Eurotrade megyei II. osztály, 9. forduló

Kétgólos hátrányból nyert meccset a Környe Tatabányán

A Bana megszerezte első győzelmét a bajnokságban.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 9. forduló

Kétgólos hátrányból nyert meccset a Környe Tatabányán

A Bana megszerezte első győzelmét a bajnokságban.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 9. forduló

Kétgólos hátrányból nyert meccset a Környe Tatabányán

A Bana megszerezte első győzelmét a bajnokságban.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Vértesi Erőmű SE–Süttői SC 1-1 (1-0)

Tatabánya, vezette: Szabó G. (Horváth I., Nagy G.).

Vértesi Erőmű: Bán – Turza, Henger, Lakatos, Járóka, Lukács (Farkas, 78.), Mig G. Z., Schaffhauser (Szeibert, 40.), Míg Zs., Lajtos (Szigeti, 46.), Szabó S. Technikai vezető: Györgykovács Zotlán.

Süttő: Karvalics – Belovai, Némedi, Gebei, Tárai G., Varga Á., Tárai Á., Ölveczky, Gáll, Varga M., Galambosi (Molnár, 74.). Edző: Mátyás Zsolt.

Mindkét csapatnak nagyon kellett a három pont, de most egyiknek sem jött össze. A forduló előtt csak három pont volt a különbség köztük. Nem árulunk el titkot, annyi is maradt. Járóka hamar megszerezte a vezetést a Vértesi Erőműnek, de a második félidő végéhez közeledve Tárai egyenlített, így egy-egy ponttal gazdagodtak a felek.

Gólszerző: Járóka (14.), illetve Tárai G. (78.).

Bar-Nul Szomódi SE–Ászár KSE 3-6 (1-2)

Szomód, vezette: Vojvoda M. (Szabó G., Marosi M.).

Szomód: Ficsur – Bujdosó, Székely (Fail, 65.), Bárányos, Török (Tápai, 76.), Szili, Gerencsér, Czeglédi, Metzger, Clerc (Vipler, 88.), Sándor (Lounes, 52.). Edző: Tóth János.

Ászár: Kohl – Nokta, Rakó D., Soha (Takács, 83.), Ligeti, Varga M. (Répási, 71.), Kiss, Nagy M., Hnizda, Molnár (Nagy J., 65.), Szabó Á. V. Edző: Rakó László.

Micsoda meccs! A második félidő elejééig a Szomód kétszer is egyenlített az Ászár ellen, de ezt követően a vendégek tíz perc alatt három gólt is berámoltak. Erre a Szomód is rúgott egy gólt, de a meccs végén visszaállt a három gólos különbség. Ezzel egy picit javított a rosszul kezdő Ászár.

Gólszerző: Czeglédi (15.), Bárányos (47.), Szili (65.), illetve Rakó D. (8.), Kiss (23.), Soha (53.), Szabó Á. V. (61.), Nagy M. (63.), Takács (90.).

Kocs KSE–Pilismarót SC 1-2 (0-1)

Kocs, vezette: Nagy G. (Papes D., Szijártó M.).

Kocs KSE: Natkai – Kovács I., Kisék (Végh, 71.), Bercsi, Adorjáni, Daróczi, Barsi Zs., Dombi, Gombik L., Kovács K., Eszlári. Vezetőedző: Bódis Tamás.

Pilismarót: Pintér K. – Szarka (Varga, 66.), Stefanek, Csipor (Németh, 78.), Kovács P., Stáhl (Fehér, 72.), Schubauer, Imre, Méhes, Pintér M. L., Visnyovszki. Edző: Osvald Zsolt.

A Pilismarót száguld tovább az újoncok remek útján, ugyanis ismét nyerni tudtak. Ezúttal a pocsékul kezdő Kocshoz látogattak. A vezetést még az első félidőben megszerezték, majd a második játékrész derekán mindkét csapat lőtt egy-egy gólt, így maradt az első félidőben kialakult különbség.

Gólszerző: Daróczi (72.), illetve Csipor (32.), Schubauer (71.).

Mocsa KSE–Gyermely 3-1 (0-0)

Mocsa, vezette: Havasházi Sz. (Szabó V., Korcsok D. A.).

Mocsa KSE: Kovács M. – Pokk R., Natkai, Pokk J. (Vass, 68.), Rácz R., Janó (Prógli, 46.), Csizmadia, Varga, Farkas (Kántor, 60.), Rácz J. R., Jordán G. Edző: Jordán Jenő.

