.), Varga, Czifra, Rácz J. R., Jordán G. (Kántor, 61.). Edző: Jordán Jenő.

Vértesi Erőmű: Katona (Papp, 46.) – Szabó (Szigeti, 46.), Turza, Henger, Lakatos, Járóka, Mig G. Z., Horváth, Schaffhauser (Koma, 80.), Szeibert (Farkas, 55.), Lajtos. Technikai vezető: Györgykovács Zoltán.

A Mocsa is a dobogóra pályázik, ehhez viszont le kellett győzniük a feljavuló Vértesi Erőműt. Végül nem is jelentett problémát, Janó már a 9. percben megkezdte a gólgyártást. Végül mindkét félidő két-két mocsai találatot hozott, amivel simán maradt otthon mindhárom pont.

Gólszerző: Janó (9., 66.), Varga (40.), Rácz R. (59.).

Pilismarót SC– TÉG-Felsőgalla 4-3 (1-0)

Pilismarót, vezette: Jurák F. (Baranyai L., Kolozsi P.).

Pilismarót: Kun (Ördög, 50.) – Szarka (Juhász, 55.), Csipor, Kovács P., Stáhl (Németh, 77.), Schubauer, Imre, Kneiszel, Varga (Stefanek, 65.), Kovács D., Visnyovszki. Edző: Osvald Zsolt.

Felsőgalla: Hanus – Scheib (Mata, 70.), Magyari V., Magyari M. (Együd, 46.), Hastó, Benő, Szabacsi, Komáromi, Zettisch, Kósa, Kiss.

Továbbra sem áll le a gólok termelésével a Piliscsév. Hogy Osvald Zsoltnak Zdenek Zeman-e a példaképe, azt nem tudjuk, de eddig úgy néz ki, hogy bevált az a taktika, miszerint mindig egyel többet kell lőni, mint amennyit kaptunk. Ez most a Felsőgalla ellen ült, de nem volt egyszerű meccs. A hatvanadik percig a Felsőgalla kétszer is tudott egalizálni, ám ezután az újonc Pilismarót kettőt lőtt. A meccs végén a Felsőgalla visszajött egyel, de már nem maradt energia az egyenlítéshez, ráadásul a hosszabbítás perceiben Magyarit ki is állította a játékvezető.

Gólszerző: Schubauer (35.), Csipor (55.), Imre (65.), Stefanek (83.), illetve Szabacsi (47.), Benő (60.), Magyari V. (88.).

Kiállítva: Magyari V. (95.).

Süttői SC–Ászár KSE 2-1 (1-0)

Süttő, vezette: Varga I. (Tatár L., Hegedüs R.).

Süttő: Karvalics – Belovai, Tárai G., Tárai Á., Ölveczky, Molnár B. (Némedi, 46.), Gebei (Székely, 72.), Galambosi (Magai, 46.), Varga Máté, Nagy, Gáll. Edző: Mátyás Zsolt.

Ászár: Sommer – Nokta, Rakó D., Soha (Szednár, 72.), Ligeti, Varga Márk, Pirik (Németh, 61.), Nagy J., Nagy M., Hnizda, Molnár N. (Répási, 80.). Edző: Rakó László.

Egyik csapat sem kezdett túl fényesen, így a recept volt: legyőzni a másik gyengélkedő csapatot. Ehhez a recepthez a süttőieknek volt jobban felszerelt a konyhájuk. Az első félidő végén Tárai, majd a második játékrész derekán Belovai is betalált. A meccs utolsó pár perce szorossá vált, mikor Szednár szépített, de így sem szerzett pontot az Ászár, amivel egyre nagyobb gondban lesz a csapat.

Gólszerző: Tárai G. (43.), Belovai (77.), illetve Szednár (85.).

Szabadnapos: Tardosi FC.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.