Megyei III. osztály, Déli csoport, 11. forduló

Négygólos hátrányból állt fel a Kisigmánd a tizennégy gólos döntetlen során

Elképesztő, mi volt délen...
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 11. forduló

Négygólos hátrányból állt fel a Kisigmánd a tizennégy gólos döntetlen során

Elképesztő, mi volt délen...
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 11. forduló

Négygólos hátrányból állt fel a Kisigmánd a tizennégy gólos döntetlen során

Elképesztő, mi volt délen...

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

BSE-Tárkány II.–Weldtech-Naszály SE 1-7 (0-2)

Tárkány, vezette: Csákány B. (Hegedüs R.).

Tárkány: Németh N. – Fekete, Kozma, Marcinkó (Farkas, 72.), Szalai, Horváth, Tóth, Janecskó (Buruli, 46.), Bednár, Takács, Sárközi.

Naszály: Nagy P. – Nagy T., Sáling, Kecskés (Gulyás, 61.), Nagy G. (Kóródi B., 72.), Gyalogos (Somogyi, 68.), Szuri (Németh G., 68.), Nyári (Nagy F., 56.), Kucsera, Szántó, Hamza. Edző: Mátyás Gábor.

A Naszály egy hétig volt Tárkányon, azaz magabiztosan diadalmaskodott a hazaiak ellen. Az első negyven percben nem esett gól, ám öt perc alatt is kétgólos előnyre tudott szert tenni a Naszály a félidőig. Ezt követően jött a harmadik találat, amire ugyan a Tárkány reagált, de a vendégek még négy gólt szereztek, kiütve ellenfelüket.

Gólszerző: Buruli (54.), illetve Kucsera (40.), Kecskés (45.), Nagy G. (52.), Szuri (65.), Somogyi (71.), Németh G. (75.), Nagy T. (81.).

Kiállítva: Horváth (44.), Bednár (78.) - mindketten BSE-Tárkány.

Bakonyszombathely KSE–D.M.A.C. Dunaalmás 7-4 (4-2)

Bakonyszombathely, vezette: Szabó M. (Jámbor B.).

Bakonyszombathely: Polgár (Laszák, 46.) – Mészáros I. (Mészáros T., 77.), Kovács, Bakács (Vass, 57.), Cserháti Richárd, Tóth A., Takács P. (Gellér, 70.), Váli, Szabó Cs. P., Gansperger (Szabados, 85.), Tóth S. Technikai vezető: Olsa József.

Dunaalmás: Kaufmann – Borbély, Janetka, Mezei, Szelőczey, Csordás, Bazsika N. (Bazsika R., 18.), Király, Szabó K., Lencse, Fiedler. Technikai vezető: Hegedűs Sándor.

Micsoda meccs! A vezetést a Dunaalmás szerezte meg, ám egy perccel később egy öngóllal már egál volt. Egy húsz perc csönd után rákapcsolt a Bakonyszombathely, és percek alatt hármat is rúgtak. A szünet előtt még szépített a Dunaalmás, majd a térfélcsere után visszajöttek egy gólra. Ezek után mindkét fél betalált, ám az utolsó tizenöt percben Váli duplázott, amire már a vendégeknek nem volt válaszuk. Ezzel végül őrült meccsen a hazaiak tartották otthon a három pontot.

Gólszerző: Szabó K. (öngól, 7.), Tóth S. (29.), Cserháti Richárd (32., 33., 59.), Váli (74., 90.), illetve Fiedler (6.), Csordás (40.), Lencse (55.), Borbély (71.).

Császári SE–Dad KSE 2-0 (1-0)

Császár, vezette: Drexler D. (Vas K.).

Császár: Karászi – Cseh G., Mész L. (Cságola, 48.), Szabó M., Mész G. (Bagócsi, 85.), Bauer, Rendes, Beke (Vincze, 63.), Kisvári, Áment (Akóts, 69.), Szabó G. (Horváth Péter, 70.).

Dad: Magyar – Cseh F., Bagi A. J., Devecz, Magyarcsik, Olosz, Kovács, Török, Markó, Mayer Á. (Szilágyi, 11.), Horváth Péter.

