Megyei III. osztály, Északi csoport, 7. forduló

A Tokod nyerte a szomszédvári rangadót

Nagy meccset nyert a Csolnok.
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 7. forduló

A Tokod nyerte a szomszédvári rangadót

Nagy meccset nyert a Csolnok.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 7. forduló

A Tokod nyerte a szomszédvári rangadót

Nagy meccset nyert a Csolnok.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Annavölgyi BSE–Baj KSE 0-7 (0-4)

Annavölgy, vezette: Tatár L. (Gaszner T.).

Annavölgy: Szabó – Ferenczi, Bankó, Pulai, Bauer L., Lénárt, Sasvári, Balogh, Turi, Ferenczy I., Ferenczy L. (Somogyi I., 7.). Technikai vezetők: Hidasiné Nánási Nikolett, Hidasi Zsolt Milán.

Baj: Nagy – Godina, Beigelbeck, Bujdos, Mészáros, Túri, Kovács B. (Nádolszky, 63.), Bugyi (Megtért, 58.), Somogyi N. Á. (Kiss, 72.), Németh, Kutak. Edző: Zombori Zoltán.

A Baj tovább folytatja jó sorozatát, ezúttal az Annavölgyet szórták meg. Kovács Béla fél óra alatt mesterhármast vágott, ekkor már el is dőlt a három pont sorsa. A szünetre négy volt a különbség, a szünet után pedig még hármat lőttek a bajiak, így nem volt kérdés.

Gólszerző: Kovács B. (2., 22., 32.), Somogyi N. Á. (37.), Kutak (47., 85.), Godina (77.).

Kiállítva: Somogyi I. (12.).

Bajóti Szikra SE–Ceferino Roma Csapat 6-0 (4-0)

Bajót, vezette: Szabó G. M. (Lovas G., Thot Sz.).

Bajót: Juhász D. – Kaptás, Kocsis (Biró, 83.), Pálinkás (Juhász T., 50., Nyéki, 77.), Varga L. (Vida, 56.), Rácz (Seres, 80.), Aradi, Prskó (Kecskés, 69.), Gách, Galba (Csökmei, 87.), Teiter. Technikai vezető: Dudás Júlia.

Ceferino: Horváth Zs. (Molnár, 74.) – Sárközi D., Egri, Kovács R. Sz., Varga F., Cauxeiro, Sárközi F., Suki, Bujka J., Farkas, Sárközi J. (Dósai, 80.).

A címvédő Bajót egy kis botlás után ismét magabiztos győzelmet aratott, bár a Ceferino ellen sokan ezt teszik. Fél óra alatt már hárommal mentek, mikor Aradit kiállította a játékvezető. A Bajót azonban tíz emberrel sem állt le, és a szünet után emberhátrányban is lőttek hármat, így megmutatták, mennyire is erősek.

Gólszerző: Galba (14., 82.), Aradi (20.), Prskó (29.), Varga L. (43., 49.).

Kiállítva: Aradi (38.).

Dunaszentmiklósi SE–Epöl-Máriahalom 3-2 (1-0)

Dunaszentmiklós, vezette: Bankó I. (Füleki M.).

Dunaszentmiklós: Bakos – Dinga (Schmidt Sz., 80.), Schlepp, Schmidt N., Schmidt D. Z., Stodola, Takács, Kerekes (Apagyi, 76.), Gurgulits (Kristóf, 59.), Sós (Hartmann, 65.), Schmidt Á. Technikai vezető: Nágel Imre.

Epöl-Máriahalom: Fábián – Imre J., Genszki, Mészáros, Imre T., Somogyi, Üveges (Könyves, 88.), Lénárt P., Horváth, Tóth, Matkó.

Fontos meccs volt ez, hiszen az Epöl még nem szerzett pontot, a Dunaszentmiklós viszont meglepően jól rajtolt. A papírforma szerint a hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést, ám a szünet után az Epöl meg tudta fordítani a mecset. A hazaiak azonban nem adták fel, előbb egyenlítettek, majd az utolsó tíz percben a győztes gólt is meglőtték. Ezzel a Dunaszentmiklós a dobogó legalsó fokáról várja a folytatást.

Gólszerző: Tóth (öngól, 15.), Schlepp (67.), Schmidt N. (83.), illetve Üveges (46.), Horváth (60.).

Héreg FC–Szárligeti SE 2-4 (2-2)

Héreg, vezette: Büki G. (Lőrincz D.).

Héreg: Bodnár – Lovasi, Beck, Háder, Verbulecz (Novák, 60.), Nemes (Piti, 46.), Tráj, Forgó, Gyuricza (Szeiler, 83.), Pisla (Vass, 80.), Szalay. Technikai vezető: Vörös Balázs.

