Eurotrade megyei II. osztály, 12. forduló

Négygólos hátrányból mentett pontot a Gyermely

A Bana a semmiből lőtt egy hetest az Ászárnak.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 12. forduló

Négygólos hátrányból mentett pontot a Gyermely

A Bana a semmiből lőtt egy hetest az Ászárnak.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 12. forduló

Négygólos hátrányból mentett pontot a Gyermely

A Bana a semmiből lőtt egy hetest az Ászárnak.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Banai KSK–Ászár KSE 7-0 (3-0)

Bana, vezette: Ferling Á. (Drexler D., Sirokmán A.).

Bana: Pirik – Brulich, Szabó A., Vincze D., Zsolnai A., Molnár P. (Zsolnai J., 46.), Rózsahegyi, Dobai, Róth G., Vincze Á., Járóka (Zsolnai M., 76.). Edző: Sárközy Attila.

Ászár: Kohl – Nokta, Rakó D., Soha (Répási, 88.), Ligeti (Bősze, 38.), Varga M., Kiss, Nagy M., Hnizda, Molnár N., Szabó Á. V. (Takács, 46.). Edző: Rakó László.

A Bana és az Ászár is cudarul kezdte a szezont, így ez a találkozó jó eséllyel kecsegtetett a javításra. Ám ezt csak a Bana használta ki, hiszen alaposan kiütötte az Ászárt. Ami eddig kimaradt, az most bement banai részről, a három gólos szünetbeli különbség a végére egy hetesre nőtt, így a Bana alaposan kiütötte a továbbra is gyengélkedő Ászárt. Ezzel a tabellán helyet is cserélt a két egyesület. Szabó hármat, Dobai négyet vállalt.

Gólszerző: Szabó A. (6., 82., 88.), Dobai (10., 28., 59., 73.).

Bar-Nul Szomódi SE–Tardosi FC 4-1 (2-1)

Szomód, vezette: Lovas A. G. (Papes D., Vankó M.).

Szomód: Ficsur – Tóth Z. P., Bujdosó, Székely (Kovács J., 62.), Bárányos (Nagy, 83.), Török (Szabó N., 77.), Gerencsér (Vipler, 46.), Czeglédi, Metzger, Lounes, Sándor (Fail, 60.). Edző: Tóth János.

Tardos: Varsányi – Fekete, Lipóczky, Szabó G., Hornyák, Mészáros P., Slezinger (Juhász, 46.), Kovács G., Visnyovszki, Kádas, Szileszki. Technikai vezető: Árendás József.

A papírforma érvényesült, hiszen a Tardos romokban, míg az újonc Szomód felfelé igyekszik. Czeglédi kezdte meg a gólgyártást, ám a Tardos az első hazai gólra még tudott reagálni. Innentől kezdve azonban Czeglédi tarthatatlan volt, végül négy góllal zárt, amivel simán nyert a Szomód, ráadásul Czeglédi átvette a vezetést a góllövőlistán is.

Gólszerző: Czeglédi (13., 34., 72., 86.), illetve Lipóczky (19.).

Gyermely–Pilismarót SC 5-5 (1-5)

Gyermely, vezette: Varga I. (Szabó V., Szabó G. M.).

Gyermely: Kővári – Izsó, Juhász (Balázs, 55.), Stréhli A. (Veres, 46.), Stréhli N., Felsőházi (Tóth B., 71.), Kiss, Tóth Z., Tömör, Veszelovszki, Gombás.

Pilismarót: Ördög – Szarka, Stefanek, Kneiszel (Stáhl, 15.), Iván, Csipor, Visnyovszki, Kovács P., Schubauer (Gerencsér, 77.), Imre, Kovács D. Edző: Osvald Zsolt.

Micsoda thriller! A Pilismarót volt a mérkőzés esélyese, hiszen jóval jobban rajtoltak, mint a Gyermely, ennek megfelelően már az első percben megszerezték a vezetést. Már 0-4 volt, mikor a Gyermely szépített, ám a félidő vége előtt visszaállította a vendégcsapat a négy gólos differenciát. Ekkor már mindenki azt hitte, hogy a Pilismarót kiüti a Gyermelyt, de nem így lett. A második játékrészben csak egy csapat volt a pályán, szépen rúgták a gólokat a hazaiak, és a 93. percben ki is egyenlítettek, így ledolgozták a négygólos hátrányukat, ez pedig egy pontot jelentett.