Gyermely: Kővári – Izsó, Stréhli N., Gombás, Felsőházi, Kiss G., Tóth Z., Kovács L., Tömör, Kiss T., Veszelovszki.

A Mocsa is tovább folytatja jó sorozatát, így küzdhet a dobogóért. Az első félidőben nem bírtak egymással a csapatok, aztán a szünet után a csere nélkül elutazó Gyermely kissé elfáradt, amit a Mocsa háromszor is kihasznált. Ezzel a vendégek stabilan a dobogó legalsó fokán állnak.

Gólszerző: Natkai (48.), Csizmadia (53.), Prógli (73.), illetve Veszelovszki (83.).

Piliscsévi SE–Banai KSK 0-4 (0-2)

Piliscsév, vezette: Szabó R. J. (Baranyai L., Farkas B.).

Piliscsév: Simon (Hargitai, 46.) – Balogh, Tirpák, Béres (Szabó T., 77.), Koller T., Hutera, Jámbor, Danov (Mészáros, 53.), Salik, Varga, Bogárdi. Technikai vezető: Gálicz Ferenc.

Bana: Pirik – Brulich, Bíró (Zsolnai A., 63.), Szabó A., Vincze D., Molnár, Rózsahegyi, Dobai, Róth G., Róth M., Járóka. Technikai vezető: Angyal Roland.

A Bana végre megszerezte első győzelmét, a Piliscsév pedig három embert is elvesztett a következő hetekre. A meccsen dominált a Bana, előbb Dobai passzát Szabó fejelte be, majd Dobai is betalált egy védelmi hibát követően. A térfélcsere után aztán jött az első vendég kiállítás, majd Szabó talált be ismét. Szabó a harmadik gólját is megszerezte egy remek egyéni akció után, és ezek után perceken belül újabb két emberrel lett kevesebb a pályán. Több gól már végül nem esett, a lényegi kérdések eddigre már eldőltek.

Gólszerző: Szabó A. (19., 59., 63.), Dobai (41.).

Kiállítva: Balogh (55.), Salik (67.), Jámbor (68.).

Tardosi FC–TFCE Tatabánya 0-10 (0-3)

Tardos, vezette: Katona B. M. (Szántó R. D., Jászberényi M.).

Tardos: Slezinger – Kovács H., Zhorela, Lipóczky, Kovács K. M., Fekete, Sebestyén, Sztanek, Kádas, Szileszki, Tebele. Technikai vezető: Árendás József.

TFCE: Balla (Szekér, 80.) – Kovács D. Sz., Árvai, Farkas M. (Horváth Á. A., 46.), Nagy, Megyesi, Wágner (Karap, 73.), Soltész, Krupánszki, Hajas (Horváth M., 46.), Farkas V. Edző: P. Nagy László.

A Tatabánya két kevésbé gólzáporos meccs után újra kiütötte ellenfelét. Ezúttal Tardosra utaztak, és egy percig sem volt veszélyben a három pont sorsa. A félidőben még "csak" három volt, de a térfélcsere után beindultak a vendégek, így tíz lett a vége.

Gólszerző: Árvai (8., 35., 73.), Soltész (16.), Krupánszki (52.), Megyesi (60., 75.), Horváth M. (80., 86.), Nagy (89.).

TÉG-Felsőgalla–Környe SE 3-4 (2-1)

Tatabánya, vezette: Mihályi G. (Juhász D., Vankó M.). Felsőgalla: Hanus – Együd, Mata, Benő, Szabacsi, Zettisch, Komáromi, Scheib, Herceg (Magyari M., 64.), Hajzer, Kiss.

Környe: Szemeti – Tóth V., Fábián, Mészáros, Zelenai, Sárközi (Erdelics, 70.), Kovács, Békefi, Kishonti (Takács, 72.), Szalczinger, Török. Edző: Selymes Attila.

Nagy rangadót játszott a Felsőgalla és a Környe, de a vendégek bírták jobban a thrillert. A hazaiak a 35. percben már kettővel mentek, majd egy szépítő találat után a második félidő elején 3-1 volt. A Környe viszont időben ébredt, és végül nem csak egyenlíteni, de fordítani is tudott, így nagyon értékes három pontot vittek haza Környére.

Gólszerző: Zettisch (31., 47.), Kiss (35.), illetve Békefi (38.), Kovács (49.), Zelenai (62.), Török (78.).

Szabadnapos: Etei SE.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.