Minden a Zsámbék kezére játszott a hétvégén

Hibázott az Ororszlány és a Vértesszőlős is, gólzápor Vértessomlón.
 
 

Minden a Zsámbék kezére játszott a hétvégén

Hibázott az Ororszlány és a Vértesszőlős is, gólzápor Vértessomlón.
 
 
 
 
 

Minden a Zsámbék kezére játszott a hétvégén

Hibázott az Ororszlány és a Vértesszőlős is, gólzápor Vértessomlón.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Tatai AC–Wati Kecskéd KSK 1-0 (0-0)

Tata, vezette: Katona B. M. (Komáromi N., Jászberényi M.).

Tata: Sándor – Csapó, Bombicz, Kun, Veres, Csordás G. (Molnár, 63.), Tóth (Fehér, 76.), Berki, Csordás D., Nagy (Sasvári, 71.), Rába. Vezetőedző: Wéber Roland.

Kecskéd: Ténai – Katóka (Kiss, 55.), Kohl (Kovács, 72.), Polyák (Nádudvari, 80.), Horváth, Jónás, Farkas (Busai, 70.), Neukunft, Tomayer R., Tomayer Á., Greskó. Vezetőedző: Wéber Balázs.

Mindkét csapat jól akarta zárni az őszi szezont, de csak egyikőjüknek jöhetett össze. A Wéberek csatájában az első félidő döntetlennel zárult, ám a térfélcsere után Roland örülhetett, hiszen Nagy megszerezte a vezetést. Több gól nem is esett a találkozón, ezzel pedig a Tata felugrott a negyedik helyre, míg a Kecskéd két elmaradt meccsel a tizedik pozícióban várja az első tavaszi fordulót, amit a hétvégén játszanak.

Gólszerző: Nagy (48.).

Jók: Kun, Nagy, Csordás D., Veres, Tóth, illetve Greskó, Tomayer R., Tomayer Á.

Koppánymonostori SE– Ácsi Kinizsi SC 4-2 (2-0)

Komárom, vezette: Csejtei Cs. (Varga I., Büki F.).

Koppánymonostor: Zentai – Margl, Szőnyi (Tatai, 63.), Patócs (Reif, 90.), Venczel, Pekler, Kerekes (Grónai, 77.), Nagy T. (Vass, 82.), Tőcsér, Dávid, Dombi (Hegedüs, 50.). Vezetőedző: Vigh László.

Ács: Boráros – Füredi, Ódor, Kovács, Szalai, Sallai, Mészáros, Lakatos, Lami (Herczeg, 46.), Mesterházi, Zvér (Fehér, 82.). Vezetőedző: Karvaj Imre.

Szomszédvári rangadó! A Koppánymonostor újoncként hatalmas pozitívum, az Ács pedig szokás szerint kiismerhetetlen. A vezetést a lila-fehér hazaiak szerezték meg az első félidő végén, percek alatt kettőt is lőttek. A térfélcsere után sokáig nem esett gól, majd egy rövidzárlatnak köszönhetően Lakatos két perc alatt kettőt lőtt, ezzel az Ács vissza is jött a meccsbe. Ezt követően Grónai is betalált, majd a 90. percben Pekler második góljával biztosította be a győzelmet a Koppánymonostor. Ezzel az újonc a nyolcadik helyen zárta az őszt.

Gólszerzők: Pekler (35., 90.), Szőnyi (39.), Grónai (78.), illetve Lakatos (68., 70.).

Jók: Tőcsér, Pekler, Venczel, Margl, illetve Mészáros, Ódor, Lakatos.

Nyergesújfalu SE– Zsámbéki SK 2-4 (2-2)

Nyergesújfalu, vezette: Jurák F. (Szeibert P., Jászberényi M.)

Nyergesújfalu: Kerekes – Tóth, Hajnal, Jámbor (Balogh, 46.), Gimesi, Manga, Nagy (Takács, 63.), Szabó, Szoboszlai, Katona, Eberst. Vezetőedző: Hajnal Zoltán.

Zsámbék: Lakatos – Marticsek, Juhász, Sugár, Mann (Kungl, 90.), Király (Tuba, 71.), Kósa Szilágyi (Nagy, 81.), Szabó (Bors, 71.), László, Veréb, Dávid. Technikai vezető: Bodó László.

A Zsámbék ismét rangadót nyert, ezúttal Nyergesújfaluról tudták elvinni a három pontot Bodó László fiai. Az utolsó őszi hétvégén Mann már a második percben megszerezte a vezetést, majd a 16. minutumban megduplázta saját és csapata góljainak számát. Ekkor úgy tűnt, a Zsámbék kezében van a meccs, de előbb Manga büntetőből, majd Tóth egy szabadrúgás utáni kavarodásból szerzett gólt, így hamar újra egál volt a meccs. Ezt követően sokáig nem esett gól, de Mann Patrik ismét villant, majd a meccs végén a csereként beállt elnök, Bors Attila is betalált 38 évesen. Ezzel a Zsámbék stabilan a második helyen áll.

Gólszerzők: Manga (24., büntetőből), Tóth (28.), illetve Mann (2., 16., 79., – ebből kettőt büntetőből), Bors (93.).

Jók: Katona, Szoboszlai, illetve Dávid, Juhász Á., Mann, Sugár B.

Vértessomlói KSK– Komárom VSE 0-8 (0-3)

Vértessomló, vezette: Erdélyi D. (Balázs K., Szántó R. D.).

