Eurotrade megyei II. osztály, felnőtt, 11. forduló

Az Ete megszorongatta a Tatabányát

Kettős emberhátrányban is nyerni tudott a Süttő.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, felnőtt, 11. forduló

Az Ete megszorongatta a Tatabányát

Kettős emberhátrányban is nyerni tudott a Süttő.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, felnőtt, 11. forduló

Az Ete megszorongatta a Tatabányát

Kettős emberhátrányban is nyerni tudott a Süttő.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Vértesi Erőmű SE–Pilismarót SC 0-1 (0-0)

Tatabánya, vezette: Vojvoda M. (Frank V. L., Lőrincz D.).

Vértesi Erőmű: Papp – Farkas, Turza, Lakatos, Lukács, Mig G. Z., Halász, Ratimarszky, Szigeti, Szeibert, Lajtos. Technikai vezető: Auerbach Péter.

Pilismarót: Pintér K. – Stefanek, Kneiszel (Gerencsér, 78.), Iván, Csipor (Juhász, 90.), Kovács P., Imre, Méhes, Pintér M. L., Kovács D., Visnyovszki. Edző: Osvald Zsolt.

A Pilismarót ezúttal egy egygólos meccsen tudott nyerni, ami ritka náluk, de már előfordult. Most éppen a Vértesi Erőműhöz látogattak, és a szoros meccsen Kneiszel második félidőben szerzett gólja döntötte el. Ezzel tovább menetel az újonc.

Gólszerző: Kneiszel (68.).

Etei SE–TFCE Tatabánya 1-3 (0-1)

Ete, vezette: Kolonics G. (Horváth I., Büki F.).

Ete: Sulyok – Rigó, Farkas Z., Puzsoma, Baráth (Biri, 64.), Gyüszi, Roll, Szeles, Proceller, Tóth, Dávid. Edző: Boros György.

TFCE: Balla – Kovács, Árvai (Horváth Á. A., 90.), Nagy, Megyesi, Wágner (Klausz, 82.), Soltész, Krupánszki, Farkas M. (Pawelecz, 82.), Hajas, Farkas V. Edző: P. Nagy László.

Végül a Tatabánya nyerte a forduló rangadóját! Az Ete a második, a Tatabánya az első helyről várta a csatát, és a forduló előtt egyik csapatnak sem volt veresége. Ehhez a meccsen az Ete került közelebb, hiszen Árvai szinte a középkezdés után megszerezte a vezetést a vendégeknek. Az első félidő végén aztán emberhátrányba került az Ete, Tóthot szórta ki a játékvezető, ami igencsak megnehezítette a hazaiak dolgát. A szünet után aztán Megyesi talált be, ám az Ete tíz emberrel is szépíteni tudott. A meccs végén Klausz is ünnepelhetett, így egy szoros meccsen biztosította be a három pontot a Tatabánya. Ezzel együtt még idén nem játszottak ilyen szoros bajnoki meccset.

Gólszerző: Puzsoma (76.), illetve Árvai (1.), Megyesi (72.), Klausz (89.).

Kiállítva: Tóth (44.), Gyüszi (89.).

Ászár KSE–Környe SE 3-5 (1-2)

Ászár, vezette: Kiss L. (Varga I., Lőrincz D.).

Ászár: Kohl – Nokta, Rakó D., Soha, Ligeti (Bősze, 80.), Varga M., Kiss J., Nagy M. (Répási, 77.), Hnizda, Molnár (Pirik, 63.), Szabó. Edző: Rakó László.

Környe: Szemeti – Tóth V., Fábián, Mészáros, Zelenai, Sárközi (Erdelics, 68.), Pankotai (Tóth N. N., 83.), Békefi, Boda, Szalczinger (Kishonti, 83.), Török. Edző: Selymes Attila.

Gólszerző: Rakó D. (42.), Kiss J. (63.), Soha (70.), illetve Pankotai (11., 62., 73.), Békefi (34.), Török (80.).

A Környe is remekel, egy igazán izgalmas meccsen tudták elhozni mind a három pontot Ászárról. A meccs legnagyobb részében a vendégek vezettek, ám 3-1-ről az Ászár felállt, és egyenlíteni tudott. Igaz, nem sokáig, hiszen a Környe gyorsan visszaszerezte a vezetést, így a vége 3-5 lett a környeiek javára. Ezzel a Környe továbbra is a negyedik.

Gyermely–Bar-Nul Szomódi SE 1-4 (0-0)

Gyermely, vezette: Balázs K. (Ferling Á., Sirokmán A.).

Gyermely: Kővári – Izsó, Stréhli N., Juhász, Nagy Á., Tóth Z., Tömör, Kiss, Veszelovszki, Vers, Nagy Zs.

Szomód: Ficsur – Bujdosó, Székely (Tápai, 84.), Bárányos, Szili, Gerencsér (Vipler, 71.), Czeglédi, Metzger, Lounes, Clerc, Sándor (Szentiványi, 46.). Edző: Tóth János.

