Megyei III. osztály, Északi csoport, 9. forduló

Egy tucat gólt rámolt be a címvédő

Fontos meccset nyert a Lábatlan.
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 9. forduló

Egy tucat gólt rámolt be a címvédő

Fontos meccset nyert a Lábatlan.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 9. forduló

Egy tucat gólt rámolt be a címvédő

Fontos meccset nyert a Lábatlan.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Szárligeti SE–Bajnai SE 5-0 (2-0)

Szárliget, vezette: Büki G. (Gaszner T., Sipos H. I.).

Szárliget: Farkas Z. M. – Farkas D., Pozsonyi T. P., Ungvári, Maróti, Bányai, Szabó M. (Bolla D., 64.), Szabó R. (Mikulinczki, 58.), Nagy, Balogh, Bolla K. (Németh, 53.). Edző: Mezei Ferenc.

Bajna: Előd – Győri, Varga L. B., Marsi, Tóth M. A. (Tóth Z., 75.), Varga M. J., Flórián, Witzenleiter, Kuczmog (Lévai, 58.), Hagymási (Madari, 46.), Pongrácz.

A Szárliget magabiztos győzelmet aratott az újonc Bajót ellen. A hazaiak a 9. percre már két góllal mentek, ekkor el is döntötték a három pont sorsát, csak a gólkülönbség volt kérdéses. Végül ez csak öt lett.

Gólszerző: Farkas D. (4.), Szabó R. (9.), Szabó M. (48.), Németh (56., 88.).

Annavölgyi BSE–Bajóti Szikra SE 0-12 (0-6)

Annavölgy, vezette: Lovas G. (Schüller Zs., Farkas B.).

Annavölgy: Szabó – Tóth, Pulai, Németh, Lénárt, Bauer R. (Mészáros, 69.), Sasvári, Balogh (Dömötör, 46.), Turi, Ferenczy I., Hidasi (Ferenczi, 28.). Technikai vezető: Hidasiné Nánási Nikolett.

Bajót: Juhász D. – Kaptás, Kocsis (Biró, 54.), Varga L. (Seres, 54.), Rácz, Prskó (Juhász II. Tamás, 42.), Kecskés, Török, Gách, Galba, Teiter. Technikai vezető: Dudás Júlia.

Az Annavölgy pocsék, a Bajót szokásosan jó idén, és ez ezen a találkozón is bizonyításra került. A címvédő mindkét félidőben hat-hat gólt rúgott az annavölgyieknek, így sokáig nem volt kérdés, melyik csapaté lesz a három pont.

Gólszerző: Varga L. (5., 10.), Prskó (8.), Galba (12., 64., 84.), Rácz (17.), Kecskés (40., 65.), Kocsis (53.), Juhász II. Tamás (80., 89.).

Epöl-Máriahalom–Ceferino Roma Csapat 3-1 (1-1)

Epöl, vezette: Szabó Rácz J. (Kolozsi P., Péntek E. R.).

Epöl-Máriahalom: Kovács A. – Barina (Tóth, 66.), Mészáros (Könyves, 89.), Imre T. (Fábián, 89.), Somogyi, Üveges (Genszki, 30.), Lénárt P. (Romfa, 70.), Rovács, Matkó (Kelemen, 46.), Horváth, Imre J.

Ceferino: Dósai – Sárközi J., Sárközi D., Egri, Kovács R. Sz., Varga, Cauxeiro B., Sárközi F., Suki, Bujka J., Farkas. Edző: Cauxeiro Carlos Miguel.

Egyik csapat sem rajtolt túl jól, hiszen egy-egy győzelemmel álltak csak, így itt volt az idő javítani. A vezetést a Ceferino szerezte meg negyed óra foci után, ám az Epöl negyed órával később egalizálni tudott, a félidő elején pedig a vezetést is megszerezték. Ezt követően egyik háló sem rezdült meg sokáig, végül az utolsó tíz percben Horváth találatával biztosította be a három pontot az Epöl.

Gólszerző: Imre T. (34., 48.), Horváth (81.), illetve Farkas (17.).

Héreg FC–Csolnoki SZSE 0-3 (0-1)

Héreg, vezette: Szűcs S. (Kreitl T.).

Héreg: Bodnár – Lovasi, Beck, Háder, Tráj, Nemes, Gottfried (Novák, 46.), Szeiler (Forgó, 57.), Váradi, Balázs (Vass, 66.), Pisla.

Csolnok: Tóth – Varga (Táborszki, 54.), Hendrich, Farkas A., Kovács, Farkas G., Cserepes, Putz, Vörös D. Z. (Gause, 59.), Benke, Bulfán. Edző: Vigh Attila.

A Csolnok hozta a kötelezőt a gyengélkedő Héreg ellen. Az első félidőben még csak egy volt a különbség, de egy jó öt perccel erre még kettőt rápakolt az élmezőnybe kívánkozó Csolnok, így végül simán vitték haza a három pontot. A Héreg továbbra is szenved.

