Eurotrade megyei II. osztály, 10. forduló

Mindenkit meglep a Süttő és a Pilismarót menetelése

A Környe kilencet gurított hazai pályán, a Tardos nyolc fővel állt ki.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 10. forduló

Mindenkit meglep a Süttő és a Pilismarót menetelése

A Környe kilencet gurított hazai pályán, a Tardos nyolc fővel állt ki.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 10. forduló

Mindenkit meglep a Süttő és a Pilismarót menetelése

A Környe kilencet gurított hazai pályán, a Tardos nyolc fővel állt ki.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Banai KSK—TÉG-Felsőgalla 1-4 (0-2)

Bana, vezette: Varga I. (Sirokmán A., Lőrincz D.).

Bana: Pirik – Brulich, Bíró, Szabó, Vincze D. (Vincze Á., 65.), Molnár, Rózsahegyi, Dobai, Róth G., Róth M. (Márkus, 65.), Járóka (Zsolnai A., 82.). Technikai vezető: Angyal Roland.

Felsőgalla: Hanus – Együd (Magyari M., 75.), Herceg, Benő, Hajzer, Szabacsi, Kósa, Zettisch, Scheib, Mata (Hajnál, 84.), Kiss.

A Bana az előző héten megszerezte első pontjait, így magabiztosan várta a gyengélkedő Felsőgallát. Ennek ellenére a huszadik percre már kettő volt a vendégek előnye. A térfélcsere után szépített a Bana, de Szabacsi gyorsan visszaállította a kétgólos differenciát. Ezt követően ráadásul emberhátrányba került a Bana, így pedig minden esélyüket elveszítették az egyenlítésre. A lefújás előtt a Felső még egy gólt szerzett, így sima lett a vége.

Gólszerző: Szabó (47.), illetve Benő (14.), Zettisch (20., 90.), Szabacsi (61.).

Kiállítva: Bíró (64., Bana).

Bar-Nul Szomódi SE— Vértesi Erőmű SE 3-3 (1-2)

Szomód, vezette: Frank V. L. (Hartdégen Zs., Szijártó M.).

Szomód: Ficsur – Tóth Z. P., Bujdosó, Szentiványi (Török, 46.), Bárányos, Szili, Székely (Vipler, 76.), Czeglédi, Metzger, Lounes, Gerencsér (Sáhó, 61.). Edző: Tóth János.

Vértesi Erőmű: Bán (Kiss, 69.) – Farkas (Szeibert, 65.), Szabó (Horváth, 78.), Turza, Henger, Lakatos, Járóka, Mig G. Z., Mig Zs. (Ratimarszky, 53.), Halász, Szigeti. Technikai vezető: Auerbach Péter.

Micsoda meccs! Az újonc Szomód fogadta a Vértesi Erőműt hazai pályán, és remek meccs kerekedett ki belőle. A találkozót a vendégek kezdték jobban, Henger már a hatodik percben megszerezte a vezetést, majd Mig góljával fél óra után kettő volt a különbség. A Szomód még idejében eszmélt, Bárányos vágott egy gólt a lefújás előtt, majd ez annyira lendületbe hozta őket, hogy a térfélcsere után egalizáltak. A 60. percben már ismét a tatabányaiaknál volt a fór, de a meccs végén Szili ismét egyenlített, ezzel pedig egy-egy ponttal gazdagodtak a felek.

Gólszerző: Bárányos (45.), Czeglédi (47., büntetőből), Szili (83.), illetve Henger (6.), Mig G. Z. (30., 60.).

Környe SE—Kocs KSE 9-1 (5-0)

Környe, vezette: Széplábi G. (Ferling Á., Kreitl T.).

Környe: Szemeti – Fábián, Mészáros (Tóth V., 46.), Zelenai, Sárközi, Pankotai, Kovács R., Békefi, Boda (Altrichter, 68.), Szalczinger (Erdelics, 46.), Török. Edző: Selymes Attila.

Kocs: Natkai – Kovács I., Gombos, Kisék, Adorjáni, Daróczi (Csonka, 46.), Barsi Zs., Kovács K., Gombik L., Nagy, Eszlári (Szűcs, 70.). Edző: Bódis Tamás.

A Környe jó, a Kocs pocsék formában várta a meccset, így nem is lehetett más, mint kiütés. A félidőben már öt gól volt a különbség a hazaiak javára, de a szünet után sem álltak le, hiába tudott szépíteni a Kocs. Végül tíz gól esett a találkozón, amiből csak egyet vágott a Kocs. Pankotai Zoltán mesternégyessel zárt.

Gólszerző: Mészáros (10.), Pankotai (23., 38., 72., 86.), Zelenai (35.), Békefi (44.), Erdelics (59., 68.), illetve Csonka (62.).

Mocsa KSE—Tardosi FC 4-1 (1-0)

Mocsa, vezette: Horváth I. (Szabó G., Jámbor B.).