Vértessomló: Iváncsán – Szomolya (Erdei, 69.), Koller, Gáspár D. (Antalovits, 58.), Batin, Kovács K., Gáspár Á., Einger B., Kovács S., Antal, Petőcz. Vezetőedző: Schöffer Antal.

Komárom: Rigó (Ujszási, 59.) – Módi (Sinkó, 67.), Kovács Végh T. (Egyed, 79.), Simigla, Musitz, Kiss (Szabó, 56.), Vincze, Bán (Szalai, 67.), Katona, Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Gólszerzők: Kiss (2.), Bán (14., 53.), Végh B. (34., 79., 88.), Katona (58.), Szabó (81.).

A Komárom kiütésért utazott Vértessomlóra, és sikeres is volt a projekt. Alapvetően is jobb csapatot alkotnak, mint a hazaiak, de a Vértessomló sorsa akkor pecsételődött meg, amikor a 13. percben Gáspárt kiállította a játékvezető. Ezt követően számolatlanul lőtték a gólokat a vendégek, a vége egy kilenced lett. A visszatérő Bán Roland is duplázott.

Kiállítva: Gáspár Á. (13., Vértessomló).

Jók: senki, illetve Kovács, Végh B., Bán, Katona A.

Sárisápi BSE–Vértesszőlősi SE 3-1 (0-0)

Sárisáp, vezette: Hartdégen Zs. (Csejtei Cs., Vankó D. G.).

Sárisáp: Grósz – Lohner (Szenes, 58.), Szakmáry, Jurásek, Horváth, Góman (Fluxa, 46.), Farkas, Sándor (Lőrincz, 77.), Karcagi, Jantos (Fürst, 68.), Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.

Vértesszőlős: Giber – Kiprich, Matláry, Dr. Veréb, Szappanos, Plotár, Gulyás, Szerencse, Hanikám, Bognár, Kocsis (Hegedűs, 46.). Vezetőedző: Kiprich József.

Fontos rangadót tudott nyerni a Sárisáp a címvédő Vértesszőlős ellen. A vezetést ugyan a gól nélküli első félidő után a Vértesszőlős szerezte meg, azonban a cserék felfrissítették a Sárisáp játékát. Előbb Karcagi egyenlített, majd az utolsó tíz percben Kopányi és Szenes is betalált, ezzel pedig Karcagi Pál csapata otthon tartotta a három pontot. Ezzel a Vértesszőlős visszacsúszott az ötödik helyre.

Gólszerzők: Karcagi (77.), Kopányi (80.), Szenes (85.), illetve Kiprich (48.).

Jók: mindenki, illetve Gíber, Matláry, Kiprich, dr. Veréb.

Bábolnai SE–Nagyigmándi KSK 2-5 (1-1)

Bábolna, vezette: Lovas A. G. (Sirokmán A., Havasházi Sz.).

Bábolna: Szepesi – Valkó G., Valkó M., Kalamár (László, 65.), Róth, Lengyel, Szendi, Kovács (Fábián, 46.), Magyar, Horváth D., Tímár (Vida, 86.). Vezetőedző: Csongrádi Péter.

Nagyigmánd: Halasi – Hévizi (Gyányi, 89.), Nagy Z. (Szabó, 72.), Viola, Torday, Müller, Horváth D., Pintér, Czeglédi, Simon, Járóka (Holbik, 86.). Vezetőedző: Mohácsi Antal.

Meglepetés a szomszédvári rangadón! A Bábolna jóval esélyesebbnek tűnt, hiszen remek formában vannak, a Nagyigmánd viszont nem sok pontot szerzett mostanság. A papírformának megfelelően a Bábolna szerezte meg a vezetést, de Hévizi hamar egyenlített. A szünetben még egál volt, de a térfélcsere után Hévizi megállíthatatlan volt. Mesternégyessel zárt, így a Nagyigmánd magabiztosan vitte haza a három pontot, amire nagy szükségük volt.

Gólszerzők: Róth (6.), Tímár (66.), illetve Hévizi (10., 47., 52., 87.), Pintér (71., büntetőből).

Jók: Szepesi, illetve mindenki.

OBSK Oroszlány– FC Esztergom 1-4 (0-2)

Oroszlány, vezette: Miráki G. (Kolonics G., Bábszki G.).

Oroszlány: Pirik – Németh, Soós (Tóth, 46.), Bukovecz, Kiss, Kuzma, Fodor, Szekér, Földi, Bognár, Kelemen (Petruska, 46.). Vezetőedző: Hagymási Zoltán.

Esztergom: Erős – Cserép, Chrompota, Szlovák, Czakó, Klátyik (Heiczinger, 71.), Latrányi (Bokros, 80.), Kiss, Bugjó, Budavári, Gyebnár. Vezetőedző: Veress Balázs.

Az Oroszlány a dobogó harmadik fokáról várta a jó formában lévő, ám csapatkapitányát elveszítő Esztergomot a forduló rangadóján. A hazaiak már a harmadik percbe hátrányba kerültek, Kiss aztán a 35. percben megduplázta az Esztergom előnyét. A szünet után Földi ugyan szépíteni tudott, de gólra gólt lőtt az Esztergom egy büntetőből. A meccs legvégén aztán Budavári ismét egy büntetőt értékesített, így magabiztos lett az Esztergom a mérkőzés győztese.

Gólszerzők: Földi (57.), illetve Klátyik (3.), Kiss (35.), Czakó (59.), Budavári (91.) – utóbbi kettő büntetőből.

Jók: Bukovecz, Szekér, illetve Budavári, Kiss.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.