Újra mérkőzés volt Táton, "megkovácsolták" a Somló védelmét

Több meglepetés is született a hétvégén.
 
 

Újra mérkőzés volt Táton, "megkovácsolták" a Somló védelmét

Több meglepetés is született a hétvégén.
 
 
 
 
 

Újra mérkőzés volt Táton, "megkovácsolták" a Somló védelmét

Több meglepetés is született a hétvégén.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Tatai AC–Nagyigmándi KSK 4-2 (3-0)

Tata, vezette: Erdélyi D. (Frank V. L., Szántó R. D.)

Tata: Valakovics – Csapó (Csordás G., 59.), Bombicz, Kun (Fehér, 67.), Szűcs (Sasvári, 85.), Tóth (Nagy, 59.), Berki, Csordás D., Veres (Boros, 59.), Rába, Zuggó. Vezetőedző: Wéber Roland.

Nagyigmánd: Udvardi – Altrichter, Viola, Hévizi, Nagy Z., Torday, Müller, Horváth, Pintér, Szabó, Járóka. Vezetőedző: Mohácsi Antal.

Szombaton a Tata kezdte a fordulót hazai pályán a Nagyigmánd ellen. Mindkét csapat javítani akart, hiszen a jelenleginél eredményesebb idénykezdést vizionáltak maguknak. A meccset a Tata kezdte egyértelműen jobban, fél óra alatt három góllal is elmentek, ám ez is majdnem kevés volt. A második félidő elején megfogyatkozott a Nagyigmánd, de tíz emberrel is két gólt szereztek, ebből az egyiket büntetőből. Ezzel szorossá vált a meccs, de a Tata nem engedte ki a kezéből a győzelmet. A meccs végén a csereként beállt Nagy is betalált, ezzel a Tata végül otthon tartotta a három pontot. Ezt Mohácsi Antal már nem a kispadról látta, ugyanis korábban elküldte onnan őt a játékvezető.

Gólszerzők: Rába (18.), Csordás D. (23.), Szűcs (30.), Nagy (81.), illetve Pintér (53., büntetőből), Járóka (68.)

Kiállítva: Torday (48., Nagyigmánd)

Jók: Csordás D., Rába, Szűcs, illetve senki.

Koppánymonostori SE–Vértessomlói KSK 0-0

Komárom, vezette: Juhász D. (Jurák F., Janovics I.)

Koppánymonostor: Zentai – Margl, Hegedűs (Venczel, 52.), Patócs, Pekler, Kerekes (Grónai, 67.), Nagy T., Tőcsér (Hajnal, 75.), Rácz (Tatai, 52.), Dávid, Dombi (Bokréta, 83.). Vezetőedző: Vigh László.

Vértessomló: Sztán – Koller, Gáspár D., Antalovits (Szomolya, 65.), Szepesi (Eigner Zs., 87.), Batin (Erdei, 57.), Kovács K., Gáspár Á. (Petőcz, 79.), Einger B., Kovács S., Antal. Technikai vezető: Richter Tamás.

Sok-sok fordulót követően tudott újra pontot szerezni a Vértessomló a hétvégén. Gólt így sem lőttek, tehát az a sorozatuk nem szakadt meg, ám Kovács Krisztián visszatérésével (?) a védelem összeállt, így a fásultan játszó újonc sem tudott betalálni, pedig mindkét oldalon voltak lehetőségek.

Jók: senki, illetve mindenki.

Nyergesújfalu SE–FC Esztergom 1-6 (1-4)

Tát, vezette: Tamási P. (Csejtei Cs., Szijártó M.)

Nyergesújfalu: Kerekes – Balogh (Pázmándi, 56.), Fekete, Hajnal, Jámbor (Takács, 37.), Katona, Gimesi (Tóth, 56.), Nagy A., Kottra, Manga, Eberst (Szabó, 56.). Technikai vezető: Elzer István.

Esztergom: Erős – Budavári, Latrányi (Heiczinger, 61.), Faragó, Szlovák, Czakó (Kovács, 78.), Klátyik (Molnár, 73.), Dékány, Krammer, Bugjó, Gyebnár (Bokros, 68.). Vezetőedző: Veress Balázs.

Micsoda mérkőzés! A nyergesújfalui pálya melletti építkezések (futópálya, stb...) miatt Táton rendezték a mérkőzést. Ez mindössze 15 percig nézett ki úgy, hogy jó döntés volt a hazaiak részéről, hiszen Hajnal góljával megszerezték a vezetést, ám szinte a középkezdésből egyenlített az Esztergom. Innen viszont csak egy csapat volt a pályán. A vendégek futószaladon hozták a gólokat, a szünetig még hármat, a térfélcsere után pedig még kettőt, ennek ellenére a mérkőzés nem volt túl nagy színvonalú, bár vélhetően Esztergomban emiatt nem búslakodnak annyira. A vége tehát egy hatos lett, a Nyergesújfalunak nem is kell olyan sokat visszalapoznia, hogy megtalálja, mikor kapott utoljára hat gólt egy meccsen, hiszen az Ács is ennyit lőtt nekik.

Gólszerzők: Hajnal (14.), illetve Gyebnár (15., 45.), Klátyik (25., 72.), Dékány (39.), Bokros (69.)

Jók: senki, illetve Bugjó, Gyebnár, Klátyik, Dékány.

Zsámbéki SK–Wati Kecskéd KSK 1-1 (1-0)

Zsámbék, vezette: Lovas A. G. (Havasházi Sz., Büki F.)

