Atlasz-Geodézia Megyei I. osztály, 12. forduló

Két gólos hátrányból nyert rangadót az Oroszlány

Esztergomban kapott ki újra a Zsámbék.
 
 

Atlasz-Geodézia Megyei I. osztály, 12. forduló

Két gólos hátrányból nyert rangadót az Oroszlány

Esztergomban kapott ki újra a Zsámbék.
 
 
 
 
 

Atlasz-Geodézia Megyei I. osztály, 12. forduló

Két gólos hátrányból nyert rangadót az Oroszlány

Esztergomban kapott ki újra a Zsámbék.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

FC Esztergom–Zsámbéki SK 2-1 (0-1)

Esztergom, vezette: Széplábi G. (Kiss L., Bábszki G.)

Esztergom: Erős – Budavári, Chrompota, Faragó, Szlovák, Czakó (Heinczinger, 87.), Klátyik (Kovács, 83.), Dékány (Latrányi, 70.), Krammer, Bugjó, Gyebnár (Kiss, 80.). Vezetőedző: Veress Balázs.

Zsámbék: Lakatos – Juhász, Marticsek, Sugár, Mann, Király, Kósa-Szilágyi, László, Karai (Szabó, 69.), Dávid (Veréb, 69.), Tuba. Technikai vezető: Bodó László.

A Zsámbék eddig csak a Komáromtól kapott ki, minden más csapatot legyőzött. Most azonban ez nem sikerült, a lendületes, agresszív Esztergom otthon tudta tartani a három pontot. Pedig a vezetést egy fejessel a Zsámbék szerezte meg az első félidő derekán, ám a szünet után egyenlített egy szabadrúgásból az Esztergom. Ettől lendületbe jöttek a hazaiak, és tíz percen belül egy szép találattal a vezetést is megszerezték. Erre a Zsámbék már nem tudott reagálni, így meglepetésre a hetek óta jó formában lévő Esztergom tartotta otthon a három pontot.

Gólszerzők: Dékány (50.), Klátyik (59.), illetve Marticsek (27.)

Jók: Klátyik, Krammer, Czakó, Erős, illetve senki.

Komárom VSE–Bábolnai SE 2-0 (1-0)

Komárom, vezette: Csejtei Cs. (Fiderman M., Büki F.)

Komárom: Rigó – Módi (Mayer, 86.), Kovács, Szalai (Bán, 75.), Végh T., Simigla, Musitz, Kiss K. (Szabó, 70.), Vincze (Egyed, 86.), Katona (Sinkó, 83.), Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Bábolna: Szepesi – Lengyel, Valkó G. (Kolonics, 72.), Valkó M., Kalamár (Szedlacsek, 65.), Bukovics (Tímár, 54.), Róth, Müller (Marcinkó, 80.), Szendi, Magyar, Horváth D. (Kaluha, 86.). Vezetőedző: Csongrádi Péter.

Az eddig kevés gólt kapó Bábolna masszív, agresszív védekezéssel lépett pályára Komáromban, ami egy darabig jól is működött, aztán az első félidő végén a Komárom ezt feltörte, Végh talált be. A második játékrész krónikája is valami hasonló volt, itt is a végén jött egy Végh-gól. Ezzel a ha nem is kiütéssel, de otthon tartotta a három pontot a Komárom, de a Bábolna is jól játszott.

Gólszerzők: Végh T. (45., 81.)

Jók: Musitz, Végh T., Kovács, Simigla, Végh B., illetve Szendi, Róth, Magyar.

Bokod Transintertop–Tatai AC 1-3 (1-2)

Bokod, vezette: Hartdégen Zs. (Kiss L., Miráki G.)

Bokod: Grósz – László, Erdős, Bucsi, Horváth, Csízi I., Sáry, Pányi (Moldován, 46.), Czuppon, Babicz, Balogh L. Játékos-edző: Babicz Pál.

