Megyei III. osztály, Déli csoport, 10. forduló

Rangadót nyert a Naszály, megvan a Kisbér első veresége

A Várgesztes továbbra is szárnyal, már a második helyen állnak.
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 10. forduló

Rangadót nyert a Naszály, megvan a Kisbér első veresége

A Várgesztes továbbra is szárnyal, már a második helyen állnak.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 10. forduló

Rangadót nyert a Naszály, megvan a Kisbér első veresége

A Várgesztes továbbra is szárnyal, már a második helyen állnak.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

D.M.A.C. Dunaalmás– Császári SE 0-3 (0-2)

Dunaalmás, vezette: Józsa Cs. (Gaszner T., Sipos H. I.).

Dunaalmás: Szelőczey – Tőcsér, Rubin, Mezei, Varga, Király, Csordás, Bazsika N. (Domján, 65.), Venczel, Szabó K., Fiedler. Technikai vezető: Hegedűs Sándor.

Császár: Karászi – Cseh, Szabó M., Mész G., Bauer, Rendes (Molnár, 70.), Beke, Kisvári (Horváth, 65.), Áment, Akóts, Cságola. Technikai vezető: Falman Bálint Péter.

A Császár a múlt heti bukás után nyerni tudott. Még fél óra sem telt el, mikor Rendes duplájával 2-0-ra mentek a vendégek. A szünet után Bauer aztán hozta a szokás szerinti gólját, így a vége egy hármas lett.

Gólszerző: Rendes (11., 29.), Bauer (65.).

Kisbéri SSE–Bakonyszombathely KSE 3-5 (1-3)

Kisbér, vezette: Vojvoda M. (Hegedüs P., Marosi M.).

Kisbér: Kanozsai – Csaba (Takács G., 46.), Wendl, Otoltics, Kovács T. (Horváth, 29.), Kósz, Szabó M., Papp (Tóth G., 70.), Korompay (Szabó B., 68.), Végh, Wolf (Vaderna, 60.).

Bakonyszombathely: Laszák – Kovács L., Bakács (Cserháti Roland, 61.), Gansperger, Cserháti Richárd, Tóth A., Czeglédi, Váli (Szabados, 87.), Szabó Cs. P., Takács P., Tóth S. Technikai vezető: Olsa József.

Elszenvedte első vereségét a Kisbér! A Bakonyszombathely is jól kezdte a bajnokságot, ahogy a Kisbér is, így igazi rangadó volt ez a találkozó. Tóth Sándor büntetőből szerzett góljára még reagált a Kisbér, ám ezután Váli hintett egy hármast, amire ugyan lőtt egy szépítő gólt a Kisbér, de a vendégek rögtön visszaállították a különbséget. A meccset a hazaiak zárták góllal, de így is a Bakonyszombathely nyert.

Gólszerző: Kósz (28.), Tóth G. (71.), Otoltics (89.), illetve Tóth S. (5.), Váli (31., 33., 52., 73.).

Kiállítva: Kanozsai (80.).

Dad KSE–Almásfüzitői SC 1-1 (0-1)

Dad, vezette: Villám Cs. (Vojvoda M., Marosi M.).

Dad: Drotár – Cseh F., Bagi A. J., Magyar, Magyar, Magyarcsik, Kozma G. (Szilágyi, 46.), Kovács, Török, Markó, Berkovics, Horváth.

Almásfüzitő: Deres – Móricz, Ruzicska (Parcsami P. Zs., 46.), Mózes, Ligacs (Réti, 87.), Kolompár (Parcsami Zs., 84.), Mihaliszkó (Bartus, 71.), Illek, Szalai, Szabó, Balázs A. (Cseh J., 81.). Edző: Berlik Zsolt.

Mindkét csapat javítani akart, de végül egyiknek sem jött össze. Az Almásfüzitő igen beragadt, ám a vezetést az első félidő derekán megszerezték a vezetést. Sokáig úgy festett, hogy a vendégek elviszik mindhárom pontot, de az utolsó percekben Török büntetőből egyenlített, így a Dad otthon tartott egy pontot.

Gólszerző: Török (87.), illetve Kolompár (26.).

Gesztesi SE– Bakonysárkányi SE 2-0 (1-0)

Várgesztes, vezette: Drexler D. (Vas K.).

Gesztes: Kalics – Link (Schrey, 81.), Szalontai, Turóczi, Hernádi, Schmidt (Valakovics, 63.), Balogh (Dóra, 81.), Hideg, Buknicz (Csordás, 65.), Mo[p]lnár (Anicka, 56.), Németh R. Technikai vezető: Rausch János.