A Gyermelynek továbbra sem megy, a Szomód a meccs végén tudott nyerni. AZ első 75 percben nem találtak fogást egymáson az ellenfelek, ám ezután minden megváltozott. Ekkor megszerezte a vezetést a Gyermely, amivel igazán felbőszítették a Szomódot. A maradék negyed órában négyet is rúgtak, az elsőt büntetőből. Ezzel nem csak megfordították, hanem magabiztosan meg is nyerték a meccset.

Gólszerző: Kiss (76.), illetve Czeglédi (78., 80., 93.), Szentiványi (79.).

Kocs KSE–Banai KSK 2-1 (0-0)

Kocs, vezette: Szabó G. (Horváth I., Hegedüs R.).

Kocs: Natkai – Kovács I. (Eszlári, 88.), Gombos, Kisék, Adorjáni (Bercsi, 68.), Gombik Tamás, Barsi Zs., Gombik Tibor, Dombi (Szűcs, 81.), Gombik L. (Csonka, 60.), Nagy. Edző: Bódis Tamás.

Bana: Pirik – Dobai, Brulich, Szabó A., Vincze Z., Zsolnai A. (Zsolnai J., 46.), Molnár, Rózsahegyi, Róth G., Róth M. (Márkus, 73.), Járóka. Technikai vezető: Angyal Roland.

Fontos rangadó volt ez, hiszen mindkét csapatot a kiesés réme fenyegeti, hiszen a forduló előtt mindössze egy-egy győzelemmel álltak. A góltalan első félidő után aztán percek alatt három gól is esett, amiből a hazai csapat kettőt lőtt. Itt el is zárták a gólcsapot, hiszen ki is alakult a végeredmény. A csereként beállt Márkus mindössze tíz percet tölthetett a pályán, miután a játékvezető leküldte.

Gólszerző: Gombik Tibor (47.), Kovács I. (51.), illetve Szabó A. (48.).

Kiállítva: Márkus (84.).

Tardosi FC–Süttői SC 1-2 (0-0)

Tardos, vezette: Jurák F. (Katona B. M., Baranyai L.).

Tardos: Varsányi – Kovács H., Zhorela, Lipóczky, Kovács K. M. (Hornyák, 71.), Mészáros P., Visnyovszki, Kádas, Ádám (Szalados, 46.), Szileszki (Juhász, 77.), Tebele. Technikai vezető: Árendás József.

Süttő: Karvalics – Belovai, Juhász, Szőke, Tárai G., Székely (Mátyás Zs., 86.), Gebei, Ölveczky, Galambosi, Varga M., Nagy. Játékos-edző: Mátyás Zsolt.

A Tardosnak sem megy, ellenben a Süttőnek! A vezetést a találkozón ugyan a hazai alakulat szerezte meg, de tíz perc sem kellett, hogy a Süttő egyenlítsen. A második félidő elkezdése után aztán a vezetést is megszerezte a Süttő. Ezt követően a kiállításoké volt a főszerep. Előbb az 58., majd a 80. percben szórtak ki egy vendégjátékost, de kettős emberelőnyben sem tudott egyenlíteni a Tardos. A 88. percben aztán egy kettős kiállítás is történt, ám ez csak a meleg vizet határozta meg, a mérkőzés kimenetelét nem. A Süttő azonban a következő fordulóban bajban lehet, hiszen három játékosuk sem játszhat...

Gólszerző: Lipóczky (20.), illetve Belovai (28.), Gebei (48.).

Kiállítva: Hornyák (88.), illetve Varga M. (58.), Ölveczky (80.), Szőke (88.).

TÉG-Felsőgalla–Piliscsévi SE 0-2 (0-1)

Tatabánya, vezette: Csejtei Cs. (Nagy G., Drabon B.).

Felsőgalla: Hanus – Scheib, Magyari V., Együd (Herceg, 82.), Magyari M., Benő, Hajzer (Mata, 84.), Szabacsi, Zettisch, Kósa, Kiss.

Piliscsév: Simon – Salik, Rábl, Szabó (Mesterházi I. Csaba, 46., Béres, 75.), Török, Tirpák, Koller T., Hutera, Jámbor, Danov, Koller G. Technikai vezető: Gálicz Ferenc.

A Felsőgalla magasan elmarad az előző szezonbeli szereplésétől, ezúttal a Piliscsévtől kaptak ki hazai pályán. Pedig a forduló előtt csak két ponttal állt jobban a csévi gárda, de ezen a meccsen ötre növelte előnyét. Az első félidőben Tirpák, a másodikban Koller rezgette meg a hálót, így a Piliscsév három ponttal utazhatott haza. A Felsőgalla tíz meccs után tíz ponttal a tizedik.

Gólszerző: Tirpák (19.), Koller T. (85.).

Szabadnapos: Mocsa KSE.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.