Tata: Sándor – Csapó (Fehér, 62.), Bombicz, Tóth, Berki, Veres, Nagy (Szűcs, 46.), Rába, Molnár (Csordás D., 46.), Zuggó (Purgel, 62.), Boros (Csordás G., 46.). Vezetőedző: Wéber Roland.

A Bokod nagyon rossz formában van, hetek óta egy pontot sem szereztek, és a Tata ellen sem ők mutatkoztak esélyesnek. Ugyanakkor a 11. percben Bucsi góljával megszerezték a vezetést, de a sárgában játszó tataiak még a félidő vége előtt nem csak egyenlíteni, de fordítani is tudtak. A szünet után aztán Berki is betalált, ezzel el is döntve a három pontot. Az utolsó bő húsz percet aztán emberhátrányban játszotta le a Bokod, így a szépítés reményét is elveszítették.

Gólszerzők: Bucsi (11.), illetve Zuggó (35.), Rába (44.), Berki (58.)

Kiállítva: Balogh L. (69., Bokod)

Jók: Csízi I., Bucsi, illetve Berki, Rába, Bombicz.

OBSK Oroszlány–Vértesszőlősi SE 5-2 (0-2)

Oroszlány, vezette: Juhász D. (Balázs K., Szántó R. D.)

Oroszlány: Pirik – Ratimorszky, Győri (Tóth, 46.), Németh, Soós (Petruska, 46.), Bukovecz, Kiss (Péter, 85.), Fodor, Szekér, Földi, Simonka (Kelemen, 82.). Vezetőedző: Hagymási Zoltán.

Vértesszőlős: Giber – Juhász, Kiprich D., Matláry, Müller (Hegedűs, 47.), Szappanos, Plotár (Gulyás, 66.), Szerencse, Hanikám, Bognár F., Kocsis. Vezetőedző: Kiprich József.

Micsoda meccs! Az Oroszlány már nem először csinálja azt, hogy az első félidőben pocsékul, a másodikban remekül játszik, most is ez történt. A Vértesszőlős mindennemű ellenállás nélkül tudott kétgólos előnyre szert tenni a szünetig, utána viszont az Oroszlány a szelek szárnyán repült, és öt gólt is vágtak a címvédőnek Kiss Márk Zoltán vezérletével, aki mesterhármasig jutott. Hatalmas fordítás, így a két csapat között már csak két pont a különbség a tabellán.

Gólszerzők: Kiss (52., 69., 79.), Fodor (64., 74.), illetve Matláry (8.), Plotár (39.)

Jók: Kiss, Fodor, Pirik, Bukovecz, illetve senki.

Vértessomlói KSK–Sárisápi BSE 0-2 (0-1)

Vértessomló, vezette: Havasházi Sz. (Széplábi G., Szijártó M.)

Vértessomló: Iváncsán – Tóth, Koller, Nagy, Batin, Szepesi, Antal, Einger, Erdei, Kovács S., Petőcz. Vezetőedző: Schöffer Antal.

Sárisáp: Grósz – Fürst (Farkas, 67.), Szenes, Fluxa (Szakmáry, 87.), Góman, Sándor, Karcagi, Jantos, Lőrincz, Horváth Gy., Válent. Vezetőedző: Karcagi Pál.

A Vértessomló már fordulók óta nem csak pontot nem tud szerezni, de még gólt sem tudtak rúgni. Ez most is így volt a Sárisáp ellen, hiába az edzőváltás. A vendégek az első félidő derekán megszerezték a vezetést, ám a szünet után a szél is hátráltatta őket, és a Vértessomló dominált. Ennek ellenére a meccs végén a Sárisáp szerzett újabb gólt, amivel el is vitték a három pontot Vértessomlóról.

Gólszerzők: Fluxa (24.), Horváth Gy. (85.)

Jók: senki, illetve Fluxa, Horváth Gy.

A Nagyigmándi KSK–Nyergesújfalu SE és a Wati Kecskéd KSK–Koppánymonostori SE találkozók a pálya használhatatlansága miatt elmaradtak.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.