Megyei III. osztály, Déli csoport, 9. forduló

Elszenvedte első vereségét hosszú idő után a Császár

A Kisbér és a Csém is rangadót nyert.
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 9. forduló

Elszenvedte első vereségét hosszú idő után a Császár

A Kisbér és a Csém is rangadót nyert.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 9. forduló

Elszenvedte első vereségét hosszú idő után a Császár

A Kisbér és a Csém is rangadót nyert.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

BSE-Tárkány II.–Réde KSE 9-2 (5-0)

Tárkány, vezette: Józsa Cs. (Szűcs S.).

Tárkány: Németh (Szarvas, 67.) – Erdei, Kozma (Tóth, 46.), Buruli (Janecskó, 68.), Horváth, Fekete, Bálint, Szedlacsek S., Szalai, Nagy, Sárközi. Edző: Karvaj Ottó.

Réde: Léhner – Sinka Á., Hutvágner, Herman (Kemény, 46.), Buzál, Nebehaj T., Kalmár, Bozori, Holczinger, Balogh, Sinka B. L. Technikai vezető: Volf Csaba Sándor.

Megvannak az első pontok! Ebben mind a két csapat reménykedett a találkozót megelőzően, hiszen még egyik oldalon sem adatott meg ez a siker, de ez a hétvégén megváltozott. A hazaiak jóval jobbak voltak, a szünetre már öt gólos volt az előny, bár ez nem meglepő, miután a Réde csak 15 percig volt 11 emberrel a pályán. A vége így kiütés lett.

Gólszerző: Buruli (16.), Szedlacsek S. (24., 33.), Fekete (34.), Szalai (41.), Horváth (60., 88.), Tóth (65.), Léhner (öngól, 67.), illetve Buzál (48.), Holczinger (78.).

Kiállítva: Nebehaj T. (15.).

Császári SE–Kisbéri SSE 2-3 (0-2)

Császár, vezette: Dávid R. (Kun P. A., Holczhacker A. Gy.).

Császár: Kerekes – Cseh, Mész L., Szabó Márk, Mész G., Bauer, Beke, Kisvári, Áment, Akóts (Cságola, 46.), Horváth P. (Bagócsi, 56.). Technikai vezető: Falman Bálint Péter.

Kisbér: Nagy – Wendl, Otoltics (Sinigla, 80.), Kovács (Zámbó, 58.), Kósz, Horváth Á., Szabó Márió, Papp, Szabó B., Végh, Wolf.

Hosszú idő után elszenvedte első vereségét a Császár. Az idei évre nagyon összeállt a Kisbér, és most a szomszédot Császár ellen is sikert értek el. Az első félidőben már kettővel mentek, de Bauer a szünet után egy duplával egyenlített, ilyenkor már egy páros kiállítás miatt tíz-tíz emberrel játszottak a felek. A végjátékban azonban a Kisbér volt a jobb, Otoltics találatával elvitték mindhárom pontot. Ezzel pedig a Kisbér a második helyen áll.

Gólszerző: Bauer (50., 75.), illetve Horváth P. (öngól, 12.), Szabó Márió (29.), Otoltics (77.).

Kiállítva: Mész L. (20.), illetve Horváth Á. (20.).

Bakonysárkányi SE–Weldtech-Naszály SE 1-1 (0-1)

Bakonysárkány, vezette: Szűcs S. (Kreitl T.).

Bakonysárkány: Ambrus – Futó (Horváth, 78.), Róth, Ritter, Varga F., Doktor (Petőcz, 46.), Spohn G., Németh, Király (Varga T. M., 44.), Spohn K. (Czulák D., 80.), Koncz. Edző: Balogh István.

Naszály: Nagy P. – Nagy T., Tóth (Szuri, 66.), Gulyás (Nyári, 58.), Nagy G., Kóródi B., Nagy F. (Kecskés, 84.), Gyalogos, Szántó (Hebling, 66.), Hamza, Somogyi (Kóródi N., 72.). Edző: Mátyás Gábor.

