Eurotrade megyei II. osztály, 13. forduló

Hosszú idő után újra kikapott a Környe, előzött a Pilismarót

A TFCE ezúttal nyolc góllal jelezte feljutási szándékát.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 13. forduló

Hosszú idő után újra kikapott a Környe, előzött a Pilismarót

A TFCE ezúttal nyolc góllal jelezte feljutási szándékát.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 13. forduló

Hosszú idő után újra kikapott a Környe, előzött a Pilismarót

A TFCE ezúttal nyolc góllal jelezte feljutási szándékát.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

TFCE Tatabánya–Süttői SC 8-0 (5-0)

Tatabánya, vezette: Nagy G. (Büki F., Szabó M.).

TFCE: Balla – Kovács (Karap, 76.), Árvai, Pawelecz, Megyesi, Wágner (Farkas M., 46.), Soltész, Krupánszki, Klausz (Horváth M., 72.), Horváth Á. A. (Hajas, 46.), Farkas V. Edző: P. Nagy László.

Süttő: Karvalics – Juhász, Belovai, Tóth B. (Buxbaum, 56.), Tárai G., Tárai Á., Ölveczky, Galambosi, Gáll, Nagy D. Z., Varga Á. Edző: Mátyás Zsolt.

A Tatabánya ezúttal is kiütötte ellenfelét, nem született meglepetés. A félidőben már egy ötös volt a különbség, a szünet után még rárúgtak hármat, így nyolc lett a vége, és ezt pedig három ember hozta össze.

Gólszerző: Árvai (20., 26., 71.), Farkas V. (36., 39., 43.), Horváth M. (74., 90.).

Vértesi Erőmű SE–Banai KSK 1-6 (1-4)

Tatabánya, vezette: Katona B. M. (Tomacsek B., Drabon B.).

Vértesi Erőmű: Ódor (Papp, 46.) – Szabó S. (Horváth I., 77.), Henger, Lakatos, Járóka F., Lukács (Szeibert, 41.), Horváth B., Míg Zs., Auerbach Á. (Farkas, 57.[p]), Szigeti, Lajtos. Technikai vezető: Györgykovács Zoltán.

Bana: Pirik – Dobai, Zsolnai J. (Róth M., 27.), Brulich, Zsolnai M., Zsolnai A. (Mohácsi, 67.), Rózsahegyi, Róth G., Vincze Á., Szabó A., Járóka L. Á. Edző: Sárközy Attila.[/p]

Magára talált a Bana, hisz az előző héten egy hetest, most egy hatost gurítottak, ezúttal a Vértesi Erőmű volt a szenvedő fél. Az első félidőben már három volt a különbség, ám a mérkőzés végén a Bana még jól sáfárkodott a helyzeteivel, és újabb két gólt szereztek az utolsó percekben, így kiütéssel vitték haza mindhárom pontot.

Gólszerző: Lakatos (30.), illetve Dobai (20.), Szabó A. (22., 35., 87.), Róth M. (40.), Mohácsi (89.).

Ászár KSE–Piliscsévi SE 2-0 (2-0)

Ászár, vezette: Szabó G. (Horváth I., Jámbor B.).

Ászár: Kohl – Nokta, Rakó D., Soha (Németh, 75.), Ligeti, Varga M., Pirik (Bősze, 68.), Kiss, Nagy M. (Szakály, 85.), Hnizda, Szabó Á. V. Edző: Rakó László.

Piliscsév: Hargitai – Balogh, Rábl, Török, Tirpák, Béres, Koller T., Jámbor, Danov, Varga L. A. (Szabó T., 60.), Bogárdi. Technikai vezető: Gálicz Ferenc.

Az Ászár igen hektikus ebben a bajnokságban. A múlt héten nagy verésbe futottak bele a Bana ellen, most viszont meglepetésre elverték a jól rajtoló Piliscsévet. A mérkőzést már az első félidőben eldöntötték, negyven perc alatt kettőt is vágtak, ráadásul gólt sem kaptak, ami még ebben a bajnokságban nem fordult elő az Ászárral. A Piliscsévvel is csak a Tatabánya ellen történt meg, hogy nem szerzett gólt, így minden tekintetben rendhagyó mérkőzés volt ez.

Gólszerző: Nagy M. (21.), Rakó D. (39.).

Etei SE–Mocsa KSE 2-0 (2-0)

Ete, vezette: Hartdégen Zs. (Varga I., Komáromi N.).

Ete: Sulyok – Proceller, Puzsoma, Baráth, Gyüszi, Roll, Szabó, Szeles, Tóth, Rigó (Dávid, 74.), Farkas. Edző: Boros György.

Mocsa: Kovács – Pokk R. (Karsai, 68.), Natkai, Pokk J. (Vass, 52.), Rácz R., Janó (Farkas, 73.), Kántor, Csizmadia, Varga L., Czifra, Jordán G. Edző: Jordán Jenő.

