Megyei III. osztály, Déli csoport, 8. forduló

Az utolsó percekben nyerte a rangadót a Császár

A Szákszend meglepően simán verte ellenfelét.
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 8. forduló

Az utolsó percekben nyerte a rangadót a Császár

A Szákszend meglepően simán verte ellenfelét.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 8. forduló

Az utolsó percekben nyerte a rangadót a Császár

A Szákszend meglepően simán verte ellenfelét.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

D.M.A.C. Dunaalmás– Almásfüzitői SC 2-3 (1-1)

Dunaalmás, vezette: Büki G. (Hegedüs P., Kreitl T.).

Dunaalmás: Kaufmann – Király, Mesterházi, Janetka, Mezei, Rajkai, Szelőczey, Borbély, Tokaji (Ollé, 58.), Tőcsér (Venczel, 46.), Fiedler. Technikai vezető: Hegedűs Sándor.

Almásfüzitő: Deres – Móricz, Ruzicska, Mózes, Kolompár, Mihaliszkó (Parcsami Zs., 89.), Illek, Vedrédi (Bartus, 54.), Cseh, Szabó, Sáling (Pencz, 90.). Technikai vezető: Illés László.

Az Almásfüzitő nehezen kezdte a bajnokságot, ám Dunaalmáson javítani akartak. Jól is kezdtek, hiszen megszerezték a vezetést, ám Fiedler a szünet előtt egyenlített, majd a térfélcsere után a vezetést is megszerezte a hazaiaknak. Az Almásfüzitő aztán észbe kapott, és tíz perc alatt kettőt is lőtt, ezzel megfordítva a meccset. Ezért pedig három pont a jutalmuk.

Gólszerző: Fiedler (43., 50.), illetve Sáling (29.), Mihaliszkó (57.), Király (öngól, 68.).

Kisbéri SSE–Dad KSE 5-2 (2-1)

Kisbér, vezette: Szűcs S. (Gaszner T.).

Kisbér: Nagy – Wendl, Otoltics, Kovács, Sinigla (Takács, 46.), Kósz, Horváth Á., Szabó, Papp, Végh, Wolf (Tóth, 46.)

Dad: Drotár – Cseh, Berkovics, Magyarcsik, Olosz, Rokosz, Bagi, Török, Markó, Mayer Á. (Szilágyi, 76.), Horváth P.

Nagy rangadót tudott nyerni a Kisbér, de nem annyira simán, mint azt az eredmény mutatja. A Dad szerezte meg a vezetést a második percben, de nem sokkal később egalizált a Kisbér. Pár perccel később már a hazaiaknál volt az előny, ám egy hosszú szünet után a második félidőben a Dad is betalált. Ezek után a Dad nem kapott meg egy gólt, a reklamáló Rokoszt pedig kiállította a játékvezető. Az emberhátrányban játszó Dadot felőrölte a Kisbér, bár a Dadnak volt egy újabb meg nem adott gólja.

Gólszerző: Szabó (14., 72.), Otoltics (20.), Papp (75.), Végh (86.), illetve Horváth P. (2.), Markó (62.).

Kiállítva: Rokosz (65.).

Gesztesi SE–Császári SE 1-2 (0-1)

Várgesztes, vezette: Vojvoda M. (Marosi M.).

Gesztes: Kalics – Hernádi, Schmidt (Valakovics, 63.), Balogh (Anicka, 82.), Gruber (Turóczi, 82.), Hideg, Hegyi (Buknicz, 77.), Molnár, Csordás (Link, 36.), Németh, Ginder. Technikai vezető: Horváth Attila.

Császár: Karászi – Cseh, Mész L., Szabó M., Mész G., Bauer, Rendes, Beke (Áment, 77.), Kisvári, Akóts (Cságola, 77.), Csonka. Technikai vezető: Falman Bálint Péter.

Nagy rangadót vívott a bajnoki címre esélyes Császár a meglepően jól kezdő Várgesztessel. A vezetést a Császár rendkívül hamar megszerezte, azonban ezt követően sokáig nem láthattak a kilátogatók újabb gólt. A második félidő derekán kiállította a játékvezető a kispadon ülő Vinczét. A Várgesztes egy védelmi hiba után szépített ezt követően, de az utolsó tíz percben erőt vett magán a vendég alakulat, és Szabó góljával megnyerte a meccset.