Zsámbék: Lakatos – Marticsek, Juhász, Sugár (Dávid, 34.), Mann, Király, Kósa Szilágyi, László, Veréb, Karai (Szabó, 66.), Tuba. Technikai vezető: Bodó László.

Kecskéd: Ténai – Katóka, Kohl, Busai, Horváth (Polyák, 51.), Jónás, Farkas P., Neukunft, Kiss Zs. (Kovács, 75.), Tomayer Á., Greskó (Tomayer R., 46.) Vezetőedző: Wéber Balázs.

A Zsámbék ki akart lábalni a gödörből, ugyanerre készült a Kecskéd is, csak a két csapat gödre egészen más mélységet jelentett. Az első félidőben a hazaiak voltak jobbak, el is dönthették volna a mérkőzést, több százas ziccert is kidolgoztak, ennek ellenére csak Veréb gólja jelentette a különbséget. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a Kecskéd a második félidőben egyenlített. A Zsámbék számára nagy esély kínálkozott az utolsó bő tíz percre, hiszen emberhátrányba került Wéber Balázs csapata, de a hazaiak nem tudták ezt kihasználni, így maradt a döntetlen, ami igazán egyik félnek sem jó.

Gólszerzők: Veréb (28.), illetve Katóka (63.)

Kiállítva: Busai (78., Kecskéd)

Jók: László D., Veréb T., illetve mindenki.

Sárisápi BSE–Ácsi Kinizsi SC 3-5 (0-4)

Sárisáp, vezette: Szeibert P. (Jurák F., Szántó R. D.)

Sárisáp: Kurucz – Lőrincz, Szenes (Fürst, 37.), Fluxa, Horváth Gy. (Zsolnay, 63.), Góman, Sándor, Karcagi (Szakmáry, 69.), Lohner (Farkas, 37.), Válent (Jurásek Zs., 46.), Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.

Ács: Boráros – Füredi (Kovács, 13.), Ódor, Szalai, Sallai, Fehér, Mészáros, Lakatos, Lami, Mesterházi, Zvér. Vezetőedző: Karvaj Imre.

Micsoda mérkőzés! Arra emlékezhetünk, hogy az Ács egyszer már lőtt nagyon rövid idő alatt négy gólt a mérkőzés elején a Nyergesnek, most ugyanezt lemásolták, ám Sáriápon. A 35. percre néggyel ment a széllel kissé támogatott Ács. A szünet után aztán fordult a kocka, a Sárisáp elkezdett felzárkózni, ám a második találatuk után az Ács még egyet belapátolt. A mérkőzést a Sárisáp gólja zárta, de ezzel is csak közelebb tudott lopózni a vendégekhez, a kétgólos differencia megmaradt, ezzel az Ács ismét egy gólzáporos mérkőzést nyert meg Karvaj Imre vezetőedző névnapján.

Gólszerzők: Farkas (57.), Zsolnay (68.), Fluxa (85.), illetve Zvér (2., 34., 76.), Lakatos (29., 35.)

Jók: senki, illetve mindenki.

Bábolnai SE–Vértesszőlősi SE 2-1 (1-1)

Bábolna, vezette: Miráki G. (Frank V. L., Bábszki G.)

Bábolna: Szepesi – Kolonics, Fábián, Kalamár (Vida, 61.), Róth, Szendi, Valkó G., Bukovics, Valkó M., Kalamár, Magyar P. Vezetőedző: Csongrádi Péter.

Vértesszőlős: Battka – Juhász, Kiprich, Matláry, Plotár, Müller (Hanikám, 75.), Szappanos, Szőke, Szerencse, Bognár F., Kocsis (Hegedűs, 84.). Vezetőedző: Kiprich József.

A forduló rangadóján a masszívan játszó Bábolna örülhetett végül egy jó meccsen. Az első félidőben a címvédő gyorsan megszerezte a vezetést, ám a Bábolna még bőven az első játékrész közepén egyenlíteni tudott. Ezt követően sokáig nem esett gól, ám a mérkőzés végén jött a dráma: a 89. percben Róth eldöntötte a találkozót a hazaiaknak, így a Bábolna fordítani tudott, és otthon tartotta a három pontot, ezzel közelebb is került a dobogóhoz.

Gólszerzők: Fábián (21.), Róth (89.), illetve Plotár (9.)

Jók: mindenki, illetve senki.

OBSK Oroszlány–Bokod Transintertop 2-0 (0-0)

Oroszlány, vezette: Fiderman M. (Széplábi G., Sirokmán A.)

Oroszlány: Balogh N. – Németh I., Soós (Petruska, 57.), Bukovecz, Kiss (Péter, 86.), Fodor, Szekér, Földi (Maronga, 86.), Tóth (Bognár, 46.), Simonka (Győri, 63.), Kelemen. Vezetőedző: Hagymási Zoltán.

Bokod: Grósz – László, Erdős, Bucsi, Horváth, Csízi, Pányi, Sáry, Kese, Valter, Babicz. Játékos-edző: Babicz Pál.

Az év legrosszabb játékával lett a forduló nyertese az Oroszlány! Az első félidőben nem találtak fogást a mindössze tizenegy játékossal elutazó Bokodon, a vendégek stabil lábakon álltak, ráadásul az Oroszlány egy büntetőt is hibázott. A szünet után aztán egy szerencsés góllal megszerezték a vezetést, majd a meccs végén meg is duplázták a vezetésüket, de a Bokod a kapufáig is eljutott. Nem játszottak jól a hazaiak, de így is győzni tudtak, ez pedig azt jelenti, hogy felléptek a harmadik helyre.

Gólszerzők: Szekér (53.), Petruska (83.)

Jók: Bukovecz, Balogh N., illetve mindenki.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.