A Zsámbék nyerte a forduló rangadóját

A Tata hetet, a Zsámbék és az Oroszlány ötöt rúgott a hétvégén.
 
 

A Zsámbék nyerte a forduló rangadóját

A Tata hetet, a Zsámbék és az Oroszlány ötöt rúgott a hétvégén.
 
 
 
 
 

A Zsámbék nyerte a forduló rangadóját

A Tata hetet, a Zsámbék és az Oroszlány ötöt rúgott a hétvégén.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Tatai AC–Ácsi Kinizsi SC 7-1 (3-0)

Tata, vezette: Lovas A. G. (Molnár I., Komáromi N.)

Tata: Sándor G. – Zuggó, Csapó, Bombicz, Tóth (Sasvári, 66.), Berki, Csordás D. (Boros, 59.), Veres, Nagy, Rába (Szűcs, 66.), Molnár D. (Fehér L., 66.). Vezetőedző: Wéber Roland.

Ács: Boráros – Szalai, Ódor, Kovács I., Sallai, Mesterházi, Mészáros G., Lakatos, Lami (Herczeg, 39.), Zvér (Fehér, 59.), Füredi. Vezetőedző: Karvaj Imre.

A Tata nagyon magabiztosan verte hazai pályán az Ácsot. A tataiak gyengén kezdték a bajnokságot, azóta viszont jönnek fel, mint a talajvíz. Az Ács talán az év meglepetését mutatta be a múlt héten, mikor hatot lőttek a Nyergesújfalunak, ám ezen a hétvégén nem tudták megismételni a jó teljesítményt. Az első félidőben már három volt a hazaiak előnye, majd a szünet után tovább nőtt.

Gólszerzők: Veres (19.), Rába (22., 54.), Tóth (28.), Zuggó (70.), Bombicz (75.), Nagy (83.), illetve Lakatos (74.)

Kiállítva: Ódor (53., Ács), illetve Sasvári (77., Tata)

Jók: Bombicz, Molnár D., Nagy B. G., Rába, illetve Lakatos

Nyergesújfalu SE–Komárom VSE 0-4 (0-1)

Nyergesújfalu, vezette: Lovas A. G. (Kolonics G., Büki F.)

Nyergesújfalu: Kerekes – Tillman (Jámbor, 39.), Szoboszlai (Pozsonyi, 80.), Manga (Hajnal, 72.), Nagy, Kottra, Eberst, Szabó Á., Katona K., Takács E., Fekete. Technikai vezető: Elzer István.

Komárom: Rigó – Módi (Sinkó, 78.), Kovács I., Végh T. (Egyed, 83.), Simigla (Végh II B., 83.), Musitz (Mayer, 78.), Kiss K., Solymos, Vincze V., Katona A., Végh B. (Szalai G., 78.). Vezetőedző: Bozsik Péter.

A Zsámbék elleni találkozó után újabb rangadót tudott nyerni a Komárom. Ezúttal magabiztosabban tették a védekező Nyergeújfalu ellen. Az első félidőben csak egy volt a különbség, ám a térfélcsere után sikerült felőrölnie a Komáromnak a Nyergesújfalut, így a vége egy négyes lett.

Gólszerzők: Kiss K. (25., 81.), Módi (54.), Solymos (75.)

Jók: senki, illetve Katona, Musitz, Módi, Kiss K.

Zsámbéki SK–Vértesszőlősi SE 5-2 (2-1)

Zsámbék, vezette: Fiderman M. (Szeibert P., Csongrádi Cs.)

Zsámbék: Lakatos – Juhász Á., Marticsek, Sugár, Mann, Király, Kósa Szilágyi (Juhász, 90.), Fekete (Nagy Sz., 86.), László, Karai (Magyar, 73.), Tuba (Dávid, 81.). Technikai vezető: Bodó László.

Vértesszőlős: Giber – Juhász T., Kiprich, Matláry, Bencsik (Tóth B., 86.), Müller, Plotár, Szerencse, Hanikám (Farkas Z., 65.), Hegedűs (Gulyás, 57.), Kocsis. Vezetőedző: Kiprich József.

A forduló rangadóját az akkor még harmadik Zsámbék vívta a listavezető, és akkor még ezüstérmes pozícióban álló Vértesszőlős. A meccset a hazaiak kezdték jobban, ám Plotár nem sokkal később egyenlíteni tudott. A félidő lefújása előtt aztán a fiatal Karai talált be, így a hazaiak mentek előnnyel a szünetre. A térfélcsere után aztán Mann kettőt lőtt, és Kiprich hiába szépített büntetőből, a csereként beállt Nagy meglőtte az ötödiket is, így végül magabiztosan tudott nyerni a Zsámbék, ezzel pedig a két csapat helyet cserélt.

Gólszerzők: Sugár (19.), Karai (45.), Mann (63., büntetőből, 79.), Nagy Sz. (89.), illetve Plotár (27.), Kiprich (81., büntetőből)

Jók: mindenki, illetve senki.

Wati Kecskéd KSK–Bokod Trainsintertop 3-2 (1-2)

Kecskéd, vezette: Kiss L. (Miráki G., Vankó D. G.)

Kecskéd: Ténai – Ignácz, Kohl, Polyák (Katóka, 53.), Horváth Z., Kovács (Kiss Zs., 46.), Jónás (Nádudvari, 89.), Neukunft, Tomayer R. (Kuti, 84.), Tomayer Á. (Busai, 46.), Greskó. Vezetőedző: Wéber Balázs.