Bakonysárkány: Ambrus – Róth, Ritter, Varga, Doktor, Dezső (Petőcz, 53.), Spohn G., Németh P., Spohn K. (Horváth, 77.), Koncz (Czulák D., 89.), Csapó A. (Futó, 75.). Technikai vezető: Mikola Géza.[/p]

Tovább robog a Várgesztes! A Bakonysárkány ellen nem számíthattak könnyű meccsre, ám a vezetést még az első félidőben megszerezte a hazai csapat. Sokáig nem esett több gól, ám a meccs végén megduplázta előnyét a Várgesztes, amivel otthon is tartották a három pontot. Ezzel a Várgesztes a második helyen áll, ilyen előkelő pozícióban régen nem voltak.

Gólszerző: Turóczi (33.), Németh R. (85.).

Réde KSE–Kisigmándi KSK 2-4 (1-2)

Réde, vezette: Hegedüs R. (Rózsa Zs. K., Drabon B.) Réde: Léhner – Sinka Á., Kemény (Egri, 18.), Hutvágner, Herman (Nebehaj M., 55.), Buzál (Nikovits, 75.), Holczinger, Czigány, Berszán, Balogh, Zsargó (Bozori, 72.). Technikai vezető: Volf Csaba Sándor.

Kisigmánd: Székely – Maráz, Csige, Sándor, Szalai Á., Farkas J., Kugli (Fancsik, 55.), Kozicz, Török, Széles, Morvai.

A Réde az újonc Kisigmánd ellen sem tudott pontot szerezni. A vendégek vezetőgóljára ugyan még jött egy egyenlítés, de Szalai találatával visszaállította a vezetést a Kisigmánd. A szünet után aztán gyorsan lőtt kettőt a vendég alakulat, ezzel el is dőlt a meccs. A találkozót a Réde zárta góllal, de a három pontot a Kisigmánd vitte haza.

Gólszerző: Holczinger (24.), Sinka Á. (89.), illetve Török (12.), Szalai Á. (30.), Széles (67.), Sándor (73.).

Szákszendi SE– BSE-Tárkány II. 8-0 (3-0)

Szákszend, vezette: Szabó V. (Gaszner T., Sipos H. I.).

Szákszend: Farkas L. – Klestenitz Á., Samu G. (Vona, 53.), Peti, Gerlinger (Klestenitz M., 53.), Hideg, Veiner, Kovács, Cseh (Mayer, 67.), Kiss L., Kiss J. Technikai vezető: Simon József.

Tárkány: Németh – Farkas J., Erdei, Fekete, Buruli, Horváth, Tóth, Bálint, Nagy, Bednár, Sárközi.

A Szákszend évek óta jó, ám erre a szezonra már a pontok is úgy jönnek. Most a félig újonc BSE II látogatott hozzájuk, de a Szákszend nem adott esélyt. A szünetig még csak három volt a különbség, ám a térfélcsere után még ötöt lőtt a Szákszend, így egy nyolcas lett a vége.

Gólszerző: Erdei (öngól, 11.), Gerlinger (26.), Hideg (37.), Kovács (67.), Vona (70., 82.), Kiss J. (72.), Klestenitz M. (87.).

Kiállítva: Erdei (17.).

Weldtech-Naszály SE– Csémi SE 3-2 (3-0)

Naszály, vezette: Baranyai L. (Dávid R., Korcsok D. A.).

Naszály: Nagy P. – Nagy T., Tóth (Hebling, 70.), Nagy G. (Sáling, 91.), Kóródi B. (Somogyi, 61.), Nyári (Gulyás, 58.), Kucsera, Nagy F. (Németh G., 80.), Gyalogos, Szántó, Hamza (Szuri, 91.). Edző: Mátyás Gábor.

Csém: Blascsák – Oláh, Buzás, Körmendi (Csöre, 65.), Juhász, Szabó Cs., Kollár, Hódosi, Soós, Gerencsér, Dián G. Edző: Szabó István.

Rangadót nyert a Naszály! Mindkét együttes jól kezdte a bajnokságot, csak két pont volt közöttük. Ez a meccsen is látszott. Az első félidő a Naszályé volt, hármat is lőttek, a térfélcsere után pedig a Csém félideje következett, a vendégek kettőt is szereztek, igaz, mindkettőt büntetőből. Az egyenlítés azonban nem jött össze, ez pedig azt jelenti, hogy a Naszály vezeti a tabellát továbbra is.

Gólszerző: Tóth (20.), Hamza (35.), Kóródi B. (43.), illetve Dián G. (52., 63.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.