Igazi nagy rangadó volt ez, hiszen az Ete a második, a Mocsa a harmadik helyről várta a derbit. Ennek megfelelően szoros is volt a találkozó, bár az Ete már az ötödik percben megszerezte a vezetést. Ezt követően hosszú ideig nem esett gól, a Mocsának volt lehetősége az egyenlítésre, ám ennek ellenére az Ete a meccs végén egy büntetővel megduplázta előnyét. Ezzel a forduló rangadóján az Ete diadalmaskodott, és megszilárdította a helyét a második helyen.

Gólszerző: Proceller (5.), Gyüszi (88.).

Gyermely–Környe SE 4-1 (1-1)

Gyermely, vezette: Mihályi G. (Juhász D., Csongrádi Cs.).

Gyermely: Kővári – Stréhli N., Stréhli A. (Izsó, 13.), Gombás, Felsőházi (Nagy, 46.), Tóth Z., Balázs, Tömör, Kiss T., Veszelovszki (Tóth B., 75.), Veres.

Környe: Szemeti – Tóth V., Fábián, Velőti, Zelenai (Sárközi, 44.), Kovács (Tóth N. N., 75.), Békefi, Kishonti, Boda, Szalczinger, Török. Edző: Selymes Attila.

A forduló meglepetése! A Mocsa veresége miatt a Környe egy győzelemmel előzhetett volna a tabellán, így a dobogóról várhatta volna a következő fordulót, ám a Gyermely hatalmas meglepetésre elverte a Környét. Pedig a környeiek az elmúlt hat meccsüket sorozatban megnyerték, ilyen szériáról a Gyermely csak álmodozhat idén. Ennek ellenére már az ötödik percben a hazaiaknál volt a fór, bár a Környe hamar egyenlíteni tudott. Aztán a szünet után a Zsámbékról Gyermelyre igazoló Veszelovszki szerezte meg újra az előnyt. Tíz perccel később emberhátrányba került a Környe, amit Tóth egy duplával használt ki, így magabiztosan tartotta otthon a három pontot a Gyermely.

Gólszerző: Felsőházi (5.), Veszelovszki (67.), Tóth Z. (80., 87.), illetve Békefi (12.).

Kiállítva: Boda (76.).

Kocs KSE–TÉG-Felsőgalla 2-4 (0-2)

Kocs, vezette: Ferling Á. (Szabó M., Papes D.).

Kocs: Natkai – Kovács I., Kisék, Daróczi, Adorjáni (Csonka, 51.), Gombik Tamás, Barsi Zs., Gombik Tibor, Dombi, Nagy, Kovács K. (Bercsi, 56.). Edző: Bódis Tamás.

Felsőgalla: Szabó J. – Scheib, Magyari V., Benő, Hajzer, Szabacsi, Komáromi, Kósa, Herceg (Magyari M., 89.), Mata, Kiss.

Saját magához képest egyik csapat sem rajtolt jól, így az volt kérdés, ki tud javítani. Benő Gábor jó formában kezdte a meccset, az első félidőben duplázott, ám a második játékrész derekán a Kocs egalizálni tudott, így új meccs kezdődött. Az utolsó tíz percben aztán mindent mozgósított a Felsőgalla, Benő meglőtte harmadik gólját is, majd a hosszabbításban Szabacsi is betalált, így végül elvitték mindhárom pontot Kocsról egy szenvedős meccsen.

Gólszerző: Kisék (63.), Daróczi (71.), illetve Benő (29., 43., 83.), Szabacsi (93.).

Tardosi FC–Pilismarót SC 1-2 (1-1)

Tardos, vezette: Balázs K. (Baranyai L., Kolozsi P.).

Tardos: Slezinger – Juhász (Tebele, 60.), Kovács H. (Hornyák, 70.), Lipóczky, Csukás (Szabó, 82.), Mészáros P., Kovács G., Visnyovszki A. E., Kádas, Szileszki, Varsányi. Technikai vezető: Árendás József.

Pilismarót: Pintér K. – Szarka (Kneiszel, 60.), Stefanek (Varga, 24.), Csipor, Visnyovszki M., Kovács P., Stáhl (Németh, 85.), Schubauer (Gerencsér, 74.), Imre (Pintér G., 94.), Méhes, Kovács D. Edző: Osvald Zsolt.

Ha nem is fölényesen, de érvényesül a papírforma Tardoson. A hazaiak nagyon rosszul kezdték a bajnokságot, az újonc Pilismarót viszont lehengerlően. A vezetést így a vendégek szerezték meg, de nem sokat ülhettek rajta, hiszen a Tardos még a szünet előtt egalizált. Ezt követően sokáig nem ünnepelhetett egyik csapat sem találatot, ám a 84. percben a Pilismarót a csereként beálló Gerencsér találatával eldöntötte a három pont sorsát. Ezzel a győzelemmel a marótiak már a negyedik helyen állnak.

Gólszerző: Kovács H. (41.), illetve Kovács D. (30.), Gerencsér (84.).

Szabadnapos: Bar-Nul Szomódi SE.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.