Északi csoport, 11. forduló

Majdnem elszórakozta négygólos előnyét a Lábatlan

A Dunaszentmiklós rangadót nyert, így előzött.
 
 

Északi csoport, 11. forduló

Majdnem elszórakozta négygólos előnyét a Lábatlan

A Dunaszentmiklós rangadót nyert, így előzött.
 
 
 
 
 

Északi csoport, 11. forduló

Majdnem elszórakozta négygólos előnyét a Lábatlan

A Dunaszentmiklós rangadót nyert, így előzött.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Szárligeti SE–Dunaszentmiklósi SE 2-5 (1-2)

Szárliget, vezette: Dávid R. (Hegedüs P., Büki G.).

Szárliget: Farkas Z. M. – Farkas D., Pozsonyi T. P., Ungvári (Kapui, 72.), Maróti (Mikulinczki, 64.), Bányai, Szabó M., Németh P., Szabó R., Balogh, Bolla K. Edző: Mezei Ferenc.

Dunaszentmiklós: Nyári – Búzer, Schlepp, Schmidt M. (Bakos, 71.), Schmidt N., Schmidt D. Z., Stodola, Takács (Schmidt Sz., 86.), Kerekes (Apagyi, 87.), Gurgulits, Németh T. J. Technikai vezető: Bihacker Zsolt.

Micsoda rangadó! A harmadik Dunaszentmiklós utazott a második Szárligethez, már ami a forduló előtti helyezéseket illeti. A vendégek igen keményen kezdték a mérkőzést, Schmidt Norbert tíz perc alatt duplázott, de két perccel később szépített a Szárliget. A szünet után aztán egyenlíteni is sikerült a hazaiaknak. Az utolsó fél órában aztán aztán a vendégek újra erőre kaptak, fél óra alatt hármat rúgtak, ezzel el is döntötték a meccset. A két csapat között pontegyenlőség van, ám így már a Dunaszentmiklós a második.

Gólszerző: Szabó R. (12.), Szabó M. (47.), illetve Schmidt N. (5., 10.), Kerekes (60.), Schmidt M. (62.), Gurgulits (81.).

Csolnoki SZSE–Tokod SE 1-1 (1-0)

Csolnok, vezette: Bankó I. (Füleki M.).

Csolnok: Banai – Bulfán, Varga V. (Farkas G., 65.), Benke (Parti, 48.), Farkas A., Kovács (Vörös N., 85.), Cserepes, Hendrich (Gause, 78.), Yousif, Kocsis G., Nagy Z. Edző: Vigh Attila.

Tokod SE: Tóth L. – Gál (Teperics K. Zs., 74.), Varga G., Robotka, Vajda, Teperics K., Hőgyes, Cauxeiro, Bartl, Nagy Sz. G. (Tóth M. K., 74.), Berber. Edző: Kiss László.

Fontos meccset játszott a két csapat, hiszen csak egy pont volt a különbség a Csolnok javára. Az első félidőben a Csolnok, a másodikban a Tokod talált be, így végül döntetlenre végeztek a felek.

Gólszerző: Hendrich (27.), illetve Teperics K. (72.).

Epöl-Máriahalom–Anna­völgyi BSE 4-0 (4-0)

Epöl, vezette: Józsa Cs. (Balogh I.).

Epöl-Máriahalom: Kovács – Barina, Genszki (Matkó, 63.), Mészáros, Imre T. (Fábián, 88.), Somogyi (Tóth G., 57.), Lénárt P. (Üveges, 54.), Kelemen (Kálózi, 46.), Rovács (Töreki, 66.), Horváth (Szalay, 75.), Imre J.

Annavölgyi BSE: Lakatos – Bankó, Pulai, Bauer R., Lénárt T., Turi (Dömötör, 45.), Sasvári, Szegvári (Ferenczi, 46.), Ferenczy I., Tóth A. (Domonkos, 60.), Hidasi (Németh, 11.). Technikai vezető: Hidasiné Nánási Nikolett.

Egyik csapat sem kezdte túl jól a bajnokságot, így jó lehetőség kínálkozott a javításra. Ez a hazaiaknak jött össze, hiszen bő fél óra alatt négy gólig jutottak, amire a vendégeknek nem volt válaszuk. Ezzel az Epöl már három győzelemmel áll.

Gólszerző: Somogyi (6.), Horváth (13.), Imre T. (18.), Rovács (33.).

Héreg FC–Bajnai SE 0-3 (0-3)

Héreg, vezette: Rózsa Zs. K.

Héreg: Szeiler – Lovasi, Beck, Szalay, Verbulecz, Nemes, Piti, Tráj, Forgó (Novák, 46.), Vass (Háder, 46.), Pisla. Technikai vezető: Vörös Balázs.