Gólszerző: Hegyi (66.), illetve Rendes (2.), Szabó M. (83.).

Kiállítva: Vincze (62.).

Réde KSE–Csémi SE 0-2 (0-2)

Réde, vezette: Szabó V. (Gaszner T., Jámbor B.).

Réde: Ackermann (Léhner, 71.) – Sinka, Hutvágner, Herman (Nebehaj M., 59.), Buzál, Zeraji, Kalmár, Bozori, Czigány, Balogh, Zsargó (Nikovits, 84.). Technikai vezető: Volf Csaba Sándor.

Csém: Blascsák – Buzás, Csöre, Juhász (Oláh, 59.), Szabó Cs. (Dián, 46.), Hódosi (Takács, 79.), Gulyás, Soós, Gerencsér (Bagó, 79.), Vas (Bucsek, 67.), Tadjer (Kollár, 46.). Edző: Szabó István.

A Csém nem is túl meggyőző különbséggel, de magabiztosan verte a még mindig nulla pontos Rédét. Az első félidőben a hazaiak eldöntötték a három pont sorsát, Juhász duplázni tudott.

Gólszerző: Juhász (6., 41.).

Szákszendi SE– Bakonysárkányi SE 6-0 (3-0)

Szákszend, vezette: Szabó G. (Lőrincz D., Korcsok D. A.).

Szákszend: Farkas (Kiss J., 46.) – Samu G. (Vona, 64.), Klestenitz M., Kempf, Hideg (Kocsis, 71.), Nagy, Samu I. (Klestenitz Á., 53.), Veres, Kovács, Dobai (Gerlinger, 73.), Kiss L. (Veiner, 71.). Technikai vezető: Simon József.

Bakonysárkány: Ambrus (Ihász, 71.) – Futó, Róth (Dezső, 56.), Tóth, Ritter, Varga (Horváth, 76.), Doktor (Petőcz, 53.), Spohn G., Király (Németh, 21., Czulák D., 73.), Spohn K., Koncz. Edző: Balogh István.

A Szákszend egyre jobb formában van, egy teljesen háromesélyes meccsen ütötték ki az egyébként jó Bakonysárkányt. Mindkét félidőben három-három gólt lőttek, a Bakonysárkány pedig nem tudott mit kezdeni a Szákszenddel. A megye egyet is megjárt Samu mesterhármasig jutott a találkozón.

Gólszerző: Samu G. (6., 40., 63.), Dobai (45.), Samu I. (51.), Klestenitz Á. (83.).

Weldtech-Naszály SE– Bakonyszombathely KSE 4-2 (0-0)

Naszály, vezette: Nagy Gábor (Hegedüs P., Dr. Hegyi G.).

Naszály: Nagy T. – Tóth J. (Nyári, 55.), Gulyás (Kóródi, 90.), Nagy Gábor (Németh, 84.), Kóródi, Kucsera, Nagy F. (Hebling, 92.), Gyalogos (Sáling, 73.), Szántó, Hamza (Somogyi, 73.), Nagy P. Technikai vezető: Mátyás Gábor.

Bakonyszombathely: Polgár – Mészáros I. (Kiss, 79.), Tóth A., Vass, Cserháti Richárd (Morvai, 84.), Mészáros T. (Tóth S., 23.), Szabados (Takács R. T., 53.), Váli, Szabó, Czeglédi, Takács P. Technikai vezető: Olsa József.

A Naszály is egyre jobb helyzetben van ebben a bajnokságban, magabiztosan várták a Bakonyszombathelyt. A találkozón sokáig nem esett gólt, kóstolgatták csak egymást a csapatok, ám a szünet után a Naszály önmagát hozta. Két perc alatt kettőt vertek, amire a Bakonyszombathelynek még volt válasza, de pár perc múlva a listavezető visszaállította a két gólos különbséget. Ez még egyszer lejátszódott, így végül hat gólt láthattak a kilátogatók, valamint egy hazai győzelmet.

Gólszerző: Kóródi (51.), Nagy Gábor (53., 61.), Nagy T. (91.), illetve Takács R. T. (55.), Váli (79.).

Szabadnapos: BSE-Tárkány II., Kisigmándi KSK.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.