Mocsa: Kovács M. – Pokk R. (Szakács, 46.), Natkai (Vass, 68.), Pokk J., Rácz R., Csizmadia, Karsai (Prógli, 46.), Varga, Farkas (Gorzsás, 46.), Rácz J. R., Jordán G. (Kántor, 68.). Edző: Jordán Jenő.

Tardos: Slezinger – Kovács H., Lipóczky, Visnyovszki, Csukás, Mészáros P., Kádas, Varsányi. Technikai vezető: Árendás József.

A Mocsa is robog tovább az úton, hogy a dobogón végezhessen. Ehhez ismét egy kötelező feladaton vannak túl egy győzelemmel. A Tardos rosszul rajtolt, így a Mocsa célja nem is lehetett más, mint a győzelem. Az első félidőben csak egyet lőtt a Mocsa a nyolc fővel kiálló Tardosnak, ám a szünet után gyorsan megduplázták ezt. Csak két percig volt kettő a különbség, hiszen a Tardos gyorsan szépített, de a meccs utolsó perceiben Rácz és Csizmadia is betalált, így végül magabiztossá vált a győzelem.

Gólszerző: Rácz R. (17., 89.), Rácz J. R. (53.), Csizmadia (87.), illetve Lipóczky (55.).

Piliscsévi SE—Etei SE 1-4 (1-1)

Piliscsév, vezette: Szeibert P. (Szabó G. M., Csongrádi Cs.).

Piliscsév: Hargitai – Rábl, Tirpák, Béres (Koller T., 64.), Hutera, Danov, Török, Varga, Morecz B. (Gálicz, 78.), Koller G., Bogárdi (Mészáros, 56.).

Ete: Sulyok – Rigó, Puzsoma, Baráth, Farkas, Roll, Szabó P. (Tálos G., 78.), Biri, Szeles, Tóth, Dávid. Edző: Boros György.

Az Ete nagy rangadót játszott a Piliscsév ellen, de magabiztosan behúzta azt. Nem véletlenül állnak a második helyen a vendégek, vissza akarnak jutni a megye egybe. Ehhez most a Piliscsévet kellett legyőzni. Az első félidő nehéz volt, hiszen Puzsoma góljára hamar reagált Danov révén a Piliscsév, így a szünetre egállal mentek a felek, ám a térfélcsere után az emberelőnyben játszó Ete felőrölte ellenfelét. Három gólt szereztek az elfáradó cséviek ellen, így magabiztosan vitték haza a három pontot.

Gólszerző: Danov (16.), illetve Puzsoma (9.), Tóth (56.), Farkas (75.), Roll (78.).

Kiállítva: Varga (26., Piliscsév).

Pilismarót SC—Ászár KSE 3-2 (2-0)

Pilismarót, vezette: Németh R. (Janovics I., Nagy G.).

Pilismarót: Ördög – Stefanek, Szarka (Juhász, 46.), Bálint, Kovács P., Stáhl (Németh F., 68.), Schubauer (Kneiszel, 72.), Visnyovszki, Méhes, Pintér M. L., Kovács D. Edző: Osvald Zsolt.

Ászár: Sommer – Szabó, Nokta, Rakó D., Soha, Ligeti, Varga M., Kiss, Nagy M. (Takács, 87.), Hnizda, Molnár (Pirik, 46.). Edző: Rakó László.

Gólszerző: Visnyovszki (20.), Schubauer (44., 55.), illetve Kiss (65.), Varga M. (70.).

A Pilismarót továbbra sem áll le, most is egy jó meccset tudtak megnyerni. Az 55. percre már hárommal mentek az Ászár ellen, amikor az ellenfél felébredt. Ekkor az Ászár kettőt is lőtt, ami igazán szorossá tette a meccset, de a pontot érő harmadik gólt már nem tudták megszerezni a vendégek, így az újonc Pilismarót továbbra is az élmezőny fontos tagja.

Süttői SC—Gyermely 4-0 (0-0)

Süttő, vezette: Mihályi G. (Szabó Rácz J., Farkas B.).

Süttő: Karvalics – Magai, Nagy D. Z., Varga M., Tárai G., Ölveczky, Gebei, Székely (Buxbaum, 77.), Belovai, Gáll (Szőke, 61.), Juhász. Edző: Mátyás Zsolt.

Gyermely: Kővári – Izsó, Stréhli N., Gombás, Stréhli A., Kiss G. (Tóth Z., 55.), Balázs, Tömör, Kiss T., Veszelovszki, Nagy Zs.

Az első fordulókban mindkét csapat beragadt, azóta viszont a Süttő úgy jön fel, mint régen. Az első félidő nem hozott gólt, ismerkedtek egymással a csapatok, a félidei fejmosás azonban jót tett a hazai fejeknek (és lábaknak), hiszen a 45 perc alatt négyet is rúgtak a Gyermelynek. Ezzel a Süttő a hatodik helyen áll jelenleg.

Gólszerző: Magai (61., 70.), Székely (72.), Buxbaum (89.).

Szabadnapos: TFCE Tatabánya.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.