Megyei III. osztály, Északi csoport, 12. forduló

Tizenegyig meg sem állt a Tokod

Őrült meccsek északon.
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 12. forduló

Tizenegyig meg sem állt a Tokod

Őrült meccsek északon.
 
 
 
 
 

Megyei III. osztály, Északi csoport, 12. forduló

Tizenegyig meg sem állt a Tokod

Őrült meccsek északon.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Baj KSE–Szárligeti SE 1-1 (0-1)

Baj, vezette: Tomacsek B. (Hegedüs R., Marosi M.).

Baj: Nagy P. – Hocza, Tobik, Beigelbeck, Bujdos, Mészáros, Túri (Bugyi, 63.), Somogyi (Kovács B., 88.), Németh, Kutak, Sebestyén. Edző: Zombori Zoltán.

Szárliget: Farkas Z. M. – Farkas D. (Mikulinczki, 76.), Pozsonyi T. P., Ungvári, Maróti, Bányai, Szabó M. (Kapui, 62.), Szabó R. (Nagy G., 85.), Bódis, Balogh, Bolla K. Edző: Mezei Ferenc.

Fontos rangadót játszott egymással a két csapat, hiszen a dobogóért harcolnak mindketten. A Baj még veretlen, ennek ellenére a Szárliget két ponttal előttük volt a fordulót megelőzően. A forduló után is ennyi, hiszen az első félidőben a Szárliget, a másodikban a Baj ünnepelhetett, ezzel pedig egy-egy ponttal gazdagodtak.

Gólszerző: Somogyi (67.), illetve Németh (öngól, 35.).

Annavölgyi BSE–TABAK 3-1 (1-0)

Annavölgy, vezette: Józsa Cs. (Marosi M.).

Annavölgy: Szabó P. P. – Németh (Szegvári, 59.), Dömötör, Bauer L., Domonkos (Merész, 81.), Somogyi, Bauer R., Sasvári, Balogh, Turi, Ferenczy I. Technikai vezető: Hidasiné Nánási Nikolett.

TABAK: Farkas (Békési P., 65.) – Szabó F. (Viszolai, 46.), Fehér (Békési Á., 46.), Felföldi G., Kara L. (Mohácsi, 55.), Juhász (Kara K., 88.), Felföldi B., Labancz, Nemes (Kása, 72.), Felföldi Á. K., Zima (Vágási, 61.). Játékos-edző: Szabó Ferenc.

Az Annavölgy megszerezte első győzelmét, ehhez Bauer triplája kellett. A hazaiak nagyon gyengén kezdték a bajnokságot, de most meglepetésre sikerült javítani a masszív TABAK ellen. Bauer az első félidőben egyet lőtt, majd a második elején még egyet. Ezt követően a tokodaltáróiak szépítettek, de a meccs hosszabbításában Bauer még egy alkalommal betalált, ezzel pedig otthon maradt a három pont.

Gólszerző: Bauer R. (32., 53., 93.), illetve Labancz (68.).

Bajóti Szikra SE– Lábatlani ESE 2-1 (1-1)

Bajót, vezette: Szabó M. (Mohos K.).

Bajót: Juhász Dániel – Kaptás, Kocsis, Pálinkás, Varga L. (Kecskés, 59.), Rácz, Aradi, Prskó (Seres, 89.), Gách (Török G., 59.), Galba, Teiter (Juhász I. Tamás, 46.). Technikai vezető: Dudás Júlia.

Lábatlan: Török Á. – Juhász Dávid, Németh, Kovács, Kalász, Nagy, Ladányi, Tenki, Budaházi, Ollé (Balogh, 66.), Lengyel. Technikai vezető: Balla László József.

Nagy rangadó! A felek mostanában nemigen találkoztak, hiszen a Lábatlan a megye egyben volt eddig, most azonban ez az alkalom is eljött. A címvédő, és egyben listavezető Bajót hamar hátrányba került, de Kaptás a 12. percben egalizált. Sok idő telt el a következő gólig, ám azért eljött. Kecskéd a 84. percben döntötte el a három pont sorsát a rangadón, így a Bajót továbbra is vezeti a bajnokságot.

Gólszerző: Kaptás (12.), Kecskés (84.), illetve Budaházi (7.).

Ceferino Roma Csapat– Vértestolnai TE 0-9 (0-6)

Esztergom, vezette: Bankó I. (Füleki M.).

Ceferino: Dósai – Sárközi D., Egri, Varga, Cauxeiro B., Sárközi F., Suki, Sipos, Bujka J., Molnár. Edző: Cauxeiro Carlos Miguel.