A Bakonysárkány meglepte a listavezető Naszályt. A hazaiak igazán kétarcúak idén, most a jobbikat mutatták. Az első félidő nem hozott gólt, de aztán ahogy megszerezte a vezetést a Naszály, a hazaiak gyorsan egyenlítettek is. Itt véget is ért a találkozó érdemi része, egy-egy ponttal gazdagodtak a felek.

Gólszerző: Petőcz (63.), illetve Nagy F. (61.).

Bakonyszombathely KSE–Gesztesi SE 0-1 (0-1)

Bakonyszombathely, vezette: Német R. (Dávid R., Villám Cs.).

Bakonyszombathely: Laszák – Mészáros I. (Takács R. T., 59.), Kovács, Gansperger (Takács P., 46.), Cserháti Richárd (Bakács, 46.), Kuti, Tóth A., Szabados (Serényi, 83.), Váli, Szabó, Tóth S. Technikai vezető: Olsa József.

Várgesztes: Kalics – Link, Szalontai, Turóczi (Anicka, 69.), Schmidt (Buknicz, 46.), Balogh (Dóra, 87.), Hideg, Hegyi (Valakovics, 69.), Molnár (Csordás, 74.), Németh, Ginder. Technikai vezető: Horváth Attila.

A Várgesztes ebben a szezonban nagyon elkapta, most ismét győzni tudtak. Az egyetlen gólt a nyáron érkező Balogh szerezte. A találkozón bő fél órát volt kénytelen emberhátrányban játszani a vendég alakulat, de így is meg tudták őrizni a győzelmet.

Gólszerző: Balogh (34.).

Kiállítva: Ginder (57.).

Csémi SE–Szákszendi SE 5-2 (2-0)

Csém, vezette: Horváth I. (Vas K.).

Csém: Farkas – Oláh, Buzás, Juhász (Takács, 92.), Szabó Cs., Kollár (Bagó, 92.), Hódosi, Gulyás, Soós (Vas, 86.), Gerencsér, Dián (Horváth N., 78.). Edző: Szabó István.

Szákszend: Kiss J. – Klestenitz Á., Samu G., Peti, Kempf (Kaluha, 7.), Nagy (Vona, 60.), Samu I. (Gerlinger, 76.), Veres, Kovács, Cseh (Klestenitz M., 65.), Kiss L. (Veiner, 73.). Technikai vezető: Simon József.

Két jó formában lévő meglepetéscsapat összecsapása igazán jól sikerült. A találkozót a Csém kezdte jobban, már a hatodik percben megszerezték a vezetést, majd tíz perccel később már kettő volt az előny. A szünet után aztán jött a harmadik, majd egy szákszendi találat után a negyedik. A Samu testvérek másik tagja is betalált vendég oldalon, de a meccs végén a Csém szállította az ötödiket is, így nem volt kérdés, hová kerül a három pont.

Gólszerző: Kollár (6., 67.), Gulyás (17.), Gerencsér (51.), Juhász (83.), illetve Samu G. (63.), Samu I. (70.).

Dad KSE–D.M.A.C. Duna­almás 4-1 (2-1)

Dad, vezette: Rózsa Zs. K. (Holczhacher A. Gy.).

Dad: Magyar – Cseh, Bagi A. J. (Szilágyi, 46.), Kozma G., Magyarcsik, Olosz (Berkovics, 72.), Kovács, Markó, Szabó, Mayer Á., Horváth.

Dunaalmás: Kaufmann – Mesterházi, Rubin, Mezei, Király, Szelőczey, Csordás, Bazsika, Venczel, Barcsa, Fiedler.

A Dad nehéz ellenfelek ellen játszott az előző hetekben, így nem volt sok sikerélményük. Most a gyengébb Dunaalmás érkezett, de a hazaiak nem adtak esélyt. A szünetben csak egy gól volt a különbség, ám a szünet után Kozma megrúgta a maradék két gólját a mesterhármasához, így végül sima lett a hazai győzelem.

Gólszerző: Kovács (17.), Kozma G. (24., 68., 72.), illetve Fiedler (36.).

Szabadnapos: Almásfüzitői SC, Kisigmándi KSK.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.