Rangadót tudott nyerni a Császár. A szomszédos Dadot fogadták, és ha nem is nagyon, de győzelmet arattak. Az első félidőben Mész, a szünet után pedig Bauer talált be a dadiak kapujába. Az utolsó negyed órában emberelőnyben játszhatott a Császár, ám ekkor már nem született gól.

Gólszerző: Mész L. (40.), Bauer (68.).

Kiállítva: Horváth Péter, Dad, 75.).

Csémi SE–Gesztesi SE 1-0 (0-0)

Csém, vezette: Vojvoda M. (Mohos K., Kovács M.).

Csém: Blascsák (Farkas, 78.) – Oláh, Buzás, Csöre (Takács, 88.), Juhász, Szabó Cs., Kollár (Vas, 94.), Gulyás, Soós, Gerencsér (Bagó, 73.), Horváth (Körmendi, 68.). Edző: Szabó István.

Gesztes: Kalics – Link, Szalontai, Turóczi, Schmidt (Dóra, 78.), Gruber, Hegyi (Anicka, 63.), Buknicz (Vendégh, 75.), Ginder, Molnár (Csordás, 63.), Németh. Technikai vezető: Pillmann Zoltán.

Fontos rangadót nyert a Csém, ezzel beérte a Várgesztest a tabellán. Mindkét csapat jól kezdte a bajnokságot, így igen fontos volt ez a találka mindkettőjüknek. A sok mezőnymunkával tarkított meccsen végül egy gól döntött, ezt a csémiek gólfelelőse, Csöre Péter rúgta. Ezzel pedig a Csém tartotta otthon a három pontot.

Gólszerző: Csöre (67.).

Kisigmándi KSK–Szákszendi SE 7-7 (2-4)

Kisigmánd, vezette: Szabó V. (Gaszner T., Sipos H. I.).

Kisigmánd: Farkas F. – Morvai, Szalai J. I., Maráz, Csige, Sándor, Szalai Á., Farkas J., Székely (Kugli, 85.), Török (Fancsik, 90.), Széles.

Szákszend: Farkas L. – Klestenitz Á., Peti, Hideg, Veiner (Klestenitz M., 55.), Samu I., Kovács, Cseh (Gerlinger, 67.), Vona (Samu G., 46.), Kiss L. (Mayer, 73.), Kiss J. Technikai vezető: Simon József.

Ilyen régen nem volt! Őrült meccsen végül egy-egy ponttal gazdagodtak a felek, de itt bárki nyerhetett volna. A meccs elején a Kisigmándnál volt a labda, a kilencedik percre 2-0-ra mentek, a félidőben pedig már 2-4 volt. A szünet után aztán szépített a Kisigmánd, de erre a vendégek újabb három gólt rúgtak, így már 3-7 volt. A Kisigmánd azonban nem hagyta magát, és a meccs végéig ledolgozta a négygólos hátrányát, ehhez húsz perc sem kellett. Hogy ilyen találkozót mostanában nem játszottak a felek, az biztos, de szórakoztató volt, az is 100%. A tizennégy gólos döntetlent talán senki sem jósolta volna...

Gólszerző: Török (6., 50., 69.), Szalai Á. (9.)., Morvai (68.), Szalai J. I. (78., 85.), illetve Samu I. (11., 18., 52.), Hideg (26., 57.), Vona (35.), Samu G. (65.).

A Bakonysárkányi SE–Kisbéri SSE (4-2) mérkőzést szeptember 10-én rendezték.

Szabadnapos: Almásfüzitői SC, Réde KSE.

A 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen

Kisbéri SSE–Almásfüzitői SC 2-1 (0-0)

Kisbér, vezette: Németh R. (Dávid R.).

Kisbér: Nagy – Csaba, Vaderna, Kovács P., Papp, Otoltics (Zámbó, 83.), Wolf, Kovács T. (Sinigla, 88.), Takács, Horváth, Szabó M.

Almásfüzitő: Deres – Móricz, Ruzicska, Mózes, Kolompár, Mihaliszkó (Vedrédi, 73.), Illek, Szalai, Szabó Á., Ligacs (Cseh, 81.), Sáling. Edző: Berlik Zsolt.

Gólszerző: Otoltics (67.), Szabó M. (70.), illetve Szalai (90.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.