Bajna: Szántai (Előd, 84.) – Varga L. B., Marsi (Tóth Z., 70.), Pallagi, Kondár, Varga M. J. (Madari, 70.), Flórián, Pásztor (Kovács, 84.), Kuczmog (Tóth M. A., 40.), Hagymási, Pongrácz.

Itt is a javítás volt a cél, hiszen a Héreg két, a Bajna egy győzelemmel állt a forduló előtt. Itt a vendégek döntötték el hamar a három pont sorsát, hiszen a 34. percben már három góllal mentek, ami a végeredményt is jelentette. Ezzel a Bajna megszerezte második győzelmét is.

Gólszerző: Varga M. J. (18.), Flórián (24.), Pásztor (34.).

Lábatlani ESE–Ceferino Roma Csapat 5-3 (4-3)

Lábatlan, vezette: Büki G. (Gaszner T., Dr. Hegyi G.).

Lábatlan: Török – Juhász, Németh, Kovács, Kalász (Konrád, 7., Balogh, 42.), Ladányi, Tenki, Budaházi, Ollé (Bélai, 70.), Lengyel, Latorcai F. (Nagy, 46.). Technikai vezető: Balla László József.

Ceferino: Molnár – Sárközi J., Sárközi D., Horváth T., Varga, Cauxeiro B., Sárközi F., Horváth Zs., Bujka J., Móra, Farkas. Edző: Cauxeiro Carlos Miguel.

Szoros és izgalmas meccsen hozta a kötelezőt a Lábatlan. A Ceferino ellen brutálisan kezdtek, a 17. percben már négy volt a különbség. Ekkor mint ha el is hitte volna a hazai csapat, hogy ez egy sima meccs lesz, a Ceferino viszont nem így gondolta: három gólt is szereztek a félidő előtt. A mérkőzés végén aztán egy öngóllal növelte előnyét a Lábatlan, de könnyen megfázhattak volna.

Gólszerző: Tenki (5., 9., 17.), Budaházi (6.), Sárközi D. (80., öngól), illetve Varga (28., 36.), Sárközi D. (41.).

Kiállítva: Farkas (89.).

TABAK–Bajóti Szikra SE 0-2 (0-1)

Tokodaltáró, Bányász Atlétikai Club, vezette: Tomacsek B. (Péntek E. R.).

TABAK tokodaltáró: Békési P. – Felföldi G., Békési Á. (Hegedűs, 87.), Kara L., Viszolai, Juhász P., Felföldi B., Vágási (Mohácsi, 63.), Nemes (Kása, 56.), Felföldi Á. K., Zima. Edző: Szabó Ferenc.

Bajót: Juhász D. – Kaptás, Kocsis, Pálinkás, Rácz, Aradi (Nyéki, 89.), Kecskés (Varga L., 80.), Török (Juhász I. Tamás, 46.), Gách, Galba (Seres, 90.), Teiter (Prskó, 46.). Technikai vezető: Dudás Júlia.

A címvédő Bajót ha nem is nagy aránnyal, de magabiztosan tudta legyőzni a Tokodaltárót. Az első gólt az első félidő derekán lőtte a listavezető, majd a másodikat a meccs szinte legvégén. Ezzel újabb fontos három pontot szereztek.

Gólszerző: Galba (33.), Aradi (87.).

Vértestolnai TE–Baj KSE 1-3 (1-0)

Vértestolna, vezette: Lovas G. (Schüller Zs., Thot Sz.).

Vértestolnai te: Barassó – Szöllősi, Pálinkás, Szőnyi, Laczi (Erdős, 61.), Pruzsina (Ladányi, 84.), Goldschmidt T., Radomir (Fülöp, 75.), Kun, Velencei, Miklos (Sárközi, 84.). Technikai vezető: Busch Imre.

Baj: Kovács M. – Godina (Bujdos, 61.), Hocza, Tobik (Nádolszky, 78.), Beigelbeck, Mészáros, Túri (Megtért, 70.), Somogyi (Kovács B., 75.), Németh, Kutak, Sebestyén. Edző: Zombori Zoltán.

Az eddig veretlen Baj újabb rangadót tudott nyerni, ezúttal Vértestolnán. Pedig a vezetést a Vértestolna szerezte meg, ám a szünet után felébredt a Baj, és gyorsan egyenlített. Később aztán újabb kettőt vágtak, így a végén magabiztosan vitték haza a három pontot, ezzel pedig már hat pont a két csapat közti különbség.

Gólszerző: Pruzsina (40.), illetve Sebestyén (48., 78.), Kutak (69.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.