Gólszerző: Gombás (43.), Tóth Z. (51., 93.), Stréhli N. (56.), Balázs (82.), illetve Imre (1.), Csipor (9., 13., 45.), Stáhl (29.).

Környe SE–Vértesi Erőmű SE 3-0 (1-0)

Környe, vezette: Kolonics G. (Horváth István, Szabó G.).

Környe: Szemeti – Tóth V., Fábián, Mészáros, Zelenai, Pankotai (Kishonti, 73.), Kovács (Sárközi, 28.), Békefi, Boda, Szalczinger, Török (Altrichter, 81.). Edző: Selymes Attila.

Vértesi Erőmű: Ódor – Turza, Henger, Lakatos (Horváth István, 64.), Járóka, Mig G. Z., Lukács (Farkas, 73.), Mig Zs. (Horváth B., 70.), Ratimarszky, Szeibert (Szigeti, 33.), Lajtos. Technikai vezető: Balogh Sándor.

A szomszédos Környe végül magabiztosan verte a Vértesi Erőműt, de nem volt ez ilyen könnyű, mint ahogy látszik. Az első félidőben csak egy gól volt a különbség, ám a második félidő derekán emberhátrányba került a tatabányai csapat. Ezt az utolsó tíz percben a Környe két góllal is büntette, így magabiztosan tartották otthon a három pontot.

Gólszerző: Zelenai (28.), Békefi (80.), Sárközi (86.).

Kiállítva: Ratimarszky (67.)

Piliscsévi SE–Kocs KSE 1-0 (0-0)

Piliscsév, vezette: Jurák F. (Szűcs S., Kolozsi P.).

Piliscsév: Hargitai – Rábl, Török (Szabó, 86.), Tirpák (Balogh, 73.), Koller T., Hutera, Jámbor, Danov, Varga (Béres, 65.), Salik, Bogárdi (Morecz B., 65.). Technikai vezető: Gálicz Ferenc.

Kocs: Natkai – Daróczi, Kovács I., Gombos, Kisék, Adorjáni (Bódis, 89.), Gombik Tamás, Barsi Zs., Dombi, Csonka (Szűcs D., 79.), Nagy (Eszlári, 74.). Edző: Takács István.

A Kocs fontos meccset nyert az előző hétvégén, és ebből akartak erőt meríteni a Piliscsév ellen. Sokáig jól is ment, hiszen a 80. percig 0-0 volt a találkozó állása, ám ekkor Török góljával megszerezte a vezetést a hazai csapat. Ez volt a mindent eldöntő gól, így végül otthon maradt a három pont.

Gólszerző: Török (60.).

TÉG-Felsőgalla–Etei SE 0-5 (0-4)

Felsőgalla, vezette: Nagy G. (Büki F., Mohos K.).

Felsőgalla: Kiss – Hanus, Scheib, Magyari V., Együd, Magyari M., Benő, Hajzer, Zettisch, Kósa, Herceg.

Ete: Sulyok (Tálos Z., 84.) – Proceller, Puzsoma (Biri, 73.), Baráth (Szíjj, 79.), Roll, Szabó, Széles, Rigó (Tálos G., 73.), Dávid (Marák, 64.), Bősze, Farkas. Edző: Boros György.

Az előző hétvégén az Ete elszenvedte első vereségét a bajnokságban a listavezető TFCE ellen, így most javítani akartak Tatabányán. Sikerült is, az első félidőben négy gólt rámoltak be a felsőgallaiaknak, amivel el is döntötték a három pont sorsát. A meccs végén aztán jött az ötödik is, biztos ami biztos alapon, így az Ete kiütéssel vitte haza mindhárom egységet, ezzel őrzi a második helyét a tabellán.

Gólszerző: Farkas (25., 85.), Dávid (33.), Proceller (38.), Roll (42.).

A TFCE Tatabánya–Mocsa KSE mérkőzést november 8-án rendezik. Szabadnapos: Süttői SC.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.