Szárliget: Farkas Z. M. – Farkas D., Pozsonyi T. P., Ungvári, Maróti, Bányai, Szabó M. (Nagy, 67.), Szabó R. (Mikulinczki, 66.), Bódis, Balogh, Bolla K. Edző: Mezei Ferenc.

A Héreg továbbra is keresi önmagát, a Szárliget pedig tovább remekel. Egyik csapat sem a 0-0-s meccsekről híres, ez most sem volt így. A Szárliget az ötödik, a Héreg a nyolcadik percben szerzett gólt, így erősen indult a meccs. Az első félidőben még a Héreg is megszerezte a vezetést, de a vendégek egyenlítettek a szünet előtt. Az utolsó negyed órára aztán a Szárliget emberhátrányba került, de ez sem akadályozta meg Farkast, hogy az utolsó percekben duplázzon, ezzel eldöntve a három pont sorsát.

Gólszerző: Gyuricza (8.), Verbulecz (25.), illetve Bolla K. (5.), Szabó R. (38.), Farkas D. (87., 89.).

Kiállítva: Bódis (76.).

Lábatlani ESE–Bajnai SE 7-2 (2-2)

Lábatlan, vezette: Kolozsi P. (Tomacsek B., Schüller Zs.).

Lábatlan: Latorcai M. V. (Török, 74.).– Juhász, Németh, Nagy, Dudás, Ladányi, Tenki, Budaházi, Ollé, Lengyel, Konrád. Technikai vezető: Balla László József.

Bajna: Szántai – Győri, Varga L. B., Marsi, Pallagi (Tóth Z., 56.), Tóth M. A. (Tóth L., 70.), Pásztor, Witzenleiter, Kuczmog (Varga M. J., 46.), Hagymási, Pongrácz.

A Lábatlan is a dobogóra hajt, ha nem előrébb akar végezni. Most a Bajna érkezett hozzájuk, és nem adtak esélyt. A szünetben ugyan még 2-2 volt, Hagymási duplájával egyenlített a Bajna, de a szünet után elfáradtak a vendégek, a Lábatlan pedig öt gólt vágott. Ezzel a hazaiak a negyedik helyről várják a folytatást.

Gólszerző: Tenki (30., 64.), Ladányi (37.), Dudás (55., 70.), Budaházi (85., 88.), illetve Hagymási (40., 44.).

TABAK–Tokod SE 0-1 (0-0)

Tokodaltáró, vezette: Varga I. (Drabon B., Kovács M.).

TABAK: Békési – Vágási (Kara K., 65.), Kara L., Felföldi G., Juhász, Felföldi B., Labancz (Mohácsi, 71.), Nemes, Felföldi Á. K., Zima (Hegedűs, 81.), Kása. Edző: Szabó Ferenc.

Tokod: Tóth L. – Cauxeiro (Teperics K. Zs., 91.), Kiss Sz., Robotka (Nagy, 73.), Tóth M. K. (Horváth I. Richárd, 71.), Szőke, Balogh, Bartl (Teperics K., 83.), Horváth II. Richárd, Berber (Hőgyes, 64.), Varga G. (Gál, 46.). Edző: Kiss László.

Szomszédvári rangadó! A Tokod és a TABAK között csak egy pont volt a különbség, és ez a találkozó alapvetően is mindig nagy érdeklődést vált ki. Végül a nagy taktikus harc egy büntetővel dőlt el, Horváth a második félidő elején értékesítette ezt. Ezzel a Tokod előnye már négy pont a Tokodaltáró előtt.

Gólszerző: Horváth II. Richárd (49.).

Vértestolnai TE–Csolnoki SZSE 1-2 (1-1)

Vértestolna, vezette: Józsa Cs. (Balogh I., Mohos K.).

Vértestolna: Barassó – Szöllősi, Pálinkás (Erdős, 72.), Szőnyi (Sárközi, 82.), Laczi (Radomir, 56.), Enyedi, Goldschmidt T., Kun, Goldschmidt Z., Velencei, Miklos. Technikai vezető: Busch Imre.

Csolnok: Tóth – Csapó (Táborszki, 63.), Bulfán (Vörös D. Z., 51.), Gál, Farkas A. (Parti, 91.), Kovács (Gause, 72.), Lévai, Tafferner, Nagy, Benke, Farkas G. (Yousif, 46.). Edző: Vigh Attila.

Nagy rangadót tudott nyerni a Csolnok! A Vértestolna szerezte meg a vezetést a találkozón, ám három perccel később a Csolnok egyenlíteni tudott. A szünet után aztán gyorsan megszerezte a vezetést, amit meg is őrzött a végéig. Ezzel a győzelemmel a Csolnok meg is előzte a Vértestolnát a tabellát.

Gólszerző: Goldschmidt T. (24.), illetve Bulfán (27.), Gál (47.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.