Vértestolna: Barassó – Szöllősi, Pálinkás, Szőnyi, Laczi (Pruzsina, 46.), Enyedi, Goldschmidt T., Kun, Goldschmidt Z. (Fülöp, 57.), Velencei, Miklos (Ladányi, 57.). Technikai vezető: Busch Imre.

A Vértestolna hozta a kötelezőt, ezúttal is a Goldschmidt testvérek voltak akcióban. Zoltán a mérkőzés harmadik percére már másodjára gyakorolhatta a gólörömöt, de Tibor is hozzátett. A szünetig hat, a végére kilenc volt a különbség.

Gólszerző: Goldschmidt Z. (1., 3.), Enyedi (14., 32.), Laczi (31.), Goldschmidt T. (37., 55., 69.), Ladányi (89.).

Dunaszentmiklósi SE– Csolnoki SZSE 2-0 (1-0)

Dunaszentmiklós, vezette: Büki G. (Hegedüs P.).

Dunaszentmiklós: Nyári – Búzer, Schlepp, Schmidt M. (Bakos, 85.), Németh, Schmidt D. Z., Stodola, Takács (Dinga, 59.), Kerekes (Hartmann, 62.), Gurgulits (Kristóf, 80.), Sós (Apagyi, 72.). Technikai vezető: Nágel Imre.

Csolnok: Tóth – Varga, Farkas A., Putz, Farkas G., Cserepes, Hendrich (Parti, 67.), Nagy, Vörös D. Z., Yousif, Bulfán. Edző: Vigh Attila.

Fontos rangadót nyert a remek formában lévő Dunaszentmiklós is. A bajnokság előtt nem gondoltuk, hogy ilyen pozícióban lesznek. A forduló előtt hat pontos volt az előnyük a Csolnok előtt, most ezt kilencre növelték. Az első és a második féidő végén is betaláltak, a másodikat már emberelőnyben szerezték. Ezzel tartják a második helyüket a tabellán, öt ponttal lemaradva a Bajót mögött.

Gólszerző: Schmidt M. (44.), Hartmann (83.).

Kiállítva: Nagy (75.).

Epöl-Máriahalom–Héreg FC 2-1 (1-1)

Epöl, vezette: Lovas G. (Thot Sz.).

Epöl-Máriahalom: Győre – Barina (Lénárt J., 70.), Papp (Töreki, 88.), Genszki, Mészáros, Imre T., Üveges (Tóth, 68.), Lénárt P. (Kálózi, 63.), Rovács, Horváth (Romfa, 75.), Imre J.

Héreg: Bodnár – Beck, Háder, Nemes, Piti, Vass (Szeiler, 68.), Gottfried (Novák, 46.), Gyuricza (Váradi, 75.), Lovasi, Pisla, Szalay. Technikai vezető: Vörös Balázs.

Mindkét félre ráfért a javítás, ám az Epöl az elmúlt négy meccsből hármat nyert, így magabiztosan várták a találkozót. A vezetést meg is szerezték, ám csak négy percig volt náluk a fór. Nemes egalizálása után sokáig nem volt gól, azonban a mérkőzés végéhez közeledve Rovács eldöntötte a három pont sorsát, így már négy győzelemmel állnak.

Gólszerző: Horváth (20.), Rovács (83.), illetve Nemes (24.).

Tokod SE–Bajnai SE 11-4 (5-4)

Tokod, vezette: Hegedüs R. (Vas K., Schüller Zs.).

Tokod: Tóth L. – Gál (Kiss Sz., 84.), Cauxeiro (Teperics K., 72.), Robotka, Vajda, Tóth M. K. (Bartl, 67.), Hőgyes (Teperics K. Zs., 73.), Szőke, Horváth II. Richárd, Horváth I. Richárd, Varga G. Edző: Kiss László

Bajna: Előd – Győri, Varga L. B., Pallagi, Kondár, Varga M. J., Witzenleiter, Kuczmog (Tóth M. A., 64.), Tóth Z. (Lévai, 72.), Hagymási (Madari, 72.), Pongrácz.

Nem gyakori, hogy tizenöt gól esik egy meccsen, most azonban ez volt a helyzet. A Tokod ebből tizenegyet, az újonc Bajna négyet lőtt. A szünetig szoros volt, hiszen 5-4 volt az állás, a szünet után viszont a Tokod eldöntötte a meccset, hiszen hat gólt lőttek. Őrült kis meccs volt!

Gólszerző: Cauxeiro (8., 52.), Tóth M. K. (17., 21., 23.), Vajda (27.), Szőke (61., 65., 86., 89.), Bartl (68.), illetve Hagymási (12., 45.), Witzenleiter (30.), Varga M. J. (39.).

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.