Megyei III. osztály, Északi csoport, 8. forduló

Első győzelme során kilencet lőtt a Ceferino

Továbbra is hatalmas meglepetés a Dunaszentmiklós jó szereplése.
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 8. forduló

Első győzelme során kilencet lőtt a Ceferino

Továbbra is hatalmas meglepetés a Dunaszentmiklós jó szereplése.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 8. forduló

Első győzelme során kilencet lőtt a Ceferino

Továbbra is hatalmas meglepetés a Dunaszentmiklós jó szereplése.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Baj KSE–Epöl-Máriahalom 7-1 (5-0)

Baj, vezette: Szűcs S. (Büki G., Vankó M.).

Baj: Kovács M. (Nagy, 46.) – Godina, Tobik, Beigelbeck, Bujdos, Mészáros B. (Megtért, 50.), Túri, Kovács B. (Nádolszky, 46.), Somogyi (Bugyi, 62.), Németh, Kutak. Edző: Zombori Zoltán.

Epöl-Máriahalom: Kovács A. – Tóth, Genszki, Mészáros G., Imre T., Somogyi (Lénárt J., 46.), Üveges (Kelemen, 20.), Lénárt P. (Romfa, 46.), Matkó, Horváth, Imre J.

Továbbra sem áll le a Baj, most épp az Epöl baját látták el. Az első félidőben félelmetes játékot mutatva öttel mentek már, de a szünet után rúgtak még kettőt, így aligha bánják, hogy az Epöl szépíteni tudott. A Baj jelenleg a negyedik helyen áll.

Gólszerző: Bujdos (5.), Somogyi (9., 45.), Kovács B. (16.), Kutak (26., 49., 86.), illetve Kelemen (59.).

Bajnai SE–Vértestolnai TE 1-5 (0-2)

Bajna, vezette: Szűcs S. (Kovács M.).

Bajna: Szántai (Előd, 83.) – Győri, Varga L. B., Marsi, Pallagi, Madari (Tóth L., 78.), Tóth M. A., Lévai (Varga M. J., 46.), Kuczmog, Pongrácz, Pásztor.

Vértestolna: Barassó – Pálinkás, Szőnyi (Sárközi, 76.), Enyedi (Pruzsina, 71.), Goldschmidt T., Kun (Visnyovszki, 76.), Goldschmidt Z. (Erdős, 60.), Chmelovics (Laczi, 40.), Velencei, Szarvas (Haraszti, 68.), Miklos (Fülöp, 71.). Technikai vezető: Busch Imre.

A Vértestolna az újonc Bajnához látogatott, és nem adott esélyt. A Goldschmidt-tesók nem adtak kegyelmet, hiszen ketten ötöt pakoltak be a hazaiak kapujába, amire a meccs végén tudott csak egy szépségtapaszt feltenni a Bajna. Tibor négyet, Zoltán egyet vállalt, a Vértestolna így a hatodik.

Gólszerző: Tóth M. A. (90.), illetve Goldschmidt T. (7., 54., 77., 87.), Goldschmidt Z. (26.).

Bajóti Szikra SE–Héreg FC 5-1 (3-0)

Bajót, vezette: Józsa Cs.

Bajót: Seres – Kaptás, Kocsis, Rácz (Vida, 63.), Pálinkás, Török, Prskó (Kecskés, 46.), Gách (Biró, 75.), Galba, Teiter (Varga L., 46.), Juhász I. Tamás (Nyéki, 66.). Technikai vezető: Dudás Júlia.

Héreg: Bodnár – Lovasi, Beck, Háder, Verbulecz, Nemes, Tráj, Forgó, Pisla, Szalay. Technikai vezető: Vörös Balázs.

A címvédő Bajót és a Héreg is sokgólos meccseket szereti, ez most sem volt másképp. Az első félidőben hármat berámolt a Bajót, amire a szünet után a negyediket is rárúgta. Ekkor szépített a Héreg, de a meccs végén az ötödiket is meg tudta szerezni a Bajót, így nem nagyon volt kérdés, melyik csapaté lesz a három pont.

Gólszerző: Rácz (28., 53.), Galba (40., 44.), Kecskés (85.), illetve Lovasi (67.).

Ceferino Roma Csapat– Annavölgyi BSE 9-2 (5-1)

Esztergom, vezette: Tomacsek B. (Péntek E. R.).

Ceferino: Dósai – Sárközi József (Kovács R. Sz., 61.), Egri (Sárközi János, 66.), Varga, Cauxeiro, Oyedeji, Sárközi F. (Sárközi D., 66.), Suki, Bujka J. (Sipos, 66.), Móra, Farkas.

Annavölgy: Szabó – Ferenczi, Pulai, Turcsán, Dékány, Lénárt, Bauer R., Sasvári, Turi, Szegvári, Ferenczy I. Edző: Ferenczy László.

