Megyei III. osztály, Déli csoport, 14. forduló

Tovább tülekednek az élen a csapatok

Kétgólos hátrányból nyert meccset a Csém idegenben.
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 14. forduló

Tovább tülekednek az élen a csapatok

Kétgólos hátrányból nyert meccset a Csém idegenben.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Déli csoport, 14. forduló

Tovább tülekednek az élen a csapatok

Kétgólos hátrányból nyert meccset a Csém idegenben.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Kisbéri SSE–Kisigmándi KSK 3-4 (2-1)

Kisbér, vezette: Vojvod M. (Kun P. A., Kovács M.).

Kisbér: Nagy – Korompay, Végh, Szabó B., Wendl, Otoltics, Kósz, Kovács T. (Sinigla, 62.), Szabó M., Wolf, Horváth.

Kisigmánd: Székely – Morvai, Szalai J. I., Csige, Sándor, Fülöp, Szalai Á., Kozicz, Kugli, Török, Járóka.

Meglepetést okozott a "Kis"-csatában a Kisigmánd. A Kisbér a bajnoki címre hajt, az újonc Kisigmánd pedig kiismerhetetlen. A vezetést ugyan a Kisbér szerezte meg a harmadik percben, de a Kisigmánd egyenlített. Ezt követően rögtön megszerezte a vezetést a Kisbér, majd kettőre növelte. Török azonban nem adta fel, mesterhármast szerzett a szünet után, így a végén a négy góljával tudott nyerni a Kisigmánd.

Gólszerző: Szabó M. (3.), Végh (25., 50.), illetve Török (24., 58., 77., 92.).

Bakonyszombathely KSE–Almásfüzitői SC 5-2 (2-1)

Bakonyszombathely, vezette: Szabó G. (Balogh I.).

Bakonyszombathely: Polgár – Mészáros I., Bakács B. J. (Bakács B., 46.), Gansperger (Mészáros T., 68.), Kuti (Kiss, 82.), Kovács, Gellér, Szabados, Szabó Cs. P., Takács P., Tóth S. (Morvai, 81.). Technikai vezető: Olsa József.

Almásfüzitő: Deres – Móricz, Mózes, Kolompár, Balázs K., Vedrédi, Mihaliszkó, Szalai, Szabó Á., Ligacs, Sáling (Réti, 80.). Edző: Berlik Zsolt.

A Bakonyszombathely zseniális formában van, sorozatban nyerik a meccseket, most az Almásfüzitő sem tudta feltartóztatni őket. Kuti is elemében volt, mesterhármast szerzett a hétvégén. A Bakonyszombathely végig kézben tartotta a meccset, hiába lőtt kettőt az Almásfüzitő, messze volt a pontszerzéstől.

Gólszerző: Kuti (5., 35., 79.), Tóth S. (51.), Mészáros T. (91.), illetve Sáling (38.), Kolompár (57.).

Császári SE– Bakonysárkányi SE 5-0 (1-0)

Császár, vezette: Rózsa Zs. K.

Császár: Karászi – Mész L. (Akóts, 75.), Mész G., Rendes, Beke (Szabó M., 46.), Vincze (Bauer, 50.), Kisvári, Áment, Szabó G. (Horváth P., 75.), Csonka, Cságola. Technikai vezető: Falman Bálint Péter.

Bakonysárkány: Ihász – Horváth M., Futó (Kecskés, 78.), Róth, Tóth, Ritter, Doktor, Németh (Czulák D., 78.), Petőcz (Balogh, 46.), Spohn K., Koncz. Technikai vezető: Ferenczi Gábor.

A Császár visszatalált a helyes útra, most a Bakonysárkányt fektette két vállra a csapat. Az első félidőben még csak egy volt a különbség, de a térfélcsere után rákapcsolt a Császár, és négyet is lőttek. A vendégek játékos-edzője a szünetben állt be, de a 67. percben ki is állította a játékvezető.

Gólszerző: Beke (10.), Vincze (46.), Rendes (62.), Szabó M. (64., 77.). Kiállítva: Balogh (67.).

Dad KSE–Csémi SE 2-3 (2-1)

Dad, vezette: Szabó V. (Kovács M.).

Dad: Magyar – Cseh, Berkovics, Bagi A. J., Magyarcsik, Olosz, Kovács L. (Devecz, 66.), Rokosz (Keszler, 70.), Markó, Kozma G., Mayer Á.

Csém: Blascsák – Oláh, Buzás, Takács (Bagó, 68.), Körmendi, Juhász, Szabó Cs., Kollár (Bucsek, 82.), Gerencsér, Vas, Dián II. Gábor. Edző: Szabó István.

Szoros meccsen tudott nyerni a Csém Dadon. A hazaiak fél óra alatt kétgólos előnyre tettek szert, amit aztán el is szórakoztak. Dián a szünet előtt szépített, majd a térfélcsere után az egyenlítés is megvolt. Már a hosszabbításban járt a meccs, amikor Juhász eldöntötte a találkozót. Ezzel a Csém fontos három ponttal van előrébb, robognak tovább a dobogóért.

Gólszerző: Olosz (14.), Mayer Á. (30.), illetve Dián II. Gábor (40.), Kollár (64.), Juhász (91.).

Szákszendi SE–Réde KSE 6-0 (5-0)

Szákszend, vezette: Dávid R. (Dr. Hegyi G.).

Szákszend: Farkas – Klestenitz Á., Samu G., Kaluha, Veiner, Samu I. (Vona, 70.), Kovács, Cseh (Mayer, 52.), Dobai (Gerlinger, 72.), Kiss L., Kiss J. Technikai vezető: Simon József.

Réde: Léhner – Nebehaj M., Sinka Á., Kemény (Hutvágner, 46.), Herma, Buzál, Kalmár, Bozori, Czigány, Berszán, Sinka B. L. Technikai vezető: Takács Tibor.

A Szákszendnek nem okozott gondot a Réde legyőzése, beigazolódott a papírforma. Az első félidőben el is a dőlt a három pont sorsa, hiszen a Szákszend öt gólt is rúgott ekkor. A térfélcsere után csak egy gól esett, de itt igazából már csak a különbség volt kérdéses.

Gólszerző: Cseh (14.), Samu G. (20., 30.), Dobai (32., 36.), Kiss J. (63.).

A D.M.A.C. Dunaalmás–BSE-Tárkány II. mérkőzés 10-1-es hazai vezetésnél félbeszakadt, a vendégek kilenc fővel álltak ki.

Szabadnapos: Gesztesi SE, Weldtech-Naszály SE.

A megyei igazgatóság versenybizottsága a 12. fordulóban, 4-2-es vendégvezetésnél félbeszakadt Császári SE–Almásfüzitői SC mérkőzés 3 pontját 3-0-s gólkülönbséggel az Almásfüzitői SC, míg a 13. fordulóban elmaradt Bakonysárkányi SE–Dad KSE összecsapás 3 pontját 3-0-ás gólkülönbséggel a Bakonysárkányi SE javára igazolta.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.