Vezetőedzői nyilatkozatok a megye egy tizennegyedik fordulójából

Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak az edzők a hétvégi forduló után.
 
 

Vezetőedzői nyilatkozatok a megye egy tizennegyedik fordulójából

Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak az edzők a hétvégi forduló után.
 
 
 
 
 

Vezetőedzői nyilatkozatok a megye egy tizennegyedik fordulójából

Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak az edzők a hétvégi forduló után.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

FC Esztergom–Tatai AC 0-1 (0-0)

Veress Balázs, az Esztergom vezetőedzője: Sajnálom a srácokat, mert nagyon sokat tettek azért, hogy legalább egy pontot szerezzünk a körülmények ellenére is. Amennyiben ilyen elszántsággal tudunk futballozni, úgy jó eredményekkel zárhatjuk az őszt.

Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: Egy jó csapatot sikerült legyőznünk ma. Nagyon akartuk a győzelmet, és ezért sokat is tettünk. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk!

Komárom VSE–Sárisápi BSE 2-0 (0-0)

Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: Végig kézben tartottuk a mérkőzést, jó ritmusú találkozón nyertünk. Gratulálok az ellenfélnek.

Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: Gratulálok a Komáromnak a győzelemhez, megérdemelték. A csapatom ma taktikusan, fegyelmezetten játszott, sajnos ez csak ennyire volt elég, a hazaiak más szintet képviselnek.

Zsámbéki SK–Koppánymonostori SE 5-3 (2-2)

Bodó László, a Zsámbék technikai vezetője: Eddig csak bíztam benne, hogy van csoda, de most már el is hiszem. Egy óriási alázat jellemezte ma a csapatot, és egy nagyon izgalmas meccsen gyűjtöttük be a három pontot.

Vigh László, a Koppánymonostor vezetőedzője: Hét- mérkőzéses veretlenségi sorozatunk ért véget. Sajnáljuk, de büszke vagyok a srácokra. Nem látszott, melyik csapat tartozik az élmezőnybe, és melyik tűzte ki a bennmaradást. Ettől függetlenül jól küzdöttünk, dolgozunk tovább a céljainkért.

Wati Kecskéd KSK–Nyergesújfalu SE 2-1 (1-1)

Wéber Balázs, a Kecskéd vezetőedzője: Végre megérezhettük a győzelem ízét a sok döntetlen után. A mai mérkőzésen a küzdelem dominált, kevés lehetőség volt mindkét oldalon, de végre nekünk sikerült többet kihasználnunk ebből. Örülünk, hogy a fiatal kapusunk jól debütált a felnőtt mezőnyben, gratulálok az egész csapatnak.

Hajnal Zoltán, a Nyergesújfalu vezetőedzője: Most fegyelmezett játékkal az egy pontra jogosnak érzem magunkat. Az ellenfélnek két helyzete volt, azt kihasználták. Nekünk voltak ziccereink, azokat nem tudtuk értékesíteni.

Nagyigmándi KSK–OBSK Oroszlány 0-3 (0-2)

Gucsi Tamás, a Nagyigmánd technikai vezetője: Gratulálunk az oroszlányi csapatnak a három pont megszerzéséhez.

Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: A mai mérkőzésen sok jó dolgot láttam, sok jó labda nélküli futást, beindulásokat, voltak ritmusváltásaink, sok helyzetet dolgoztunk ki, amit az ellenfél kapusa jó párszor hárított. Végig kontroll alatt tartottunk a mérkőzést, megérdemelten nyertünk.

Bokod Transintertop– Bábolnai SE 0-4 (0-3)

Babicz Pál, a Bokod játékos-edzője: Elérkeztünk a szezon feléhez, itt az idő, hogy az ellenfeleink köszönetet mondjanak azoknak, akik hétről hétre cserbenhagyták a csapatot. Bár még van egy előrehozott tavaszi forduló, neki kell állnunk az új csapat építésének.

Csongrádi Péter, a Bábolna vezetőedzője: Nagyon fegyelmezett játékkal tudtunk ma nyerni. Sok helyzetünk azonban kimaradt, azon dolgozunk a héten, hogy ezeket kijavítsuk. Viszont gratulálok a Bokodnak a küzdeni tudásért.

Ácsi Kinizsi SC-Vértessomlói KSK 3-3 (2-2)

Karvaj Imre, az Ács vezetőedzője: A gőgösség és a siker nem jár kéz a kézben. Ez a döntetlen egy vereséggel ér fel számunkra. Szégyellhetjük magunkat.

Richter Tamás, a Vértessomló technikai vezetője: Végre! Gólokat lőttünk, amire már rég nem volt példa. Sajnos a győzelem ismét elmaradt, de nem adjuk fel, keményen dolgozunk tovább.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.