Megszerezte első győzelmét a Ceferino, egyből egy hatalmas kiütéssel. A forduló előtt egyik csapatnak sem volt még győzelme, így a tét ez volt. Az Annavölgy szerezte meg a vezetést, de nem sokáig örülhettek ennek, hiszen rögtön egyenlített a Ceferino, innen pedig nem volt visszaút. A félidőre már 5-1 volt, a szünet után pedig tovább nőtt a különbség. A végén 11 gólt láthatott a közönség, a csere nélkül elutazó Annavölgy így kilencet kapott.

Gólszerző: Suki (7.), Cauxeiro (19., 34., 87.), Varga (35., 38.), Egri (56.), Sárközi D. (82., 84.), illetve Dékány (5.), Lénárt (49.).

Csolnoki SZSE– Szárligeti SE 0-1 (0-1)

Csolnok, vezette: Lovas G. (Schüller Zs.).

Csolnok: Tóth – Bulfán (Varga, 46.), Parti (Vörös D. Z., 59.), Gál (Hendrich, 32.), Farkas A., Kovács, Lévai (Cserepes, 41.), Farkas G. (Benke, 46.), Kocsis G., Nagy, Tafferner. Edző: Vigh Attila.

Szárliget: Farkas Z. M. – Farkas D. (Németh, 78.), Pozsonyi T. P., Ungvári, Maróti, Bányai, Szabó M., Szabó R., Nagy (Kapui, 46.), Balogh, Bolla K. (Mikulinczki, 65.). Edző: Mezei Ferenc.

Nagy rangadót játszott a két csapat, hiszen jól kezdték a bajnokságot, és akár a dobogóra is esélyesek lehetnek. Ehhez most a Szárliget lépett közelebb, miután a 10. percben megszerezték a találkozó egyetlen gólját. Nem meglepő módon Farkas volt az elkövető. Ezzel a Szárliget maradt listavezető egy ponttal a Bajót előtt.

Gólszerző: Farkas D. (10.).

Dunaszentmiklósi SE–TABAK 3-1 (2-0)

Dunaszentmiklós, vezette: Büki G. (Hegedüs P., Vankó M.).

Dunaszentmiklós: Bakos – Dinga (Schmidt Sz., 72.), Schlepp, Schmidt M., Schmidt D. Z., Stodola, Takács, Kerekes (Apagyi, 75.), Gurgulits, Soós (Hartmann, 56.), Németh. Technikai vezető: Nágel Imre.

TABAK: Farkas – Felföldi G., Hegedűs (Kása, 46.), Kara L., Viszolai (Békési Á., 60.), Juhász, Vágási (Zima, 46.), Kara K., Labancz, Nemes, Felföldi Á. K. Edző: Szabó Ferenc.

A Dunaszentmiklós eddig az északi csoport meglepetése, hiszen a dobogón állnak, immáron hat győzelemmel. Ezúttal a TABAK látogatott hozzájuk, ami nem ígérkezett könnyűnek, ennek ellenére már a hatodik percben megvolt az előny a hazaiaknak. A szünetig megduplázták ezt, majd a térfélcsere után, a második félidő derekán meglőtték a harmadikat is. Pár perccel később ugyan szépített a Tokodaltáró, de ez már nem volt jelentőséggel a három pont sorsára.

Gólszerző: Schlepp (6.), Schmidt M. (34.), Kerekes (75.), illetve Juhász (77.).

Tokod SE–Lábatlani ESE 2-2 (1-0)

Tokod, vezette: Bankó I. (Thot Sz., Füleki M.).

Tokod: Tóth L. – Tóth M. K. (Bartl, 66.), Cauxeiro (Horváth I. Richárd, 58.), Kiss Sz., Gál, Vajda (Nagy Sz. G., 62.), Balogh, Szőke, Hőgyes (Robotka, 52.), Horváth II. Richárd, Berber. Edző: Kiss László.

Lábatlan: Török – Juhász, Németh, Nagy A., Dudás, Ladányi, Tenki, Budaházi, Ollé (Szalai, 75.), Lengyel, Konrád (Bélai, 62.). Technikai vezető: Balla László József.

Ez a találkozó is nagy rangadó volt, hiszen a Tokod jó erőkből áll, a Lábatlan pedig szeretne a dobogón végezni. Az érdekes találkozón a Tokod talált be a 22. percben, onnan pedig egy hosszú szünet következett. A Lábatlan a 87. percben egyenlített, de két perccel később a Tokod visszavette a vezetést. Amikor már azt hitték sokan, hogy a Tokod otthon tartja a három pontot, jött Budavári, és a 92. percben döntetlenre mentette a találkozót.

Gólszerző: Balogh (22.), Bartl (89.), illetve Tenki (87.), Budaházi (92.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.