Gólszerző: Varga (34.), Vörös D. Z. (58.), Bulfán (61.).

Lábatlani ESE–Dunaszentmiklósi SE 4-3 (1-2)

Lábatlan, vezette: Józsa Cs. (Balogh I.).

Lábatlan: Latorcai M. V. – Juhász, Németh V., Kalász, Dudás (Nagy, 21.), Ladányi, Tenki, Budaházi, Ollé (Balogh J., 87.), Lengyel, Konrád. Technikai vezető: Balla László József.

Dunaszentmiklós: Bakos – Búzer, Schlepp, Schmidt M. (Dinga, 69.), Schmidt N., Schmidt D. Z., Stodola, Takács, Kerekes (Apagyi, 78.), Gurgulits, Németh T. J. Technikai vezető: Bihacker Zsolt.

Micsoda meccs! A forduló előtt meglepetésre a Dunaszentmiklós négy pont előnnyel bírt a Lábatlan előtt, így a hazaiaknak mindenképpen a győzelem volt a céljuk, hogy felzárkózhassanak a dobogósok mögé. A Dunaszentmiklós kétszer is megszerezte a vezetést, ám a Lábatlan kétszer is egalizált, majd míg emberelőnyben voltak, a vezetést is megszerezték. Hamar egállá vállt a pályán lévő játékosok száma, de így is gólt tudott szerezni a Lábatlan. A meccs végén aztán a Dunaszentmiklós is gólt szerzett, de nem volt már idő az egyenlítésre. Ezzel a Lábatlan egy pontra jött fel a szentmiklósiak mögé.

Gólszerző: Budaházi (36.), Németh V. (61.), Tenki (66., 83.), illetve Schmidt N. (24., 94.), Schlepp (44.).

Kiállítva: Kondád (75.), illetve Takács (56.)

TABAK–Baj KSE 2-2 (1-1)

Tokodaltáró, vezette: Bankó I. (Füleki M., Thot Sz.).

TABAK: Békési P. – Szabó F. (Vágási, 46.), Felföldi G., Békési Á. (Takács, 30.), Kara L., Viszolai, Juhász (Kara K., 81.), Felföldi B. (Hegedűs, 89.), Labancz, Felföldi Á. K., Kása. Játékos-edző: Szabó Ferenc.

Baj: Nagy – Godina (Bugyi, 77.), Tobik, Beigelbeck, Hocza, Megtért (Mészáros, 77.), Túri, Kovács B., Somogyi, Németh, Kutak. Edző: Zombori Zoltán.

A Baj volt a találkozó esélyese, ám nem tudták érvényesíteni a TABAK ellen. A veretlen vendégek hamar ráijesztettek a Tokodaltáróra, hiszen már a harmadik percben náluk volt az előny, de a vendégek végül a félidő vége előtt egyenlíteni tudott. Sőt, a szünet után a vezető gól is összejött, ám csak tíz percig volt náluk a fór, miután Kutak egyenlített. Így hiába vezetett mindkét csapat, csak egy-egy ponttal gazdagodtak.

Gólszerző: Viszolai (44.), Vágási (62.), illetve Beigelbeck (3.), Kutak (72.).

Vértestolnai TE–Tokod SE 2-1 (2-1)

Vértestolna, vezette: Büki G. (Hegedüs P., Dr. Hegyi G.).

Vértestolna: Barassó – Szöllősi (Visnyovszki, 85.), Pálinkás (Erdős, 75.), Szőnyi, Laczi (Szarvas, 61.), Enyedi, Goldschmidt T., Kun, Goldschmidt Z., Velencei, Miklos. Technikai vezető: Busch Imre.

Tokod: Tóth L. – Cauxeiro, Kiss Sz. (Hőgyes, 61.), Vajda, Horváth I. Richárd, Szőke, Balogh (Robotka, 14.), Bartl (Gál, 73.), Horváth II. Richárd, Berber, Varga G. Edző: Kis László.

Fontos meccs volt mindkét fél számára, hiszen pontazonossággal álltak a fordulót megelőzően. A tét az volt, ki indul meg a dobogós helyek felé. Ehhez a Tokod tett előbb egy nagy lépést azzal, hogy a hetedik percben megszerezte a vezetést, de pár perccel később újra egál volt. Sőt, a 21. percben Goldschmidt betalált, így gyorsan átvette a vezetést a hazai csapat. Ezek után több gól már nem is esett, így viszonylag hamar kialakult a végeredmény. Ezzel a Vértestolna az ötödik a tabellán.

Gólszerző: Enyedi (11.), Goldschmidt T. (21.), illetve Szőke (7.).

Kiállítva: Goldschmidt Z. (94.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.