Bokod: Grósz – László, Pányi, Bucsi, Horváth (Erdős, 40.), Babér, Csízi, Sáry, Kese, Babicz, Balogh L. Játékos-edző: Babicz Pál.

A Bokod ráijesztett a Kecskédre, de pontot nem szerzett. Egyik csapat sem indult túl jól a bajnokságban, ez az újonc Bokodnál többé-kevésbé érthető is. A találkozón hamar megesett az első gól, a Kecskéd ünnepelhetett, de a Bokod gyorsan fordítani tudott, így a Bokod ment előnnyel a szünetre. A második félidőben aztán mindent beleadott a Kecskéd, és Jónás büntetőivel fordítani is tudtak az utolsó tíz percben. Ezzel a Kecskéd fontos három ponttal van beljebb.

Gólszerzők: Horváth Z. (5.), Jónás (82., 85.), illetve Balogh L. (17.), Babicz (28.)

Jók: Ténai, Jónás, Horváth Z., Greskó, illetve mindenki.

FC Esztergom–Nagyigmándi KSK 1-2 (1-1)

Esztergom, vezette: Széplábi G. (Janovics I., Révész Cs.)

Esztergom: Iványi – Budavári, Cserép (Bokros, 85.), Faragó, Czakó, Klátyik (Chrompota, 85.), Dékány (Bugjó, 62.), Krammer, Heller, Páldi (Kovács P., 46.), Gyebnár (Kiss B., 71.). Vezetőedző: Veress Balázs.

Nagyigmánd: Halasi – Hévizi (Altrichter, 90.), Torday, Müller Sz., Horváth D. (Viola, 32.), Nagy Cs., Pintér L., Szabó P. (Holbik, 65.), Czeglédi, Gyöngyösi (Nagy Z., 65.), Járóka. Vezetőedző: Mohácsi Antal.

Nagyon fontos volt mindkét csapatnak a három pont, de más-más okokból. A Nagyigmánd eléggé beragadt a rajtnál, az Esztergom is beleszaladt pár nagy vereségbe. Most az Esztergom rajtolt jobban, Czakó találatával meg is szerezték a vezetést, ám játékban nem tudtak jót mutatni. Előbb az első félidő végén egyenlített, majd a második végén a vezetést is megszerezte a Nagyigmánd, így megérdemelten vitték haza a három pontot.

Gólszerzők: Czakó (21.), illetve Hévizi (42.), Viola (83.)

Jók: senki, illetve Czeglédi, Nagy, Járóka, Pintér, Viola.

Bábolnai SE–Sárisápi BSE 2-0 (1-0)

Bábolna, vezette: Tamási P. (Csejtei Cs., Komáromi N.)

Bábolna: Szepesi – Valkó M. (Kolonics, 80.), Kalamár, Magyar P., Róth, Szendi, Bukovics (László, 46.), Horváth D., Lengyel D., Tímár D. (Vida, 85.), Csillag (Fábián, 87.). Vezetőedző: Csongrádi Péter.

Sárisáp: Grósz – Lőrincz, Szenes, Jurásek Zs., Horváth Gy. (Farkas Á., 72.), Góman (Varga B., 85.), Jurásek K. (Fluxa, 54.), Sándor P. (Zsolnay, 57.), Lohner, Válent (Fürst, 81.), Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.

Nagy rangadót játszott a két lendületes, fiatalos csapat, akik az élmezőnybe vágynak. A meccset a Bábolna kezdte jobban, agresszívebben, ennek eredményeképpen meg is szerezték a vezetést az első negyed óra után. Egy hosszú szünet után aztán a másodikat is meglőtték a második játékrész derekán, amire a Sárisápnak nem volt válasza. Ezzel fontos rangadót nyert a Bábolna.

Gólszerzők: Tímár (17.), Csillag (76.)

Jók: Magyar P., Róth I., Szepesi, illetve senki.

OBSK Oroszlány–Vértessomlói KSK 5-0 (3-0)

Oroszlány, vezette: Frank V. L. (Ferling Á., Sirokmán A.)

Oroszlány: Pirik – Ratimorszky, Németh I., Bukovecz, Török M. (Soós, 57.), Kuzma, Kiss M. Z. (Kelemen, 81.), Bognár, Földi, Tóth Á. (Péter Sz., 68.), Simonka (Maronga, 57.). Vezetőedző: Hagymási Zoltán.

Vértessomló: Sztán – Tóth L. R., Koller, Járóka, Szepesi, Batin, Gáspár Á. (Heilman, 65.), Erdei, Eigner Zs. (Einger B., 46.), Antal (Antalovits, 46.), Petőcz. Vezetőedző: Hegedűs István.

A Vértessomló nincs mostanában jó formában, az Oroszlány pedig a dobogóért akar harcolni, így egyértelműek voltak az erőviszonyok. Nem csak a papíron, de a pályán is, hiszen a huszadik percben már három volt a hazaiak előnye, így az is belefért, hogy kicsit visszavegyenek. Főleg úgy, hogy a szünet után Kiss duplázott, így már öt volt a különbség, ami a végeredményt is jelentette.

Gólszerzők: Török M. (12.), Ratimorszky (15.), Földi (20.), Kiss M. Z. (49., 61.)

Jók: Kiss M. Z., Kuzma, Bognár, Ratimorszky, illetve Tóth L. R.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.